Indigo aura

Indigo aura en de betekenis:

De indigo aura is een boodschap die je aanmoedigt om je ogen te openen en uit je comfortzone te komen. Het geeft een tijd aan dat je de veilige en de comfortabele situatie verlaat en onderzoekt wat er nog meer op je wacht.

Het symboliseert de noodzaak om anders te zijn, zodat je opvalt en de wereld laat zien wat je te bieden hebt. Het gaat erom uniek te zijn en comfortabel in je vel te zitten.

De indigo-aura spreekt over liefde en vriendelijkheid. Het symboliseert medeleven en vrede.

Deze kleur verschijnt in je aura wanneer je gelijkmoedigheid nodig hebt in je leven. Deze kleur vertegenwoordigt de behoefte aan je intelligentie en perceptie, zodat je de juiste actie kunt ondernemen.

Het symboliseert de vrede die je in je leven ervaart, of de behoefte aan meer vrede in je leven. Het betekent ook leiderschap in spirituele zin.

Indigo aura persoonlijkheidskenmerken:

Als je een indigo-uitstraling hebt, ben je een liefdevolle, zachte, mooie en kwetsbare persoon. Er zit een stille kracht in je die je helpt persoonlijke uitdagingen te overwinnen, maar er is ook een kwetsbaarheid in je waardoor je de dingen dieper voelt.

Je bent zachtaardig, stil, intuïtief en lief van aard. Dit speelt een grote rol bij het bereiken van de balans en harmonie die je momenteel in je leven geniet.

Je loopt niet weg voor problemen zoals mensen dat verwachten. In plaats daarvan doe je je ding rustig en sierlijk.

Je laat de rest van de wereld niet weten dat je iets pijnlijks of moeilijks doormaakt. Je wilt niet dat mensen medelijden met je hebben.

Je behandelt je problemen op de beste manier die je kent, en je betrekt er geen andere mensen bij.

Dit komt omdat persoonlijkheden met een indigo aura erg introvert zijn. Je bent het gelukkigst als je je eigen ding doet en er niemand is er die veel vragen stelt, hulp biedt of weigert je zijde te verlaten.

Je denkt altijd na over het leven. Hoe je het beter gaat maken, hoe je de uitdagingen gaat overwinnen, hoe je anderen op een positieve manier gaat inspireren en hoe je je levensdoel gaat vervullen.

Als indigo aura-persoonlijkheid ben je nieuwsgierig naar alles en hoe alles werkt. Je wilt het beter begrijpen, daarom heb je altijd het antwoord op de mysteries van het leven. In ieder geval de meeste.

Mensen zien je misschien als een vroegrijp iemand, maar dat is alleen jij die probeert nieuwe dingen te leren en te absorberen. Dat is alleen jij die alle informatie probeert te verwerken die in je hoofd zit.

Je bent misschien stil en mild, maar je bent ook expressief en niet bang om te laten zien hoe je denkt of voelt. Als je weet dat je gelijk hebt, zal je niet aarzelen om het uit te spreken.

Als je iemand ziet die niet rechtvaardig wordt behandeld, kom je op voor deze persoon en vecht je voor wat juist is.

Zolang je je ergens prettig bij voelt, zul je niet aarzelen om het te doen. Zolang het waar is wie je bent, doe je het ongeacht wat anderen denken.

Je kunt een tatoeage nemen, je haar paars verven, herenkleding dragen of besluiten veganist te worden. Het is prima als je dingen in je leven wilt veranderen.

Onthoud dat het jouw leven is. Jij bepaalt hoe je het moet leven!

Als indigo aura-persoonlijkheid ben je een zeer creatief persoon die integriteit, gevoeligheid en bewustzijn inspireert. Je zet mensen aan het denken, laat ze vragen stellen, laat ze zaken in twijfel trekken enlaat ze onderzoeken.

Je wordt sterk beïnvloed door je innerlijke weten, en dit helpt je om de juiste keuzes en de beste beslissingen te maken. Je kunt op je intuïtie vertrouwen omdat je weet dat je instinct altijd gelijk heeft.

Als iemand met een indigo-aura voel je je soms overweldigd door je zintuigen en door alle energieën in je omgeving. Dit is te verwachten voor iemand met zeer scherpe emoties en verlichte gedachten.


En daardoor rijp je snel. Je hebt een heel actieve fantasie. Je bent artistiek, creatief en bezit een rijke woordenschat.

Liefde en romantiek voor mensen met een indigo aura:

Mensen met een indigo-aura zijn erg intens als het gaat om liefde en relaties. Je wordt snel en hard verliefd en je gaat volop in je relatie.

Je bent erg gepassioneerd en je partner zal nooit klagen dat ze niet genoeg tedere liefde van je krijgen. Het is nooit een saaie of voorspelbare tijd met jou.

Je wilt laten zien hoeveel je van ze houdt, zodat ze niet hoeven te twijfelen of je dat wel doet. Je geeft ze het gevoel dat ze de belangrijkste persoon ter wereld zijn, en dat de wereld alleen van jullie tweeën is.

Je bent een loyale en ondersteunende partner. Je doet de moeite om de persoon van wie je houdt op een intiem niveau te kennen.

Je leert te houden van dat waar ze van houden, hun angsten te begrijpen, hun hoop en dromen te delen en ze te laten geloven in al hun mogelijkheden.

Je bent misschien verlegen als het gaat om het openbaar maken van je gevoelens, maar je maakt het meer dan goed als je met z’n tweetjes bent.

Het leren kennen van je kan in het begin een uitdaging zijn, omdat je je terugtrekt in je schulp wanneer je wordt omringd door mensen waar je niet zo dichtbij staat. Je kunt heel voorzichtig zijn wanneer je je gedachten en emoties deelt.

Maar als je eenmaal een bepaald niveau van vertrouwen en comfort hebt bereikt, kun je een echte openbaring zijn.

Je hoort bij iemand die zich op zijn gemak voelt in zijn of haar eigen huid en bereid is met je mee te groeien emotioneel, mentaal en spiritueel.

Als iemand niet klaar is om te veranderen of uit oude patronen te komen, zullen ze niet lang in je leven blijven.

Je zult niet aarzelen om de waarheid te vertellen, noch zul je mensen aan een lijntje houden. Als je met iemand geen toekomst ziet, ben je liever eerlijk en wreed dan vriendelijk en niet oprecht.

Je verlangt ernaar om uit de kettingen te breken die je binden, vooral als het iets is dat je verdriet en pijn bezorgt. Onvoorwaardelijke liefde geven is je uiteindelijke doel, maar niet als je naar acceptatie moet verlangen.

Iemand met een indigo-aura zoals jij moet voorkomen dat je een relatie hebt met iemand die niet op dezelfde lijn als jou ligt.

Je moet bij iemand zijn die dezelfde overtuigingen, prioriteiten en motivaties deelt. Je moet een relatie hebben met iemand die je ten goede zal veranderen en je zal laten groeien.

Je moet bij iemand zijn die even wakker en bewust is.

Als het op relaties aankomt, moet je direct en waarheidsgetrouw leren spreken. Verzacht je woorden zodat ze andere mensen niet overrompelen.

Er zullen mensen zijn die het moeilijk zullen vinden om te accepteren wat je hen vertelt, dus je zult nog steeds geduld moeten hebben.

De mensen in je leven zijn nu al lang bij je. Dat komt omdat je mensen niet zo gemakkelijk binnenlaat. Maar als ze eenmaal in je leven zijn, zullen ze voor altijd in je leven zijn.

Je bent graag wie je bent, en zelden zal je je voordoen als iemand anders. Je bent veilig in jezelf en je hebt het geduld om je problemen en persoonlijke uitdagingen aan te pakken.

De beste relatie voor jou is een relatie met iemand die ook een indigo aura-persoonlijkheid is. Ze zullen je aard begrijpen en vieren dat je authentiek en uniek bent.

Ze zullen je niet beoordelen, maar in plaats daarvan zullen ze je aarden, je kalmeren en je intensiteit verzachten. Ze weten hoe ze je aan het lachen kunnen maken en je stress en zorgen laten vergeten. Ze zullen ook de perfecte manier vinden om je lief te hebben zoals je nodig hebt.

Geld en rijkdom voor mensen met een indigo aura:

Als je een indigo aura-persoonlijkheid hebt, kun je informatie snel opnemen en verwerken. Dit helpt je wanneer je in korte tijd ingewikkelde informatie moet begrijpen.

Je hebt vertrouwen in je mogelijkheden. Je bent moedig en dapper in je beslissingen.

Je houdt ervan om je grenzen te testen en je beperkingen uit te dagen

Je bent intelligent, alert en nieuwsgierig. Je bent je zeer bewust van wat er om je heen gebeurt, dus het is moeilijk voor mensen met minder dan eervolle bedoelingen om je snel aan te pakken.

Je volgt wat goed voor je is. Je gaat je eigen richting en verandert je carrièrepad wanneer je maar wilt, gewoon omdat het kan. Zelfs als dat betekent dat je opnieuw moet beginnen en alles moet opgeven waar je zo hard voor hebt gewerkt.

Je bent overal goed in en je kunt gemakkelijk een nieuwe start maken. Je maakt je niet al te veel zorgen over het uitstellen van je carrière en het uit het oog verliezen van je doelen. Je weet wat je doelen zijn en hoe je ze gaat bereiken.

Je hebt de mogelijkheid om een succesvolle ondernemer te zijn, maar je zult niet onder de indruk zijn van hoeveel je verdient. Geld is voor jou niet belangrijk. Het is een noodzaak, maar het is niet het einddoel.

Je wilt geld verdienen omdat het een middel is om een doel te bereiken, en dit geld kan ook anderen helpen. Als een indigo aura-persoon heb je het natuurlijke talent om alles te laten gebeuren. Je hebt de vrijheid om welk leven je maar wilt te creëren!

Hoe weet je of je echt een indigo aura hebt?

Je weet dat je een indigo aura-persoonlijkheid bent, omdat je een goed karakter hebt. Eén blik op een persoon en je weet of je ze kunt vertrouwen of niet.

Je houdt van comfortzones, maar je vindt het niet fijn om er de hele tijd in te leven.

Je bent erg intelligent en welbespraakt. Iemand iets nieuws leren is wat je gelukkig maakt.

Je hebt een goed gevoel voor empathie en je bent oplettend en heel bewust van hoe anderen zich voelen, zelfs wanneer andere mensen dat niet zijn.

Je bent een persoon van weinig woorden, maar wat je zegt is vaak erg sterk en diepgaand.

Wanneer mensen je vragen stellen over je leven, je ervaringen of je relaties, antwoord je meestal dat het ingewikkeld is of dat je niet weet waar je moet beginnen.

Je bent al tientallen jaren bevriend met je vrienden. Je bent geen fan van tradities.

Je waardeert je spiritualiteit heel erg. Je hoeft jezelf niet te censureren of de gevoelens van anderen te beschermen.

Je wilt mensen op je eigen manier helpen, ook al is het alleen maar waken over een zieke buurman of geld doneren voor zieke kinderen in een ander continent. Je houdt ook van dieren en de natuur.

Je hebt er geen probleem mee om alleen te zijn. Alleen zijn met je gedachten en emoties is wat je kalmeert en ontspant.

Mijn advies voor mensen met een indigo aura:

Als een indigo aura-persoonlijkheid zullen er altijd mensen zijn die je levensstijl, je keuzes, je beslissingen en je ideeën niet zullen begrijpen. Je bent revolutionair en iedereen kan door jou geïnspireerd of afgestoten worden.

Onthoud dat je niet alles en iedereen zomaar kunt veranderen. Je moet ophouden met je te verbergen en te proberen je te schikken. Laat de ware IK doorschijnen. Je bent hier in deze wereld om je eigen “merk van verschil” te zijn!

Je moet leren geduldig te zijn met andere mensen die niet dezelfde kennis delen die je hebt en degenen die te veel emotionele bagage vervoeren.

Je kunt super gevoelig zijn voor je omgeving en je kunt de fysieke, emotionele en spirituele energieën absorberen. Maar dit is slechts een deel van het leven. Dit hoort gewoon bij het leven in een wereld als de onze.

Als een indigo aura-persoonlijkheid weet je dat je je eigen pad in het leven creëert. Je bent emotioneel sterk en met een unieke persoonlijkheid.

Je bent het bewijs dat een verhoogd bewustzijn het mogelijk maakt om in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele realiteit te leven!

Hoe een indigo aura in evenwicht te brengen:

Terwijl degenen met een Indigo-aura dappere en onverschrokken individuen zijn, kan het individu, wanneer de Indigo-aura zijn evenwicht verliest en gedesoriënteerd is, zich depressief voelen en pieken en dalen in emoties ervaren. Ze kunnen vaak gefrustreerd raken.

Als ze worden ondervraagd en bekritiseerd over hun intuïtie en bewustzijn, verliezen ze mogelijk hun geduld en worden ze zeer ontevreden.

Onevenwichtigheden in de Indigo-aura kunnen ook leiden tot spijsverteringsproblemen en stress van het zenuwstelsel. Hier zijn enkele eenvoudige maar zeer krachtige technieken om je Indigo-aura in balans te brengen:

1. Vind andere indigo-aura-individuen

Degenen met een Indigo-aura brengen graag tijd door met hun leeftijdsgenoten die hetzelfde auratype hebben. Bovendien vult dit ook hun eigen aura aan en zal het de effecten ervan in evenwicht houden.

Bovendien, door tijd door te brengen met vrienden en geliefden en emoties vrij te uiten in plaats van ze op te kroppen, kunnen deze individuen een evenwichtige Indigo-uitstraling geven.

2. Ontstress en mediteer

Soms kunnen mensen met een indigo uitstraling zich te veel bezighouden met werk en meer opnemen dan ze aankunnen. Dit kan ertoe leiden dat hun persoonlijke leven en relaties lijden, wat op hun beurt hun energieniveau beïnvloedt.

Het wordt aanbevolen om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden en vaak te mediteren om te ontstressen en nieuwe energie op te doen. Hierdoor kun je ook hogere bewustzijnstoestanden bereiken.

Handen tegen elkaar wrijven is ook bekend om de indigo-aura te helpen balanceren.

3. Breng tijd door in de natuur

De natuur, zeggen ze, is de grootste genezer. Als je een Indigo-aura bezit en denkt dat je wat reiniging en balans nodig hebt, breng dan wat tijd buiten door in het gezelschap van moeder natuur. Laat haar haar oneindige liefde op je uitstorten en voel haar aanwezigheid overal om je te beschermen.

Personen met een Indigo-aura hebben ook een sterke affiniteit met dieren. Ze geven zelfs de voorkeur aan het gezelschap van dieren. Een bezoek aan een park of een kleine vakantie zal je waarschijnlijk ook verfrissen en verjongen. Maak verbinding met de bloemen, bomen, vogels, water om je heen om je energieveld te herstellen!

4. Breng de creativiteit in je naar boven

Indigo, de kleur van de Indigo-aura, wordt ook geassocieerd met het zesde chakra van het lichaam dat wijsheid, bewustzijn en een link met de spirituele wereld symboliseert.

Personen met een indigo-aura zijn ongetwijfeld creatieve zielen. In feite zullen het schrijven van hun gedachten en emoties in de vorm van dagboekaantekeningen, verhalen en poëzie helpen om hun energie te kanaliseren en tegelijkertijd hun aura in evenwicht brengen.

Mijn laatste gedachten:

Indigo-aura wordt meestal geassocieerd met individuen die diep spiritueel zijn. Ze weten dat ze over de aarde lopen om positieve verandering teweeg te brengen. De uitdagingen van het dagelijks leven kunnen echter hun energieniveau verstoren en hun diepe verbinding met de spirituele rijken desoriënteren.

Tijd doorbrengen met mensen van dezelfde aura en in het gezelschap van de natuur is een zekere manier om de indigo-aura in balans te brengen. Verder zal het vrijelijk uiten van iemands emoties en in de vorm van creatieve bezigheden helpen de geest, het lichaam en de ziel nieuwe energie te geven.

Mediteer regelmatig en oefen ademhalingsoefeningen om te ontstressen en te ontgiften!

Meditatie voor de indigo aura