Bed

Als je je bed in je droom ziet, vertegenwoordigt dit je intieme zelf en ontdek je je seksualiteit. Als je in je eigen bed slaapt, duidt dit op veiligheid en herstel van je geest. Je bent misschien op zoek naar huiselijke gelukzaligheid, vrede of een vorm van ontsnapping.

Als je in een ander en / of onbekend bed wakker wordt, vertegenwoordigt dit de gevolgen van de beslissingen die je hebt genomen. Het kan ook een voltooiing van een project betekenen.

Overweeg de staat van het bed.

Als het bed is opgemaakt, symboliseert het veiligheid.

Als het bed niet is opgemaakt, geeft dit aan dat bepaalde geheimen binnenkort worden onthuld. Of dat je wat zorgeloosheid vertoont in je seksuele gedrag.

Dromen dat je op zoek bent naar een bed, suggereert dat je problemen hebt om je intieme zelf te erkennen. Misschien voel je je geremd bij het uiten van je seksualiteit. Als alternatief kan dit betekenen dat je op zoek bent naar interne veiligheid en geluk. Of je hebt gewoon meer slaap nodig.

Dromen dat je vanuit je bed in de lucht zweeft of opstijgt, suggereert dat je je hulpeloos en niet in contact staat met de mensen om je heen. Je ideeën kunnen mensen van je vervreemden. Misschien moet je je persoonlijkheid een beetje verzachten.

Dromen dat je ouders je een nieuw bed geven, geeft aan dat je het rustiger aan moet doen. Je moet een aantal nieuwe veranderingen aanbrengen in je gewoonte of levensstijl. Als alternatief kan de droom aangeven dat je onder druk gezet wordt om te settelen.