Adelaar

Een adelaar in je droom zien symboliseert adel, trots, woestheid, vrijheid, superioriteit, moed en krachtig intellectueel vermogen. Het staat ook voor zelfvernieuwing en je verbinding met je spiritualiteit. Je zult fel en moedig worstelen om je hoogste ambities en grootste verlangens te realiseren.

Een geketende of gevangen adelaar in je droom zien, vertegenwoordigt een wanhopige situatie waarin je je beperkt en beperkt voelt. Je kunt jezelf niet uiten en zijn wie je echt wilt zijn. Overweeg ook waar de adelaar aan is vastgeketend voor extra aanwijzingen over wat je misschien tegenhoudt.

Het zien van een nest jonge adelaars in je droom vertegenwoordigt je prestaties en je klim naar de top van de sociale ladder.

Dromen dat je een adelaar doodt, betekent je meedogenloosheid. Je laat niets je ambities in de weg staan ​​en je doelen bereiken, zelfs als het betekent dat je de mensen om je heen pijn doet.

Als iemand anders een adelaar doodt, geeft dit aan dat je roem, fortuin en macht meedogenloos van je zullen worden afgenomen.

Dromen dat je het vlees van een adelaar eet, impliceert dat je sterke en krachtige karakter je tot grote rijkdom en invloed zal leiden.