Alligator

Een alligator in je droom zien symboliseert verraad, bedrog en verborgen instincten. Het kan een signaal zijn voor u om een ​​nieuw perspectief op een situatie te krijgen.

Het kan ook uw vermogen om u te bewegen tussen de fysieke, materiële en emotionele wereld van het wakende leven en de onderdrukte wereld van het onderbewustzijn vertegenwoordigen.

Als alternatief vertegenwoordigt de alligator helende krachten en kwaliteiten.

Een alligator suggereert ook dat je een dikke huid hebt of ongevoelig bent.

Dromen dat je wegloopt van de alligator geeft aan dat je niet bereid bent om een ​​of andere pijnlijke en verontrustende kant van je onderbewustzijn te confronteren. Er zijn een aantal potentieel destructieve emoties die je weigert te erkennen.

Dromen van een baby-alligator houdt in dat je te veel vertrouwt.

Als je gebeten bent door een alligator in je droom, dan geeft dat aan dat je niet hebt geleerd van je fouten uit het verleden.

Dromen dat je verkracht bent door een alligator geeft aan dat je je op een of andere manier geschaad of misbruikt voelt.

De alligator is een symbool van iemand die meedogenloos, ongevoelig en verraderlijk is. Deze persoon houdt je stevig vast ondanks je pogingen om los te komen van de ongezonde relatie.