Baas

Je baas in je droom zien, vertegenwoordigt de bazige of gezaghebbende kant van je eigen persoonlijkheid. Je baas kan zelfvertrouwen en het assertieve aspect van jezelf onthullen. Het gaat over je kwesties van controle en autoriteit. Als alternatief zou je baas in je droom kunnen zien betekenen dat je te veel betrokken bent of obsessief met je werk bezig bent. Negatief, de baas in je droom kan je beperkingen en gebrek aan vrijheid en/of originaliteit symboliseren.

Dromen dat je problemen hebt met je baas, is een herinnering dat er een hogere kracht is waar je naar moet luisteren.

Dromen dat je bang bent voor je baas geeft je angst voor autoriteit aan. Je hebt misschien het gevoel dat iemand anders je leven leidt of dicteert wat je wel en niet kunt doen.

Dromen dat je seks hebt met je baas, betekent jouw verlangen naar autoriteit en controle. Je voelt je bevoegd.

Als je een baas bent in je wakkere leven, dan dromen dat je de baas bent, betekent dat je beter je autoriteit moet laten gelden.

Als alternatief, dromen van de baas te zijn, is slechts een weerspiegeling van hoe je jezelf identificeert.

Als je geen baas bent in je wakkere leven, maar droom dat je het wel bent, dan betekent dit dat je de controle over je bestemming moet hebben. Het is tijd om de leiding te nemen.

Overweeg ook de relatie die je hebt met je baas. Dit kan aanwijzingen opleveren voor werkgerelateerde stress of problemen die moeten worden opgelost.