Zilveren aura

Zilveren aura en de betekenis:

Als je een zilveren aura hebt, moet je weten dat het de kleur van overvloed is in fysieke en spirituele zin. Zilver in je aura symboliseert geld. Het geeft aan dat je je kosmische geest wakker maakt.

Een zilveren aura symboliseert ook mysterie, verborgen mogelijkheden of geheimen die, wanneer ze worden onthuld, je leven grote vreugde kunnen brengen.

Zilver is ook de kleur van vrouwelijke intuïtieve wijsheid. Het symboliseert vrouwelijke kracht en magie.

Voor vrouwen symboliseert een zilveren aura zwangerschap. Het is ook een goede tijd voor conceptie.

Wanneer mensen je vertellen dat je aura zilverkleurig is, betekent dit dat je groei ervaart. Je bruist van creativiteit en verbeeldingskracht.

Het symboliseert je ontwakende verleidelijkheid, je opwinding en je stimulatie. Zilver is ook de kleur van wijsheid, leren van ervaringen en de lessen in het juiste perspectief plaatsen.

Zilveren aura persoonlijkheidskenmerken:

Als je een zilveren aura hebt, betekent dit dat je iemand bent die buitengewoon begaafd is met paranormale gaven.

Het is de kleur van geest, wat betekent dat iedereen met deze kleur aura kan communiceren met of kan uitnodigen tot geesten in hun leven.

Een zilveren aura betekent ook dat je andere universums kunt begrijpen of er naar toe kunt reizen. Je bent gevoelig en intuïtief. Dit geeft je een hoger gevoel van bewustzijn en verlichting.

Je hebt een scherpe en gedisciplineerde geest die je helpt om tot de kern van de zaak te komen. Je wordt niet afgeleid door onbelangrijke details.

Je kunt je op het probleem concentreren en je niet laten meeslepen door verschillende emoties. Je laat je geest het overnemen als het hart te zwak of te verward is.

Je let op de kleine dingen die het grote geheel vormen. Als je bekend bent met alle stukjes die iets heel maken, kun je beter oplossingen vinden die goed zijn voor de lange termijn.

Als je een zilveren aura hebt, heb je een heel sterk spiritueel begrip. Je geloof is sterk en je hebt een manier om mensen te inspireren om ook sterk in geloof te zijn.

Dit is de reden waarom je het goed doet in een loopbaan die lesgeven, counseling of begeleiding omvat.

Je bent erg effectief als het erom gaat mensen te helpen hun mogelijkheden te herkennen, hun angsten los te laten en te genezen van pijnlijke verliezen.

Je hebt een geruststellend karakter waardoor mensen kunnen zien dat elke pijnlijke episode slechts een deel van de reis is. Jouw wijsheid helpt hen om dingen vanuit een ander maar beter perspectief te bekijken.

Als iemand met een zilveren uitstraling ben je veelzijdig en aanpasbaar. Je kunt verschillende hoeden dragen en verschillende rollen spelen, afhankelijk van de situatie.

Je bent bereid om te doen wat er moet gebeuren als het betekent dat je iemands leven kunt veranderen.

Je bent nooit verlegen als het gaat om je eigen groei en ontwikkeling. Je haalt het meeste uit alle kansen die je worden aangeboden.

Je laat geen kans voorbij gaan waarvan je weet dat deze je leven kan veranderen of verbeteren.

Als je het idee hebt dat je ergens profijt van zult hebben, blijf je een tijdje hangen en probeer je het te laten werken.

Als dat niet het geval is, sta je gemakkelijk weer op en ga je verder met de volgende gelegenheid.

Je hoge intellect stelt je ook in staat om de juiste beslissingen te nemen en de nodige acties uit te voeren. Je bent erg goed in het nemen van snelle maar juiste beslissingen.

Je hebt veel ervaringen met nadenken en het visualiseren van de gevolgen van je beslissingen vanuit verschillende standpunten. Dit is de reden waarom mensen naar je kijken om hen te helpen bij het maken van moeilijke beslissing.

Je bent wijs, sterk en niet te vergeten erg aantrekkelijk. Je hebt veel bewonderaars.

Er zijn zoveel mensen die deel willen uitmaken van je leven vanwege hoe geweldig je bent als vriend, collega en minnaar.

Maar net als andere zilveren aura-persoonlijkheden die er zijn, ben je erg kieskeurig als het gaat om je vrienden en geliefden.

Hoe warm, vriendelijk en meegaand je ook bent, je bent voorzichtig en kieskeurig als het gaat om de mensen die je in je leven toelaat.

Je hecht ook veel waarde aan je gezondheid. Je houdt jezelf vrij van verslavingen, zowel de fysieke als de mentale.

Je laat jezelf niet bezwijken voor de zwakheden van het lichaam en de geest, en je helpt anderen hetzelfde te realiseren en te bereiken.

Als je een zilveren aura hebt, leef je je leven met gratie en stille efficiëntie. Je vestigt geen aandacht op jezelf. Je schept niet op. Je geeft er de voorkeur aan dat alle aspecten van je leven voor zichzelf spreken.

Je houdt er niet van om dingen ingewikkeld te maken. Als er een eenvoudigere en directere oplossing is, kies je altijd voor die optie. Je geeft de voorkeur aan heldere oppervlakken en alles gestroomlijnd en eenvoudig als het gaat om je persoonlijke en professionele ondernemingen.

Liefde en romantiek voor mensen met een zilveren aura:

Wanneer een zilveren aura-persoonlijkheid verliefd wordt, komt je bemoedigende en ondersteunende aard naar voren.

Je wordt een betere vriend en een betere minnaar. Je wordt ook een cheerleader, motivator, counselor, komiek en vele andere dingen!

Er is een overvloed aan liefde en vreugde in je hart waar je partner zeker van zal genieten. Je bent gepassioneerd omdat je leuk bent en gevoelig als je koestert.

Je denkt altijd vooruit en bepaalt wat goed is voor de relatie. Jullie zijn gelijke delen romantisch en praktisch.

Je bent gezegend met natuurlijke schoonheid en charmes die de aandacht kunnen trekken van iedereen die je ziet. Maar het is je rustige zelfvertrouwen en magnetische persoonlijkheid die ze meestal binnenhaalt.

Je bent een bron van geluk en je zorgt ervoor dat problemen worden besproken en opgelost.

Je haalt het beste in mensen naar boven, hoe gebroken of verknald ze ook denken dat ze zijn. Als je van iemand houdt, help je hem om de vele dingen die je leuk vindt aan hem te zien.

Je neemt je relaties en je verplichtingen zeer serieus. Wanneer je besluit om bij iemand te zijn, betekent dat dat je er voor hen bent door alle ups en downs!

Geluk is waar je naar streeft, en je gelooft dat je geluk kunt bereiken door van iemand anders te houden op de beste manier die je kent.

Geld en rijkdom voor mensen met een zilveren aura:

Als je een zilveren aura hebt, moet je weten dat het een welvaartskleur is. Je aura straalt zilver uit, want het bereiken van overvloed is waar je op gefocust bent, en dit komt uit in je persoonlijke aura.

Je bent iemand gezegend met zoveel gaven en talenten. Je kunt elk plan, idee, visie of doel omzetten in iets concreets omdat je bereid bent het werk te doen.

Je bent zeer nuchter als het gaat om beslissingen die betrekking hebben op je financiële zaken. Je neemt af en toe risico’s, maar niet veel en nooit te groot.

Je onderzoekt en doet je eigen onderzoek als het gaat om investeringen, maar je legt je pas vast als je er 100% zeker van bent.

Als een zilveren aura-persoon heb je de persoonlijkheid om de juiste soort mensen aan te trekken die je zullen helpen je gelddoelen te bereiken. Je hebt de gave om talenten te vinden die kunnen helpen om je dromen waar te maken.

Hoewel je dromen bescheiden en conservatief zijn, zijn ze groot en levensveranderend voor jou.

Je hebt vaak veel geluk met al je geldactiviteiten en succes komt heel gemakkelijk naar je toe. Maar meer dan geluk, het is omdat je luistert naar goed advies en je sterke intuïtie.

Je bent gezegend met overvloed, zowel in de materiële wereld als in de spirituele wereld.

Geld staat nooit op de lijst van jou zorgen, want je hebt het elke keer dat je het nodig hebt. Je werkt hard, zodat je niet zonder komt te zitten.

Je staat altijd open voor nieuwe ideeën, hoe buitensporig ze ook zijn. Dit kan ook de reden zijn waarom je zo succesvol bent. Je wijst iets waarvan je denkt dat het potentieel heeft niet af zonder het eerst uit te proberen.

Als iemand met een zilveren aura ben je zeer intuïtief, wat je ook helpt bij het wegnemen van de ongewenste of de onbetrouwbare.

Hoe weet je of je echt een zilveren aura hebt?

Je zult weten dat je een zilveren aura hebt als je zeer gevoelig en intuïtief bent.

Je hebt paranormale gaven waardoor je dingen kunt zien die niemand anders doet, betekenissen interpreteert die andere mensen niet kunnen, en andere universums bereikt waarvan andere mensen niet eens weten dat ze bestaan.

Je bent begaafd met helderhorendheid en helderziendheid. Een zilveren aura betekent ook dat je engelachtig aanwezig bent in je leven en dat je sterk verbonden bent met God.

Je hebt een diepe waardering voor het leven. Je weet dat je leven een zegen is die gekoesterd moet worden.

Elke beslissing die je neemt, elke persoon van wie je houdt en elke kans die je neemt, is allemaal omdat je een mooi en gelukkig leven wilt hebben.

Je bent een praktisch persoon. Je geeft af en toe toe aan een paar luxe, maar je neemt altijd de praktische route. Het klaart de klus in de helft van de tijd en met hetzelfde resultaat.

Mensen worden aangetrokken door je natuurlijke schoonheid en charme. Je bezit een bepaalde schoonheid die zowel mannen als vrouwen waarderen.

Het is een zachte en niet-bedreigende schoonheid, maar het is je magnetische persoonlijkheid die mensen echt voor je laat vallen.

Je bent iemand die altijd geluk heeft met geld. Je struikelt altijd over los wisselgeld. Je vindt altijd losse biljetten in je zakken. Je wint in wedstrijden en loterijen.

Wanneer je geld nodig hebt, ontstaan er kansen voor winstgevende ondernemingen of freelance banen.

Oude vrienden of familieleden nemen plotseling contact met je op via sociale media of via e-mail om met je samen te werken.

Alles valt op zijn plaats als je geld tekort komt. Je maakt je er geen zorgen over, omdat je weet dat er iets zal komen om je te helpen je geldproblemen op te lossen.

Je hebt een zilveren uitstraling als je open staat voor nieuwe ideeën. Of het nu briljante, baanbrekende, belachelijke of hilarische ideeën zijn, je negeert ze pas als je ze hebt geprobeerd.

Je laat je leiden door je instinct, wat je helpt de beste beslissingen te nemen voor jezelf en je dierbaren.

Je bent iemand die heel zorgzaam is. Je zorgt ervoor dat iedereen om wie je geeft in alle opzichten in orde is. Je helpt ze wanneer je kunt en anticipeert op hun behoeften.

Je bent klaar om te vergeven en te vergeten voor de mensen van wie je houdt. Je bent bereid bergen te beklimmen en muren af te breken om iemand te bereiken.

Iemand met een zilveren aura is erg gevoelig en begripvol. Mensen hoeven je niet te vertellen waar ze last van hebben.

Je weet meteen precies hoe ze handelen, hoe ze zwijgen en hoe ze zich uitdrukken door hun woordkeuze.

Mijn advies voor mensen met een zilveren aura:

Je zilveren aura is een heel onthullende eigenschap over jezelf. Het toont je persoonlijkheid zonder je aangeleerde gewoonten en elke vorm van uiterlijk.

Je zilveren aura laat zien wie je werkelijk bent. Je moet er gewoon voor zorgen dat je klaar bent zodat mensen de echte jij ook kunnen zien.

Of je nu op zoek bent naar liefde, of probeert te bepalen welke de beste carrière voor jou is, of gewoon op zoek bent naar een ziel, je zilveren aura kan je helpen om op het juiste pad te komen.

Je emoties, gedachten en persoonlijkheidskenmerken kunnen de weg voor je banen. Daarom is het erg belangrijk dat je de betekenis van je aura kent tijdens je reis door het leven en zelfontdekking.

Als je de betekenis van je zilveren aura kent, kun je jezelf beter begrijpen. Het kan je toegang geven tot je verborgen gedachten en emoties. Het kan je ook een kijkje geven in je lang vergeten herinneringen.

Zodra je de echte betekenis van je zilveren aura ontdekt, kun je beginnen met het genezen, veranderen en loslaten van de dingen die je tegenhouden. Je kunt eindelijk beginnen om je ware potentieel te bereiken en je beste leven te laten gebeuren!

Hoe een zilveren aura in balans te brengen:

Degenen met een zilveren aura zijn inderdaad bijzondere wezens! Omdat de zilveren aura wordt geassocieerd met sterke paranormale vermogens en eigenschappen heeft van goddelijkheid, kracht en verlichting, hebben de mensen die zo’n aura bezitten een sterk gevoel van verbinding met de geestenwereld en kunnen ze met geesten communiceren.

Maar hun grootste geschenk kan soms hun grootste vloek blijken te zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat dergelijke individuen een evenwicht bewaren in hun communicatie met de andere wereld.

Hoewel wordt aangenomen dat zilveren aura spirituele trillingen heeft die zeer positief zijn, wordt een onbalans in de aura geassocieerd met een verzwakking van het immuunsysteem en algemene ziekte. Vaak kan een dergelijke desoriëntatie van de zilveren aura een ernstig probleem zijn en een tol eisen van de gezondheid en persoonlijkheid van het individu. Als je jezelf depressief of somber voelt, is dit een indicatie dat je aura moet worden gereinigd.

Hier zijn enkele zeer krachtige en effectieve technieken om je zilveren aura in balans te brengen en te reinigen.

1. Draag zilver

Degenen met een zilveren uitstraling moeten overwegen zilveren hangers en sieraden te dragen. Het edelmetaal zilver wordt geassocieerd met overvloed en helpt zo de zilveren aura in balans te brengen. Dit zou helpen hun energieniveau op peil te houden en positieve trillingen te herstellen.

Als je last hebt van een onbalans in je zilveren aura, overweeg dan warme kleuren zoals geel en oranje te dragen. Deze staan erom bekend de zilveren aura in evenwicht te brengen.

2.Aura-kristallen gebruiken

Van bepaalde zilveren aura-kwartskristallen is ook bekend dat ze de geest verheffen en die met een zilveren aura motiveren. Deze speciaal ontworpen kristallen combineren de helende eigenschappen van kristallen met de natuurlijke aarding van een edelmetaal.

Als je je verdrietig of depressief voelt, draag dan een zilveren aurakristal bij je. Dit zal helpen om je energie en geest hoog te houden.

3. Weet dat je anders bent

Mensen met een zilveren aura weten dat ze hier op de planeet zijn voor een ander doel. Ze weten dat ze speciaal zijn. Ze beschikken over een extreem sterk intellect en een sterke verbinding met de spirituele rijken.

Dit betekent dat een te diepe duik in deze inspanningen kan leiden tot een onbalans in hun energieniveaus en ze kan vermoeien, wat resulteert in woede en frustratie. Het is daarom essentieel om een gezond evenwicht te bewaren.

4. Mediteer vaak

Meditatie is een van de krachtigste manieren om de zilveren aura te reinigen en in balans te brengen. Wanneer je de tijd krijgt, mediteer en concentreer je op je geest en dat wat voorbij is. Voel de warmte van goddelijke energie overal om je heen en stel je voor dat positieve trillingen elke cel van je lichaam vullen.

Meditatie- en ademhalingsoefeningen zijn vooral handig voor mensen met een zilveren aura, omdat ze de geest kunnen helpen concentreren op het huidige moment en kunnen ontspannen.

Mijn laatste gedachten:

Personen met een zilveren uitstraling zijn aantrekkelijke persoonlijkheden en hebben een sterk gevoel voor intuïtie. Ze zijn veelzijdig en buitengewoon begaafd, maar moeten vaak hun aura reinigen en in evenwicht brengen, omdat hun diepe verbinding met de geestenwereld ze kan uitputten en vermoeien.

Zilver is de kleur van overvloed en wordt geassocieerd met monetaire rijkdom en zowel spiritueel als psychisch ontwaken. Deze individuen leiden dus al een zeer evenwichtig leven en hebben geen verslavingen; ze hoeven alleen maar een gezond evenwicht te bewaren in hun dagelijkse zaken.

Meditatie voor de zilveren aura