Rode aura

Rode aura en de betekenis:

De rode aura wordt geassocieerd met je fysieke lichaam, met name het bloed, dat in feite je fysieke levenskracht is. Het betekent ook de toestand van je hart in letterlijke en symbolische zin, en het bloed dat door je lichaam stroomt en je in leven houdt.

De rode aura symboliseert de rode energie die je uitstraalt. Rode energie symboliseert een gezond ego en een positief welzijn. Rood straalt ook uit in je aura vanuit een plaats van ego en passie.

Het betekent dat je erg verbonden bent met je fysieke realiteit. Je bent geaard en gecentreerd. Je bent een persoon die in het moment leeft.

Je voelt de dingen wat intenser aan en hierdoor kun je jezelf op een dieper niveau kennen.

Rood is de kleur van passie, verleiding, verlangen en lust. Het symboliseert intieme relaties en de oer-aard van de mens.

Het is een kleur die actie aangeeft. Rood is het meest fysieke van de aura’s en waardeert activiteit en lichamelijkheid, of dit nu door middel van lichaamsbeweging, reizen of sport is.

Het betekent warmte, wat ook de hitte van pijn of letsel in je lichaam kan beschrijven.

Deze kleur heeft de laagste frequentie en is de dichtste in het spectrum. Het kan de hoogste wrijving veroorzaken omdat het positief of negatief kan zijn, wat ook betekent dat het kan aantrekken of afstoten.

Rood is een waarschuwingskleur. Het is een waarschuwing voor gevaar, rebellie, woede, pijn of angst.

Rood staat voor succes en overwinning. Een persoon met deze aurakleur is gedreven om te slagen en zal er alles aan doen om het te bereiken.

Het geeft de wilskracht aan om succes te garanderen. Het vertegenwoordigt motivatie en overlevingsinstincten.

Rood symboliseert concurrentievermogen, moed, kracht en vitaliteit.

Het betekent ook hoge energie. Mensen met een rode aura zijn erg sterk, zowel in geest als lichaam, en blinken meestal uit in fysieke activiteiten en sport.

Rood is de kleur van schittering en intelligentie, maar ook van aantrekkingskracht.

Rode aura persoonlijkheidskenmerken:

Als je een rode aura-persoonlijkheid hebt, kun je worden beschreven als gepassioneerd. Wat je ook doet, je geeft er 100% voor. Je geeft alles wat je wilt, of het nu een hobby, een project, een baan of een relatie is.

Je bent gepassioneerd vanwege je sterke emoties voor alles. Je voelt de dingen een beetje intenser en je gelooft een heftiger in de dingen.

Als een rode aura-persoon toon je rauwe kracht en moed. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je angst laat je leven niet in beslag nemen.

Als je iets bijzonder uitdagends doormaakt, sta je niet toe dat je toegeeft aan de druk. Je vindt manieren om dit te overwinnen en je gelooft altijd dat er aan het einde van dit alles iets goeds op je wacht.

Je bent ook erg avontuurlijk in het leven. Je houdt van opwinding in je ervaringen, relaties, keuzes en beslissingen. Je gaat door de mantra ‘Ik zal alles een keer proberen’.

Je meestal een houding van het zal de duivel een zorg zijn die je meestal in de problemen brengt of in moeilijke situaties brengt, maar zo leer je door het leven te navigeren. Alle dingen leren die je nu doet, kwam immers niet uit je comfortzone vandaan.

Als rode aura ben je ook heel direct. Je bent niet bang om je stem te laten horen.

Je hebt geen agenda en je hebt geen bijbedoelingen. Wat mensen zien, is wat mensen krijgen. Je doet het niet om indruk te maken en je doet het niet alleen omdat het handig is.

Je bent zelfvoorzienend, realistisch en praktisch. Je bent goed onderlegd en je kunt elke omstandigheid overleven.

Je bent competitief en je houdt van het gevoel van winnen. Je houdt van het gevoel nummer één te zijn en bovenop te staan. Bevelen aannemen van anderen is moeilijk voor je, daarom ben je een heel goede baas of ondernemer.

Je hebt een heel liefdevolle aard. Je bent teder, gevoelig en aanhankelijk. In relaties ben je ook verleidelijk en gepassioneerd.

Je bent erg gul met je tijd en emoties, maar je kunt ook behoorlijk angstig en nerveus zijn als dingen niet gaan zoals je wilt.

Als dingen niet in balans zijn in je leven, kun je impulsief, boos, meedogenloos of zelfs wraakzuchtig zijn. Je reageert ook vrij gemakkelijk op dingen, mensen of gebeurtenissen.

Liefde en romantiek voor mensen met een rode aura:

Als het op liefde en romantiek aankomt, ben je erg gepassioneerd, liefdevol en romantisch. Je geeft je relaties alles en je voelt alles intenser.

Je waardeert je tijd die je doorbrengt met de persoon van wie je houdt en je herinnert je alle kleine details over je partner en je relatie.

Je kunt je de eerste date herinneren, het liedje dat speelde toen je voor het eerst de liefde bedreef, hun favoriete gerecht, hoe hij/zij je vroeg met hem/haar te trouwen en hoe het voelde toen hij/zij jou voor het eerst vertelde dat hij/zij van je hield.

Heel eenvoudig kun je je intieme relatie naar nieuwe hoogten brengen. Je bent voor alles in en je bent nooit verlegen als het gaat om het tonen van je genegenheid of je verleidelijkheid.

Lust en verlangen zijn je drijvende factoren, omdat je passie of lust zelden afkoelt. Je houdt ervan om sensuele bezigheden te ondernemen met je partner.

Je vindt het heerlijk om met hen artistiek en creatief te zijn. Je wilt het grootste deel van je tijd met hen doorbrengen, alles doen en niets doen.

Als rode aura-persoonlijkheid ben je creatief en vol zelfvertrouwen om te laten zien wat je voelt. Het is een van je eigenschappen die je voor iedereen erg aantrekkelijk maakt.

Je kunt iedereen verliefd op je laten worden. Je kunt mensen gemakkelijk naar binnen halen door de manier waarop je ze laat voelen met je woorden en acties.

Je zendt energieën uit waardoor ze de persoon willen zijn die ’s nachts met je naar bed gaat en ’s ochtends naast je wakker wordt.

Als minnaar ben je loyaal, toegewijd, oprecht en eerlijk. Je vindt het heerlijk om omringd te zijn door schoonheid en romantiek, en je doet hetzelfde voor je partner.

Je relaties staan altijd onder hoogspanning. Iedereen die een relatie met je heeft, moet op zijn hoede zijn dat je energie kunt verliezen als je deze weg lang blijft volgen.

Je kunt behoorlijk gevoelig zijn, maar je verdoezelt je emoties met kracht en gratie.

Mensen met een rode aura moeten in een normaal tempo een relatie aangaan. Je mag niet worden meegesleept door de passie en de romantiek.

Net als bij al het andere in je leven, moet je je best doen om een balans te vinden. Mensen met rode aura’s kunnen de beste soort minnaars zijn, maar je moet ook weten hoe je jezelf kunt vermaken en loyaal kunt houden.

Een relatie met jou kan erg krachtig zijn en jij en je partner kunnen bijna onafscheidelijk worden. Maar omdat je een gepassioneerde minnaar bent, ben je ook vatbaar voor jaloezie en afgunst.

Ter herinnering: zorg ervoor dat je communicatielijnen open zijn. Verwacht niet dat je partner gedachten leest, want dat kunnen ze niet.

In plaats van cryptisch of stil te zijn over iets waar je last van hebt, praat je er als volwassenen over zonder overdreven emotioneel te zijn.

Van een rode aura-persoon houden zoals jij, kan een zeer lonende en opwindende ervaring zijn, vooral als jullie allebei de vrijheid en het gemak hebben om van de relatie te genieten.

Iemand hebben om van te houden en iemand die van je houdt, zal je zoveel leren over zelfverzekerd zijn, je emoties demonstreren en een onzelfzuchtige minnaar zijn.

Geld en rijkdom voor mensen met een rode aura:

Als persoon met een rode aura heb je vaak materialistische gedachten. Het is niets bijzonders omdat iedereen materiële dingen wenst. Ze zijn een zeer goede motivator en ze kunnen je een heel lonend gevoel geven wanneer je ze bereikt.

Rood betekent ook iemands geldzorgen of geld obsessies. Hoe ouder je wordt, hoe meer je beseft dat geld iets is dat al je dromen, plannen en ideeën waarmaakt.

Het is niet helemaal negatief, want geld hebben of geen geld hebben is ieders zorg. Maar voor persoonlijkheden met een rode aura denk je altijd aan geld, want geld hebben staat gelijk aan veiligheid en stabiliteit.

Je dromen en ambities zorgen ervoor dat je slaagt op het werk of in het bedrijfsleven. Je bent niet afhankelijk van andere mensen om het werk te doen, waardoor je ook een uitstekende leider en doener bent.

De rode aura is zeer lonend in termen van geld en rijkdom, want als je je persoonlijke energie goed gebruikt, kan alles worden bereikt.

Je bent er trots op dat je een zeer sterke focus hebt. Je stopt niet voordat je iets hebt laten gebeuren. Je bent ook bereid om hard te werken en de nodige offers te brengen.

Je neemt nooit nee als antwoord. Zolang je je laat leiden door je geweldige visie en je gelikte strategie, weet je dat je nooit mag opgeven!

Aan de andere kant kun je je ook snel vervelen. Meestal ga je verder met andere interesses en laat je onafgemaakte projecten en ondernemingen achter je. Maar als je ergens bij blijft, zul je alles geven en genieten van enorm succes en extreme rijkdom.

Hoe weet je of je echt een rode aura hebt?

Voordat je kunt zien welke kleur je aura heeft, is het belangrijk dat je je bewust wordt van hoe verschillende energieën in je lichaam aanvoelen.

Let de volgende keer dat je bij iemand bent van wie je houdt op, hoe je je voelt. Voel je je sterk en onoverwinnelijk? Voel je je geliefd en belangrijk?

Stem jezelf af op je ademhaling en vraag jezelf af hoe je je écht voelt. Door deze fysieke reacties te erkennen, kun je beter je eigen aura zien.

De kleuren die je zult zien, kunnen een effect zijn van je visioenen en de snelheid waarmee je hersenen ze bewerken. Voordat je je aura goed kunt zien, richt je je blik een minuut lang op één plek. Dit verzacht je blik.

Beheers je blik en ontspan gewoon. Als je ogen gestrest of gespannen raken, zal dit alleen maar zorgen in je hersenen veroorzaken. Werk aan je soft-focus visie.

Zorg ervoor dat je tegen een neutraal gekleurde muur staat. Gun jezelf wat tijd en je zult het veld gaan voelen.

Stel een intentie in die je graag in de kleuren wilt zien. Dit kan behoorlijk uitdagend zijn, vooral als je een beginner bent. Maar als je eenmaal je intuïtieve vermogens hebt versterkt, zul je in staat zijn om je geest te zuiveren en je eigen aura te zien.

Mijn advies voor mensen met een rode aura:

Als een rode aura-persoonlijkheid mag je nooit verlegen zijn als het gaat om jezelf fysiek en in bed uiten.

Je moet doorgaan en je leven leiden in het hier en nu, omdat dit je gelukkig en tevreden zal maken met je leven.

Wat je ziet, hoort, proeft, ruikt en vreest, zal je ertoe aanzetten iets te doen. Je zult niet gemotiveerd zijn om te handelen tenzij je weet dat het echt is en dat het in je leven bestaat.

Je moet trots zijn op je wilskracht en je vermogen om van het leven te genieten, ongeacht je omstandigheden.

Je kunt zelfs de moeilijkste omgevingen overleven en je kunt iets uit het niets maken met je verbeeldingskracht, creativiteit en toewijding.

Je kunt van iets onaantrekkelijks een kunstwerk maken. Je kunt mislukkingen in succes veranderen. Alles wat je aanraakt kan goud worden, dus vergeet dat nooit over jezelf!

Houd de liefde, passie, verlangen en vuur levend in je leven. Je hebt deze dingen nodig om je energiek en opgewonden te houden. Hoe meer opwinding je ervaart, hoe levendiger je zult voelen.

Mensen met een rode aura-persoonlijkheid zullen heel gelukkig en succesvol zijn. Je hoeft alleen maar al die energie in je creatieve projecten te kanaliseren en ze te combineren met positieve acties.

Je moet ook hetzelfde doen als het gaat om je emoties. Zoek positieve manieren om al die passie en verlangens die je in je hart hebt tot uitdrukking te brengen, om de mensen niet te overweldigen met al die emotionele energie!

Hoe een rode aura in evenwicht te brengen:

Aangezien de echte aard van individuen met een rode aura enthousiasme, opwinding, fascinatie en verlangens omvat, als je merkt dat deze natuurlijke eigenschappen worden aangetast en dat je je vaak neerslachtig, depressief of uitgeput voelt, moet je rode aura mogelijk in evenwicht worden gebracht en gereinigd.

In feite laten onze dagelijkse interacties met mensen, situaties en dingen ons achter met een leeg energieniveau. Het is gemakkelijk om te weten wanneer je aura gedesoriënteerd is. Je voelt je vaak anders en ervaart veranderingen in je emoties en gedrag. Je bent misschien impulsief en boos, of wordt erg depressief en moe.

1.Begrijp mensen

Mensen met een rode uitstraling kunnen vaak overkomen als zeer gepassioneerde en felle liefhebbers. Hierdoor voelen ze zich echter soms jaloers. Al deze gevoelens kunnen negativiteit in je leven aantrekken en je aura verstoren. Het is belangrijk om te begrijpen dat mensen tenslotte mensen zijn en dat ze af en toe fouten zullen maken.

Verwacht niet dat de andere personen je altijd zullen begrijpen en je gedachten zullen lezen. Communiceer vrij en vertel je gevoelens in plaats van ze op te kroppen. Praat, praat en praat! Dit is de beste manier om problemen in relaties op te lossen en meer positiviteit terug in je leven te krijgen.

2.Houd je wilskracht sterk

Onthoud dat je als persoon met een rode aura gezegend bent met een grote wilskracht en altijd een weg zult vinden door situaties, wat er ook gebeurt. Je hebt de gave om door de moeilijkste zaken heen te zwemmen en iets moois te creëren met je harde werk, toewijding en creativiteit.

De beproevingen van het dagelijks leven proberen je misschien naar beneden te halen, maar je moet sterk blijven en uit alle macht terugvechten. Ga door met de liefde, het verlangen, de passie en het vuur dat jou en je aura drijft. Je hebt deze tools nodig om het leven te ervaren en mooier te maken dan het al is.

Onthoud dat pijn en lijden tijdelijk zijn; laat je niet lastig vallen door negativiteit. Breng af en toe tijd met jezelf door en voer deze innerlijke dialoog. Je zult er versteld van staan hoe energiek het je zal laten voelen!

Last but not least, voel je dankbaar voor alles in je leven. Je leven is een geweldig cadeau – koester het!

3.Druk je creativiteit uit

Het is belangrijk om je energie in de juiste richting te kanaliseren om ervoor te zorgen dat je aura georiënteerd en gestroomlijnd blijft. Als iemand met een rode uitstraling ben je gezegend met inzicht en enorme creativiteit. Wanneer je je depressief of somber voelt, bedenk dan wat je drijft.

Druk de emoties uit die je voelt door je creativiteit: kunst is uitermate helend. Kanaliseer je energie en emoties in je expressie. Dit zal helpen om de onevenwichtige energieën en stress los te laten en je natuurlijke energieniveau te herstellen.

4.Breng je wortelchakra in evenwicht

De rode wortelchakra kan worden gebalanceerd door rode kleding te dragen. Je kunt ook rode edelstenen proberen: granaat doet vooral wonderen als het gaat om het wegnemen van woede. Heliotroop is een ander prachtige edelsteen dat je energie geaard zal houden.

Consumeer roodgekleurd voedsel zoals kersen, tomaten, rode paprika’s, rode appels, Spaanse pepers en veenbessen.

Breng je chakra’s in evenwicht door jezelf stevig te aarden. Je kunt dit doen door blootsvoets over het strand of het gras te lopen. Terwijl je dit doet, stel je voor dat al je negatieve energieën in de aarde worden afgevoerd.

Dit zal helpen om je rode aura te herstellen en de buitensporige energieën en emoties in evenwicht te brengen. Andere krachtige technieken om je rode energie in balans te brengen, zijn onder meer een zoutwaterbad: zout wordt beschouwd als een natuurlijke genezer en haalt alle negatieve energieën uit je lichaam.

Het gebruik van etherische oliën zoals rozemarijn en gember is zeker ook gunstig voor mensen met een rode aura.

Mijn laatste gedachten

De intense rode energie kan vaak verkeerd worden gericht, wat resulteert in buitensporige negativiteit die je natuurlijke uitstraling kan verstoren. Het is belangrijk om jezelf te herinneren aan je echte aard, vaak te mediteren en jezelf van tijd tot tijd te aarden om alle negatieve energieën los te laten.

Meditatie voor de rode aura