Begrafenis of begraven

Dromen over je eigen begrafenis symboliseert een einde aan een situatie of een aspect van jezelf. Misschien onderdruk je sommige van je gevoelens of delen van jezelf. Daardoor kan de droom een ​​signaal voor je zijn om die gevoelens te herkennen en te erkennen. In plaats van een situatie onder ogen te zien, ga je ermee om door het te begraven en te proberen het te vergeten.

Als je de dood nadert, kan een begrafenisdroom betrekking hebben op je gevoelens / zorgen over je eigen dood.

Dromen dat je bij de begrafenis van iemand anders bent, betekent dat je een oude relatie begraaft en het verleden sluit. Misschien laat je sommige gevoelens (wrok, woede, vijandigheid jegens iemand) los waar je je aan vastklampt.

Dromen dat je een begrafenis bijwoont voor een nog levende ouder suggereert dat je jezelf moet scheiden van de beperkingen van je ouder. De symbolische dood kan je de moed geven die je nodig hebt om de volgende stap te zetten naar je onafhankelijkheid en autonomie.

Dromen dat je op de begrafenis van een onbekende persoon bent, suggereert dat iets in je leven moet rusten of opzij zetten zodat je ruimte kunt maken voor iets nieuws. Je moet verder onderzoeken welk aspect of onderdeel van je leven je moet loslaten.

Dromen dat je een levende persoon begraaft, betekent emotionele onrust.

Als alternatief, suggereert het dat je wordt begraven door problemen en stress in je wakkere leven.

Dromen dat je levend wordt begraven, suggereert dat je op de een of andere manier wordt ondermijnd of verstikt. Je voelt je gevangen of hulpeloos.

Dromen dat je iets begraaft, suggereert dat je je ware gevoelens verbergt. Of je probeert een situatie of handeling te verbergen.

In het bijzonder, als je een lichaam begraaft, suggereert het dat je iets probeert te verbergen dat je afstotend vindt of dat anderen onaantrekkelijk vinden.

Als je droomt dat je de botten van iemand die in leven is, begraaft, betekent dit dat er geheimen zijn waarvan deze persoon op de hoogte is en je probeert die geheimen buiten te houden.