Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen wordt vertegenwoordigd door een tweeling. Degenen die onder dit teken vallen, zijn over het algemeen het meest gelukkig als ze bij anderen zijn en doen het op zichzelf niet goed.

Data: 21 mei – 20 juni

Symbool: de tweeling

Dualiteit: actief

Element: lucht

Kwaliteit: veranderlijk

Regerende planeet: Mercurius

Tarotkaart: de Geliefden

De Tweelingen persoonlijkheid

Tweelingen zijn sociale wezens en omringen zich graag met mensen.

Omdat ze onder de planeet Mercurius zijn geboren, zijn ze nooit zo gelukkig als wanneer ze ideeën en projecten delen met de mensen om hen heen.

Ze houden van chatten en hebben de neiging om communicatie hoog op hun prioriteitenlijst te plaatsen.

Soms kan hun enthousiasme voor gezelligheid ervoor zorgen dat ze vol nerveuze, opgewonden, schijnbaar manische energie lijken.

Ze zijn vaak te vinden in banen en carrières die veel correspondentie en sociale contacten met zich meebrengen.

Het zijn heel nieuwsgierige mensen die graag vragen stellen. Ze zijn fantastisch op feestjes en zullen altijd wel iets vinden om over te praten met iedereen die ze ontmoeten.

Ze zijn vaak erg op de hoogte van het huidige nieuws en trends, en ze vormen een geestige en vermakelijke gesprekspartner.

Mensen die onder het sterrenbeeld Tweelingen vallen, houden van reizen, omdat ze hierdoor mensen uit nieuwe rangen en standen kunnen ontmoeten, nieuwe ervaringen kunnen opdoen en hun van nature nieuwsgierige aard kunnen uitleven.

Degenen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen zijn een lucht teken en hebben als zodanig een gemakkelijk veranderlijke persoonlijkheid.

Ze houden van felle kleuren en nieuwe ervaringen, en houden ervan om elk aspect van hun leven op te schudden.

Vanwege hun verlangen om nieuwe ervaringen op te doen, hebben ze vaak afwisseling en veel mentale stimulatie nodig.

Zonder dat vervelen ze zich nogal. Creatief en nieuwsgierig, het zijn geweldige ondernemers, ontwerpers en kunstenaars.

Positieve punten van de Tweelingen

Sterke punten: intelligent, aanpasbaar, wendbaar, communicatief, informatief, verbonden

Tweelingen zijn erg charmante mensen en hebben de neiging om sociale vlinders te zijn.

Ze hebben vaak een magnetisch charisma en trekken mensen naar hun kring.

Velen van hen hebben de neiging om leuke vrienden te maken.

Omdat ze van het element lucht zijn, heersend over intelligentie, ideeën en communicatie, is hun focus meer mentaal dan emotioneel, ze leven in het rijk van de geest in plaats van emoties.

Mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen, hebben de neiging verveling te haten, en dit betekent dat ze vaak al op zeer jonge leeftijd leren hoe ze hun eigen plezier kunnen maken.

Door hun nieuwsgierige karakter zitten ze vaak vol kennis over een aantal onderwerpen en kunnen ze gezien worden als zeer interessante mensen.

Ze lijken over bijna alles te weten, maar buiten een paar onderwerpen zullen ze er weinig diepgaande kennis over hebben. Hun nieuwsgierigheid naar zoveel dingen betekent dat ze nooit lang genoeg bij één ding blijven stilstaan om er teveel van te weten.

Omdat ze vol nieuwe ideeën zitten en snel met woorden zijn, zijn ze vaak natuurlijke journalisten, creatievelingen of ondernemers.

Ze zijn nooit bang om risico’s te nemen en die kunnen voor hen vaak goed uitbetalen. Ze kunnen zich gemakkelijk uiten en helder omgaan met ideeën en gedachten, wat betekent dat ze vaak een uitstekende bemiddelaar zijn als er misverstanden zijn.

Bovendien betekent hun dualistische aard dat ze vele kanten van een situatie kunnen zien. Ze nemen er geen genoegen mee de wereld als passieve waarnemer aan hen voorbij te zien gaan, ze moeten erin leven.

Minpunten van de Tweelingen

Zwakke punten: spraakzaam, overdreven, misleidend, sluw, oppervlakkig, inconsistent

Het sterrenbeeld Tweelingen is er een die in het moment leeft, wat betekent dat velen hun persoonlijkheid van moment tot moment lijken te veranderen.

Door hun aanpasbare en veranderende aard kunnen ze de meeste situaties gemakkelijk aan, maar kunnen ze ook kunstmatig overkomen. Maar het is belangrijk om te onthouden dat ze eigenlijk geen ander motief hebben dan hun kennis te delen.

Door hun soms oppervlakkige kennis van onderwerpen kunnen ze vaak ook oppervlakkig overkomen.

Hun nieuwsgierige aard verspreidt zich over alles, wat betekent dat ze vaak niet de behoefte voelen om iets meer aan de oppervlakte te krabben voordat ze zich vervelen en gaan leren over het volgende dat in hun hoofd opkomt.

Dit in combinatie met hun inconsistentie betekent vaak dat ze teveel dingen tegelijk jongleren.

Hoewel ze goed zijn in het starten van projecten, snel leren en vol nieuwe ideeën zitten, hebben ze vaak niet de discipline om iets uit te voeren, waardoor een lang spoor van onafgemaakte projecten achter zich laat.

Hun natuurlijke charme en hun talent voor expressie, gecombineerd met en hun verlangen om belangrijk te lijken, betekent dat ze verhalen vaak overdrijven en de waarheid uitrekken, zodat mensen ze altijd interessant en intelligent zullen vinden.

Als een situatie in enig aspect van hun leven niet goed gaat, of als ze niet in de schijnwerpers staan, zullen ze die zonder aarzeling verlaten. Hierdoor kunnen ze egoïstisch en onbeleefd overkomen op andere tekens.

Liefde en relaties voor de Tweelingen

Liefde en relaties kunnen soms moeilijk zijn met Tweelingen, omdat ze zich snel vervelen. Ze hebben veel activiteit en intellectuele stimulatie nodig om geïnteresseerd te blijven in een relatie.

Ze hebben vaak veel korte relaties vanwege verveling. Het is meestal nogal moeilijk om ze ertoe te brengen zich aan een relatie te binden, omdat ze hun vrijheid wensen.

Net als met andere dingen in hun leven, zijn ze nieuwsgierig naar zoveel dingen, inclusief potentiële geliefden.

Na een lange tijd van de ene relatie naar de andere te hebben geslingerd, zullen velen van hen snel beseffen dat ze iets missen dat ze niet helemaal kunnen beschrijven, meestal de diepgang van gevoel en geaardheid die je gewoonlijk aantreft in een toegewijde relatie.

Tegelijkertijd kunnen ze er echter ook doodsbang zijn voor de emotionele intimiteit die vreemd aanvoelt en hen kwetsbaar maakt.

Ze zijn echter charmant en flirten goed, en het zijn meestal liefdevolle en open mensen. Wees je echter bewust van hun neiging om de waarheid in verhalen uit te rekken, aangezien dit hen in de problemen kan brengen.

Ze zullen hun partners ook pushen om het beste te zijn dat ze kunnen zijn, hen aanmoedigen om buiten de gebaande paden te denken en hen inspireren om creatiever met hun leven om te gaan.

Ze zijn soms moeilijk echt te kennen, omdat ze veelzijdig zijn. Hun aanpassingsvermogen betekent soms dat ze het zelf moeilijk hebben om vast te stellen wie ze werkelijk zijn.

Vrienden en familie voor de Tweelingen

Als het om vrienden en familie gaat, kan Tweelingen vrij gemakkelijk vrienden maken, maar ze kunnen ze ook snel verliezen, wat jammer is.

Ze sluiten snel vriendschappen door veel vragen te stellen en attent te lijken, maar zodra ze zich vervelen, gaan ze zo snel mogelijk op pad met weinig uitleg.

Ze brengen graag tijd door met familie, maar kunnen soms de relaties onder druk zetten door hun onorthodoxe carrière en hun behoefte om in het middelpunt van de belangstelling te staan bij alle familiebijeenkomsten.

Ze houden van hun gezin, maar kunnen problemen hebben met serieuzere broers en zussen en ouders die hun creatieve en ongebruikelijke aard niet begrijpen.

Ze kunnen echter de lijm zijn die een gezin bij elkaar houdt en hun meer gereserveerde gezinsleden ertoe aanzetten om zichzelf in creatieve termen te pushen.

Carrière voor de Tweelingen

Wat hun carrières betreft, houden degenen die onder het sterrenbeeld Tweelingen zijn geboren, van carrières die draaien om mensen en communicatie.

Ze houden ook van creatieve projecten en werken heel goed samen met een team. In teams zijn ze vaak de lijm die andere mensen om hen heen bij elkaar houdt, en ze kunnen een groep echt versterken.

Zij kunnen degenen zijn die de grenzen verleggen en anderen uit hun comfort zone halen. Dit kan een probleem zijn als ze werken met stabielere tekens die niet graag avontuurlijk zijn.

Ze kunnen soms opdringerig en storend overkomen, of gewoon ronduit raar met hun meer creatieve en controversiële ideeën.

Mensen die onder het teken van Tweelingen vallen, hebben de neiging om van gedachten te veranderen en dit betekent dat ze vaak van baan naar baan springen, op zoek naar stimulatie en uitdagingen.

LEES OOK OVER UW TOTEMDIER