Bevallen

Dromen dat je aan het bevallen bent of iemand anders die aan het bevallen is, doet vermoeden dat je een nieuw idee of project baart. Het vertegenwoordigt ook een nieuwe houding, een fris begin of een belangrijke gebeurtenis. Als alternatief kan de droom aandacht vragen voor je innerlijke kind en het potentieel voor jou om te groeien.

Als je droomt dat je een tweeling baart, dan vertegenwoordigt het tegenstrijdige ideeën.

Als je in je droom een vierling baart, betekent dit dat je een positieve transformatie ondergaat waardoor je je weer compleet voelt. Een meer directe interpretatie van deze droom kan je verlangens / angsten van het baren of de anticipatie voor een dergelijke gebeurtenis vertegenwoordigen.

Dromen dat je een ongewoon zware baby baart, betekent afhankelijkheidsproblemen. Je bent bang om anderen op je te laten vertrouwen en bent bang om te voldoen aan de behoeften van anderen.

Dromen dat iemand anders een heel zware baby baart, betekent een last die deze persoon voor jou of anderen creëert.

Dromen dat je voortijdig bevalt, houdt in dat je een onvolledig project hebt onthuld of ingeleverd. Je voelt je al of niet voorbereid op een nieuwe onderneming.

Dromen dat je een niet-menselijk wezen baart, betekent je overweldigende (en ongegronde) angst in de gezondheid van je baby. Je bent overdreven bezorgd dat je baby geboorteafwijkingen kan hebben. Dit type droom komt vaak voor bij aanstaande moeders in hun tweede trimester.

Als je niet zwanger bent, verwijst het naar je angst in de uitkomst van een beslissing of project. Je probeert moeilijkheden in je leven te overwinnen en innerlijke ontwikkeling te bereiken.

In het bijzonder, als je droomt dat je een monster baart, dan impliceert het dat je innerlijke creatieve energie nog moet bloeien en uitgroeien tot uitdrukking. Misschien heb je enige aarzeling om dit ‘monster’ vrij te maken uit angst dat anderen je zullen veroordelen of dat ze je idealen niet zullen accepteren.

Dromen dat de moeder tijdens de geboorte sterft, vertegenwoordigt transformatie. De droom vertegenwoordigt het einde van het ene ding (de dood) en het nieuwe begin van een ander ding (geboorte). Je bent misschien je leven aan het veranderen of je stopt met oude gewoontes.

Dromen dat het kind sterft tijdens de bevalling, suggereert dat je problemen hebt om zwanger te worden. Het kan ook je angst voor het zorgen voor een kind weerspiegelen.

De geboorte van Christus in je droom zien, geeft aan dat je een verrassende nieuwe ontdekking over jezelf en je mogelijkheden hebt gedaan. Het wijst ook op het belang van spirituele verlichting en innerlijke kracht in tegenstelling tot materiële rijkdom.