Ballonnen

Ballonnen wijst op dalende verwachtingen en teleurstellingen in je zoektocht naar liefde. Een situatie in je leven zal een daling ondergaan.

Ballonnen vertegenwoordigen ook arrogantie en een opgeblazen mening over jezelf.

Dromen dat jij of iemand anders een ballon opblaast, vertegenwoordigt je ambities, doelen en verlangens. Je ervaart hernieuwde hoop.

Zwarte ballonnen symboliseren een depressie, vooral als de ballonnen neerdalen.

Een opgaande ballon in je droom zien betekent frustrerende omstandigheden in je leven waar je probeert boven op te komen. Je geeft uitdrukking aan een verlangen om te ontsnappen.

Op een positieve noot, symboliseren ballonnen viering en festiviteiten. Je moet je innerlijke kind erkennen.

Een ballonpop symboliseert een niet-gerealiseerd doel of droom. Het kan ook de stress in je leven vertegenwoordigen. De druk kan te groot worden voor je om te dragen.

Dromen dat je in een heteluchtballon bent, suggereert dat het tijd is om je depressie te overwinnen. De droom kan een metafoor zijn die aangeeft dat je je moet gronden of voet aan de grond krijgt over een situatie / probleem. Als alternatief vertegenwoordigt het het proces van individuatie en je zoektocht om enkele spirituele behoeften te vervullen. Je voelt de behoefte om in iemands ogen te worden verheven.