Baby

Een baby betekent onschuld, warmte en een nieuw begin. Baby’s symboliseren iets in je eigen innerlijke aard dat puur, kwetsbaar, hulpeloos en / of onbeschadigd is.

Als je droomt dat de baby naar je glimlacht, dan suggereert het dat je pure vreugde ervaart. Je vraagt ​​niet om veel om je gelukkig te voelen.

Als je in je droom een ​​baby vindt, dan suggereert dit dat je je verborgen potentieel hebt erkend.

Als je droomt dat je vergeten bent dat je een baby hebt, dan suggereert het dat je probeert je eigen kwetsbaarheden te verbergen; je wilt anderen niet laten weten wat je zwakke punten zijn. Als alternatief, het vergeten van een baby vertegenwoordigt een aspect van jezelf dat je hebt verlaten of opzij hebt gezet vanwege de veranderende omstandigheden in het leven. De droom kan dienen als een herinnering dat het tijd is om opnieuw die oude interesse, hobby of project op te pikken.

Dromen om een ​​baby vast te houden is vergelijkbaar met vasthouden aan een eerder deel van je leven waar je meer afhankelijk van was en dan nodig.

Als je droomt dat je op weg bent naar het ziekenhuis om een ​​baby te krijgen, betekent dit dat je problemen hebt met afhankelijkheid en je verlangens om volledig verzorgd te worden. Misschien probeer je uit een of andere verantwoordelijkheid te geraken. Als je in het echte leven zwanger bent, kan een meer directe interpretatie betekenen dat je enige angst hebt om het ziekenhuis te bereiken als de tijd daar is.

Dromen van een huilende baby symboliseert een deel van jezelf dat geen aandacht heeft gehad en dat moet worden gevoed. Als alternatief vertegenwoordigt het je onvervulde doelen en een gevoel van tekortkoming in je leven.

Als je droomt dat een baby verwaarloosd wordt, dan suggereert het dat je niet genoeg aandacht aan jezelf besteedt. Je gebruikt je volledige potentieel niet. Als alternatief kan deze droom je angsten vertegenwoordigen over je eigen kinderen en je vermogen om ze te beschermen en te zorgen.

Dromen over een uitgehongerde baby vertegenwoordigt je afhankelijkheid ten opzichte van anderen. Je ervaart een tekort in je leven dat onmiddellijke aandacht en bevrediging nodig heeft.

Om jezelf of iemand anders als baby in je droom te zien, verwijst naar je verlangen om verzorgd te worden. Als alternatief kan de droom betekenen dat je of iemand anders zich onmatig gedraagt.

Dromen dat een baby wandelt of danst, verwijst naar het potentieel en de mogelijkheden die het leven je biedt. De toekomst ziet er rooskleurig uit. De droom kan ook een metafoor zijn dat je babystappen moet nemen in je relatie, naar je doel toe, in een werkproject of welke onderneming dan ook.

Als je een baby in het echte leven hebt, dan is de droom een ​​weerspiegeling van je hoop op die baby.

Dromen van een extreem kleine baby symboliseert je hulpeloosheid en je angsten om anderen bewust te laten worden van je kwetsbaarheden en incompetentie. Je bent misschien bang om hulp te vragen en hebt als gevolg daarvan, het heft in eigen handen genomen.

Een dode baby symboliseert het einde van iets dat ooit een deel van je was.

Als je droomt dat je een dode baby probeert te op te snuiven, betekent dit dat je weigert om naar een nieuwe fase van het leven te gaan. Je houdt vast aan een dood verleden.

Dromen dat je een baby onder water dompelt, betekent achteruitgang. Je gaat terug naar een tijd waarin je geen zorgen en verantwoordelijkheden had. Als alternatief is een dergelijk scenario terug te vinden in wanneer de baby zich in de foetus en in zijn comfortzone bevindt. Sommige aanstaande moeders bevallen in een zwembad, omdat de omgeving in het water de omgeving in de baarmoeder nabootst. Het is minder traumatisch voor de baby als het ter wereld komt. Dus misschien vertegenwoordigt de droom je zoektocht naar je eigen comfortzone.

Dromen van het redden van een verdrinkende baby betekent dat je jezelf toestaat kwetsbaar te zijn en hulp van anderen te accepteren.

Als je droomt van het hebben of adopteren van een baby uit een ander ras, betekent dit dat je de fysieke verschillen van anderen erkent en / of omarmt. Iedereen begon als een baby die puur en onschuldig is.

Het zien van een slechte baby of een demonenbaby in je droom houdt in dat je bang bent voor een nieuw project dat je onderneemt. Je neemt misschien meer aan dan je aankan.

Als je droomt dat een baby een derde oog op de achterkant van het hoofd heeft, betekent dit dat je betrapt wordt. Je handelt achteloos wanneer je denkt dat niemand je in de gaten heeft.