Beroemdheid

Dromen dat je een beroemdheid bent, betekent je hoge aspiraties die op dit moment ver buiten je bereik liggen. Misschien leg je de lat iets te hoog.

Dromen dat een vriend of geliefde een beroemdheid wordt, duidt op je angst om de vriendschap en loyaliteit van deze persoon te verliezen.

Als je een beroemdheid in je droom ziet, geeft het je overtuigingen en begrip over hem of haar weer. Overweeg waar de beroemdheid beroemd of bekend om is en hoe je je verhoudt tot die kwaliteit. Iets in jou is losgemaakt door deze persoon.

Het is niet ongebruikelijk dat je obsessie met een bepaalde beroemdheid door kan gaan naar je droomwereld. Beroemdheden worden vaak gezien als helden en alles wat machtig is.

Dromen dat je goede vrienden met een beroemdheid bent, vertegenwoordigt je geïdealiseerde versie van iemand die je kent in je leven. Misschien hoop je dat een echte vriend meer als een bepaalde beroemdheid kan handelen. Overweeg de kwaliteiten die je in deze beroemdheid ziet en hoe je wilt dat je vrienden die kwaliteiten ook hebben. Als alternatief kan de droom proberen te compenseren voor je eigen gebrek aan zelfvertrouwen. Je wilt ontsnappen aan je eigen realiteit en het luxe leven leiden. Je wilt erbij horen.

Dromen dat je een relatie met ​​beroemdheid hebt, betekent dat je een relatie idealiseert.

Ben je verliefd of geobsedeerd door een bepaalde beroemdheid, dan heb je misschien ook een droom om met hem of haar te daten.

Dromen dat je zoent of seks hebt met een beroemdheid, geeft aan dat je succesvol bent. Overweeg met welke kwaliteiten, muziek of films je deze beroemdheid associeert of wat deze beroemdheid beroemd maakt voor aanwijzingen over waar en wat je wilt bereiken. Ook kun je je fascinatie of obsessie voor deze specifieke beroemdheid misschien alleen weergeven.