Ademen

Dromen dat je probeert op adem te komen of dat je buiten adem bent, geeft aan dat je wat angst, spanning of angst ervaart over een nieuwe situatie in je wakkere leven.

Dromen dat je een slechte adem hebt, doet vermoeden dat je je ingesloten of druk voelt. Misschien dringt iemand je persoonlijke ruimte binnen. Dromen dat je een slechte adem hebt, suggereert dat je twee keer moet nadenken voordat je je mond opent. Denk eerst na over wat je zegt voordat je jezelf uitdrukt en anderen beledigt.

Dromen dat je je adem in houdt, geeft je koppige gemoedstoestand aan. Je meningen zijn te eenzijdig. De droom vertelt je om meer open te staan ​​voor de mening van anderen.

Dromen dat je snel ademt, geeft aan dat je wat angst, spanning of angst ervaart over een nieuwe situatie in je wakkere leven.

Dromen dat je onder water ademt vertegenwoordigt een terugtrekking in de baarmoeder. Je wilt terugkeren naar een staat waar je afhankelijk was en vrij van verantwoordelijkheden. Misschien voel je je hulpeloos, niet in staat om je eigen behoeften te vervullen en voor jezelf te zorgen. Je kunt ook worden ondergedompeld in je eigen emoties.

Dromen dat je niet kunt ademen geeft aan dat je je uitgeput voelt. Mensen die aan astma lijden, dromen vaak van niet kunnen ademen.

Dromen dat iemand in je mond beademd, suggereert dat je aspecten van deze persoon in je eigen zelf moet opnemen. Als deze persoon niet meer leeft, betekent dit dat hij of zij nog steeds in jou leeft.