Aqua aura

Aqua aura en de betekenis:

Een aqua-aura betekent een rustgevende fase in je leven. Na een bijzonder stressvolle en onrustige periode kun je nu genieten van de broodnodige rust en ontspanning.

Je aura verandert in deze kleuren om je te laten weten dat je lichaam, geest en ziel eindelijk wat stilstand inhalen.

De kleur aqua symboliseert ook een overgangsperiode. Er gebeurt momenteel veel in je leven, maar je bent er overwegend positief over, daarom straalt je aura aqua uit.

Aqua staat ook voor innerlijke rust en sereniteit. Het is een teken dat je je relatie met de Universele energie versterkt en spiritueel bewustzijn bereikt.

Aqua spreekt over het op de goede weg zijn en focussen op de diepte van je emoties en je mentale helderheid.

Als je een aqua-aura hebt, geeft dit aan dat je een sterke geleider bent van spirituele energie voor jou en de mensen om je heen.

Aqua aura persoonlijkheidskenmerken:

Als je een aqua-aura hebt, ben je een vredig en vredelievend persoon. Je wilt dat je leven rustig en sereen is. De gedachte aan conflicten en schandalen maakt je gewoon bang.

Mensen zeggen de hele tijd dat je wijzer bent dan je jaren. Als ze met je praten, hebben ze het gevoel dat ze praten met iemand die al vele, vele jaren hier is.

Het komt omdat je erg afgestemd bent op de gevoelens van mensen die dicht bij je staan. Er is een verhoogd bewustzijn van hun fysieke en emotionele omstandigheden.

Je geeft goed en degelijk advies dat zowel spiritueel als praktisch is. Je bent kalm, zelfs als er overweldigende emoties om je heen zijn.

Als je een aqua-aura hebt, heb je een goed instinct als het gaat om mensen en wat ze doormaken. Het is alsof je een zesde zintuig hebt dat je laat weten wanneer iemand het moeilijk heeft of wanneer iemand pijn heeft.

Een aqua-aura betekent dat je een overlevende bent. Je hebt strubbelingen en worstelingen meegemaakt, maar je laat ze niet bepalen wie je bent.

Je bent in staat om je pijn en woede opzij te zetten, je persoonlijke trauma’s te overwinnen en verder te gaan met je leven.

Je overleeft je moeilijkheden en leert je lessen. Dit is ook de reden waarom je anderen wilt helpen genezen door hulp te verlenen en raad te geven.

Een aqua-persoon zijn betekent ook dat je een grote gevoeligheid hebt voor je omgeving. Je bent je diep bewust van wat er in de wereld en met de mensen om je heen gebeurt.

Je bent de eerste die vrijwilligerswerk doet voor een goed doel, iemand in nood helpt en hulp biedt aan iemand in nood.

Je bent filosofisch. Je bent een diepe denker. Je hebt een medelevend en vredig karakter waardoor je goed kunt luisteren.

Het is ook waarom je er goed aan doet om leraar, therapeut, counselor of levenscoach te zijn. Je zult ook een geweldige moeder zijn, als je dat nog niet bent.

Liefde en romantiek voor mensen met een aqua aura:

Je bent een heel liefdevolle en medelevende ziel. Als je van iemand houdt, ben je heel aanhankelijk en aarzel je niet om iemand te vertellen hoe je je voelt.

Je bent gelukkiger, vriendelijker en meer geïnspireerd als je verliefd bent. Iedereen kan de gelukzaligheid op je gezicht zien en het zorgt ervoor dat mensen ook verliefd willen worden!

Je bent sterk en toch zachtaardig. Je vindt het leuk om als een koningin behandeld te worden, en soms vind je het leuk om als een delicate bloem te worden bekeken. Maar je hebt een innerlijke kracht die iedereen zal verrassen, zelfs de persoon van wie je houdt.

Je bent gevoelig voor de behoeften van je dierbaren. Ze hoeven je niet te vertellen dat er iets mis is, omdat je een manier hebt om te weten.

Je bent vriendelijk, koesterend en geduldig. Als je van iemand houdt, bloeien ze op tot een veel betere versie van zichzelf. Ze zijn geïnspireerd door je liefde.

Wanneer je moeilijke tijden in je leven doormaakt, verlies je je kalmte niet. Je bent altijd kalm als je worstelt.

Als iemand met een aqua-aura ben je als partner perfect in balans. Je hebt een fluwelen handschoen en een ijzeren vuist. Wat je ook voelt of denkt, je hebt het vermogen om het met liefde uit te drukken.

Zelfs als je boos van woede bent, klink of zie je er niet uit alsof je iemand met je blote handen kunt vermoorden.

Je houdt van vrede en rust in je relatie. Zeur of vecht zelden met je partner. Je weet hoe je je gevechten moet kiezen en vermijdt elke vorm van onenigheid.

Je hebt het geduld van een heilige. Maar als je je kookpunt bereikt, kan niemand veel doen.

Als je besluit om ermee op te houden, dan is dat het. Als je besluit dat je genoeg hebt gehad, is het echt voorbij.

Als je het gevoel hebt dat er iets mis is of niet in je relatie, aarzel dan niet om de waarheid te vertellen.

Mensen met een aqua-aura zijn erg optimistisch. Je hebt een positieve houding over alles, vooral als het om liefde gaat.

Je speelt je rol heel goed, en met vreugde en geluk. Iemands vriendin of vrouw zijn geeft je veel inspiratie en voldoening.

Als je besluit je aan iemand te binden, blijf je heel lang bij die persoon. Je zult er alles aan doen om het te laten werken en je zult je relatie tot je prioriteit maken.

Je bent geen perfecte partner, maar je doet je best. Voor de mensen van wie je houdt, is je beste zijn meer dan genoeg.

Jij bent de lijm die alles aan elkaar bindt. Jij bent de solide hoeksteen van de familie en de vredestichter onder je vrienden.

Als het op liefde aankomt, heb je een goed beoordelingsvermogen. Je luistert naar zowel je hart als je geest.

Je bent een risiconemer, vooral als het het verschil aangeeft tussen een leven van spijt en een leven van liefde en geluk. Je gelooft dat er maar een paar dingen in het leven zijn die het waard zijn om voor te vechten.

Je bent altijd iemand waarop je kunt rekenen. Alles wat je partner nodig heeft, geef je. Op die manier ben je betrouwbaar.

Je geniet altijd van gelukkige en bevredigende relaties omdat je niet door de kleine dingen wordt geraakt. Je kunt je concentreren op de dingen die er echt toe doen.

Je vergelijkt niet wat je hebt met wat andere mensen hebben. Je bent dankbaar voor je zegeningen en je werkt hard aan je gebreken zodat ze ook zegeningen kunnen worden.

Je voelt je altijd thuis in de armen van je geliefde. Hier voel je je het veiligst en gelukkigst.

Als je een aqua-aura hebt, deel je je problemen niet openlijk. Niet omdat je je geliefde niet met ze vertrouwt, maar omdat je ze eerst zelf wilt uitzoeken.

Het is belangrijk voor je dat je je eigen beslissingen kunt nemen en zelf oplossingen kunt vinden.

Hoewel je moet oppassen voor je neiging om te vast te komen te zitten in je relatie. Je kunt uit het oog verliezen wie je bent en wat je in je leven wilt laten gebeuren.

Als je op zoek bent naar liefde, dan ben je op zoek naar iemand die je emotioneel en intellectueel zal volgen.

Geld en rijkdom voor mensen met een aqua aura:

Aqua aura mensen zijn intelligent en logisch. Je weet wat er om je heen gebeurt. Je natuurlijke instincten begeleiden je altijd en brengen je in de goede richting.

Je bent iemand die praktisch, rationeel en mentaal behendig is. Je bent erg gefocust als het gaat om het behalen van doelen. Je doet het langzaam maar zeker.

Zelfs als je voor een moeilijke situatie staat, komt je gezond verstand in actie en je sterke banden met mensen helpen je bij de overgang.

Je houdt van veiligheid en stabiliteit. Je houdt van het gevoel financieel comfortabel te zijn, dus je doet er alles aan om dit soort levensstijl te behouden.

Je bent een uitstekende ondernemer omdat je geduldig bent.

Je bent helemaal in oké met langzaam resultaat, zoals het geval is wanneer je je eigen bedrijf runt.

Alleen al te weten dat al je harde werk in de toekomst zijn vruchten zal afwerpen, is vandaag goed genoeg voor je.

Hoe weet je of je echt een aqua aura hebt?

Je weet dat je een aqua-aura hebt als je comfortabel bent en je aanpast aan je omgeving. Je kunt overal ter wereld zijn en je kunt een huis voor jezelf maken.

Je bent onafhankelijk en zelfvoorzienend. Je vertrouwt op je eigen kracht.

Je kunt een jaar op een boot wonen, in een hut in het bos of in het buitenland, en je zult nog steeds een geweldige tijd hebben. Je kunt overal wonen en je zult kunnen overleven.

Aqua aura-mensen zijn perfect tevreden, zelfs als ze alleen zijn. Je geniet van je solo-tijd omdat het je tijd geeft om een boek te lezen, je favoriete shows te bingewatchen, naar een goede afspeellijst te luisteren of een glas wijn te drinken.

Je zorgt voor je lichaam en geeft het wat het nodig heeft. Als je weet dat je zo hard werkt en gestrest begint te raken, neem dan gewoon een paar dagen vrij en geniet van een last minute vakantie.

Je eet goed en je doet veel aan lichaamsbeweging. Je mediteert en leest om je geest ook wat voeding te geven.

Als je een aqua-aura hebt, heb je een grote liefde voor de mensen in je leven. Je vergeet nooit om ze te vertellen dat je van ze houdt, en je bent altijd respectvol en beleefd, zelfs als mensen het niet verdienen.

Je communiceert graag met mensen. Je leest graag en doet graag dingen die je gelukkig maken.

Je hebt het vermogen om het eenvoudige en het diepe perfect te combineren op een manier die iedereen kan begrijpen.

Je doet je eigen ding en bemoeit je met je eigen zaken, en je vindt dat iedereen hetzelfde moet doen.

Je weet hoe je een eenvoudig leven moet leiden, maar je hebt ook geen problemen met een luxueus leven.

Je bent een mysterie voor de mensen om je heen omdat je altijd een vredige glimlach op je gezicht hebt. Je hebt dat bepaalde charisma dat mensen naar je toe trekt, wat je ook doet. Het is alsof ze kunnen voelen dat je echt bent.

Wanneer je begint te praten, kun je door en door praten en verschillende onderwerpen gemakkelijk en gracieus behandelen.

Hetzelfde kan worden gezegd over je schrijven, omdat je mooi en welbespraakt kunt schrijven.

Je bent mooi en elegant en dat kost nauwelijks moeite. Je kleedt je met klasse, en je beweegt gracieus en spreekt gearticuleerd. Je gevoel voor stijl is klassiek en altijd scherp.

Je weet hoe je anderen een goed en speciaal gevoel kunt geven.

Mijn advies voor mensen met een aqua aura:

Aqua wordt beschouwd als een zeer ontspannende en verkoelende kleur. Het kan vrede en genezing brengen. Het is misschien een zeldzame kleur, maar het heeft het geweldige vermogen om alles wat mooi, heilig en vreugdevol in je leven is in evenwicht te brengen!

Een aqua-aura wijst op je liefde voor alle levende wezens, de gelukzaligheid die je op dit moment ervaart en je vermogen om jezelf te centreren en te aarden wanneer het leven chaotisch of verwarrend wordt.

De kleur aqua geeft je helende vermogens aan op emotioneel en spiritueel niveau. Het vertegenwoordigt ook je oneindige geduld en scherpe perceptie.

Wanneer je een aqua-aura bezit, betekent dit gewoon dat je vermogen om anderen vrede te brengen, kalm te blijven als je wereld gek wordt, en het leven te begrijpen als niets meer zin heeft.

Onthoud dat acties meer zeggen dan woorden, en dat het soms beter is om mensen gewoon te laten zien wat je bedoelt in plaats van alleen de juiste woorden te vinden. Soms zijn zelfs woorden niet genoeg.

Leer ook om een stap terug te doen en los te laten, omdat je gewoon niet alles kunt doen voor de mensen van wie je houdt. Laat ze hun vleugels spreiden en het leven volledig ervaren. Laat ze je laten zien dat ze door hun eigen uitdagingen en worstelingen heen kunnen denken, voelen en handelen.

Hoe een aqua aura in evenwicht te brengen:

Meditatie is een krachtige oefening die de paranormale gaven versterkt. Hetzelfde geldt voor mensen die de aqua aura bezitten. Mensen gezegend met de aqua-aura wagen zich vaak in spiritualisme, telepathie, automatisch schrijven, buitenzintuiglijke waarneming en psychische genezing.

Hoewel dit prachtige geschenken voor elke genezer en elk medium is, zorgt het er ook voor dat deze mensen zeer energiegevoelig zijn, wat soms een disbalans in hun aqua-aura kan veroorzaken. Daardoor kunnen ze zich angstig, moe, prikkelbaar en overweldigd voelen.

De volgende eenvoudige maar zeer efficiënte praktijken kunnen je aqua-aura reinigen, balanceren en versterken, waardoor je kunt omgaan met ongunstige situaties en energieën van de mensen om je heen.

1.Mystieke bescherming met aura-kleuren

Men moet de magie van aurakleuren kennen en begrijpen. Dit is inderdaad een geweldig hulpmiddel om je te beschermen en om je aqua-aura in balans te brengen en te reinigen.

Als je je ongezond, zwak en neerslachtig voelt, probeer dan de rode aurakleur. Dit laatste is het symbool van kracht. Sluit je ogen en visualiseer dat je omringd bent door een straal fel rood licht. Voel de kracht en voel de intensiteit van de rode energie.

Visualiseer hoe het jou en elke cel van je lichaam volledig heeft bezeten. Voel dat positiviteit je overspoelt en stel je voor dat je geest en lichaam weer stevig en levendig worden, in de staat van natuurlijke aqua-aura. Haal diep adem en adem langzaam uit, waarbij je je bewust wordt van je aura. Dit krachtige proces zal je aqua-aura zeker in balans brengen, reinigen en verjongen, waardoor je je weer verfrist voelt!

2. Maak verbinding met de aarde.

De verbinding met de aarde is een krachtige manier om je aura te transformeren. Ga rustig zitten of sta stevig door je voeten krachtig op de aarde te houden. Als je aan de ontvangende kant bent, moet je je handpalmen naar de lucht openen.

Stel je nu voor dat je zo hoog als een boom staat en je ruggengraat ziet als een machtige boomstam waarvan de basis op de aarde ligt en de wortels zich overal in de aarde verspreiden. Zachtjes, diep, maar in een rustige toestand, adem meerdere keren continu in en uit.

Stel je voor hoe je nu volledig veilig en beschermd bent. Draag deze meditatie zo lang als je kunt. Dit proces is erg krachtig als het gaat om het in evenwicht brengen van je aqua-aura en het zal je geest en lichaam volledig vullen met positieve energieën.

3. Gebruik de cadeautjes van Moeder Aarde.

Je kunt je aqua-aura ook genezen door het gebruik van bloemenessence. Dit is een heel oud middel. In dit proces kan men de essence met water innemen of een paar druppels van de essence direct onder de tong doen om de aqua aura in balans te brengen of te reinigen. Deze essences werken niet op dezelfde manier als aroma oliën omdat ze geen geur hebben.

Kristallen en edelstenen zijn uitstekende genezers wat betreft het balanceren van de aqua aura. Edelstenen gebruiken de vibratietheorie, net als de bloesems, om positieve veranderingen in de geest en het lichaam van de getroffen persoon aan te brengen. Na het kiezen van de juiste edelsteen, reinig je het eerst door het in het felle zonlicht te zetten, gevolgd door het gedurende 5 minuten onder stromend water te plaatsen.

Om het balanceren te starten, plaats je de schone edelsteen in de buurt van de keel, die wordt geassocieerd met deze aura. Het is absoluut noodzakelijk om tijdens het proces kalm en ontspannen te blijven door diep adem te halen en langzaam uit te ademen.

Op een vergelijkbare manier is Aromatherapie een zeer effectieve oude therapie om de aqua-aura in evenwicht te brengen. Het krachtige aroma van etherische oliën beïnvloedt onze geest en verhoogt het niveau van positieve energieën. Je kunt ook thuis een diffuser gebruiken. We raden aan om etherische oliën van salie, rozemarijn en scharlei te gebruiken om de aqua-aura specifiek in balans te brengen.

4.Goddelijke visualisatie van wit licht

Wanneer je je omringd voelt door negatieve energieën en emoties ervaart zoals zorgen, woede, angst en verdriet, probeer dan dit proces te gebruiken om je aqua-aura in evenwicht te brengen en te reinigen. Om dit proces te beginnen, stel je voor dat je omringd wordt door puur wit licht, overal in je.

Wit licht beveiligt en beschermt de beoefenaar tegen energieabsorptie wat gebruikelijk is bij de hoger gelegen aura’s zoals de aqua-aura. Behandel dit als je eigen persoonlijke beschermingsschild. Begin elke dag met het visualiseren dat je omringd bent door een wit, ondoorzichtig licht. Het is op geen enkele manier doordringbaar. Als je dit mystieke schild en harnas opdoet, kan geen enkele negativiteit je zelfs maar raken!

Mijn laatste gedachten

De aqua-aura behoort tot hoogbegaafde zielen met een hoog bewustzijnsniveau. Het is echter dit geschenk dat er soms voor kan zorgen dat hun energie wordt afgevoerd, wat op hun beurt hun aura beïnvloedt. Een balans in de aqua-aura is dan essentieel en kan worden versterkt door regelmatig te mediteren, visualisatietechnieken te oefenen en de gaven van de natuur te gebruiken!

Meditatie voor de aqua aura