Blauwe aura

Blauwe aura en de betekenis:

Blauw is de kleur van stilte en kalmte. Als je een aura hebt die met deze kleur straalt, betekent dit dat je iemand bent die kalm en ontspannen is. Jij bent iemand die ook het best van rustige tijd geniet.

Ondanks de vele dingen die je stress en je geest vertroebelen, straalt je aura nog steeds een vredige en ontspannende kleur uit.

Het geeft aan dat je goed bent in het vinden van manieren om jezelf te ontspannen en dat je de eisen van je werk of privéleven niet negatief beïnvloedt.

Blauw is de kleur van balans. Hoe verloren of verward je je nu ook voelt, je vindt altijd een manier om geaard en gecentreerd te blijven.

Het is de kleur van echt geboren overlevenden. Het is een ontspannende kleur die je zenuwen kan kalmeren en je kan helpen evenwicht te vinden.

De blauwe aura symboliseert ook je diepe intuïtie en je vermogen om onvoorwaardelijke liefde te geven.

Blauwe aura persoonlijkheidskenmerken:

Als je een blauwe aura-persoonlijkheid hebt, leef je om andere mensen te dienen en lief te hebben. Je gelooft dat mensen in deze wereld worden geplaatst om voor elkaar te zorgen en van elkaar te houden.

Je bent van mening dat mensen minder tijd moeten besteden aan boos, haatdragend en onverschillig zijn, en gewoon op elkaar moeten letten. Je gelooft dat zonder liefde niets anders in deze wereld ertoe doet.

Mensen met een blauwe aura-persoonlijkheid zijn introvert maar vriendelijk. Je kunt in het begin verlegen en stil zijn, maar je kunt echt een geweldige vriend zijn naarmate meer mensen tijd met je doorbrengen.

Je bent vriendelijk, oprecht en liefdevol. Je zorgt ervoor dat mensen het goed doen en je hebt oprecht interesse om te weten hoe het met ze gaat.

Je hebt een heel verzorgende natuur. Je zorgt goed voor je familie en de mensen van wie je houdt. Je zorgt ervoor dat ze hebben wat ze nodig hebben, en je zorgt ervoor dat je er voor ze bent wanneer ze je nodig hebben.

Als je een blauwe aura-persoonlijkheid hebt, geef je de liefde die je kunt. Je geeft vanuit het hart en je bent vrijgevig met je emoties.

Je gelooft dat je missie in het leven is om liefde te geven, liefde te tonen en te weten dat je geliefd bent. Je helpt constant andere mensen en zorgt ervoor dat iedereen zich geliefd en geaccepteerd voelt.

Mensen vragen je altijd om advies en troost omdat ze weten dat je het beste advies geeft. Ze weten dat je er altijd voor ze zult zijn en dat ze altijd je schouder zullen hebben om op te huilen.

Je bent iemand die betrouwbaar is. Ze kunnen je in vertrouwen iets vertellen en je kunt erop rekenen dat dit voor altijd geheim blijft.

Je bent erg geduldig met mensen. Je bent vriendelijk en bemoedigend, en dit stelt mensen op hun gemak en stelt zich voor je open.

Je ontwikkelt je concepten en ideeën door je gevoelens en intuïtie, waardoor je eerder een emotioneel dan een intellectueel persoon wordt.

Je bent een gelukkig persoon om in de buurt te zijn vanwege je positieve en gelukkige energie. Zelfs als mensen je pas voor het eerst hebben ontmoet, voelen ze al een verwantschap met je.

Je bent heel sociaal en extravert. Je hebt de gave om mensen ontspannen en comfortabel te maken. Je bent altijd erg gevoelig voor de behoeften van anderen.

Mensen met een blauwe aura-persoonlijkheid zijn geweldige verpleegsters, counselors, therapeuten en verzorgers. Je luistert erg goed omdat je afstemt op de behoeften van anderen.

Je kunt je natuurlijk inleven. Je dient je geliefden met geluk en voldoening, en jij bent gewoon de persoon die iedereen een ontspannen en vredig gevoel kan geven.

Liefde en romantiek voor mensen met een blauwe aura:

Mensen met blauwe aura’s zijn zorgzame, ondersteunende en beschermende minnaars. Je bent heel liefdevol en je zult elke kans die je krijgt laten zien hoeveel je van je partner houdt.

Je kookt voor ze. Je gaat samen naar mooie plekken. Je brengt tijd door met je familie en vrienden. Jullie vieren samen jubilea en feestdagen en geven elkaar zinvolle cadeautjes.

Je houdt met heel je hart en je zorgt ervoor dat je geliefde blij met je is.

Als je een blauwe uitstraling hebt, ben je ook erg familiegericht. Je zorgt voor je gezin en je plaatst hun boven alles.

Hoe druk je het ook hebt, je zorgt ervoor dat je quality time met ze doorbrengt. Je voelt je slecht als je een belangrijk programma op school mist en je voelt je de slechtste persoon ter wereld als je er niet kunt zijn voor je kinderen wanneer ze je nodig hebben.

Je probeert je professionele en persoonlijke leven gescheiden te houden, zodat je de balans en harmonie kunt bewaren.

Je bent ook een vriend voor het leven. Je bent iemand die altijd in de buurt is voor je vrienden wanneer ze je nodig hebben.

Wanneer je verliefd wordt op iemand, ben je gefocust op deze liefde en de vele manieren waarop je je liefde dieper en sterker kunt maken.

Als je aura blauw is, ben je heel romantisch en waardeer je je partner. Je bent graag melig en romantisch, zelfs gek en speels met elkaar.

Je bent creatief in hoe je je emoties uitdrukt. Je vindt het heerlijk om liefde, genegenheid en aandacht te ontvangen, net zoals je het graag geeft.

Als het op relaties aankomt, ben je erg monogaam. Je houdt je niet voor de gek als je een toegewijde relatie hebt. Je prioriteit is liefde, je relatie en het levend houden van de liefde.

Je leeft naar je hart en je emoties. Dit betekent dat je zeer emotioneel bent, maar het betekent ook dat je een zeer kleurrijke relatie hebt met de persoon van wie je houdt.

Een blauwe aura betekent ook dat je een zacht en vergevingsgezind hart hebt. Je koestert geen wrok en je merkt altijd dat je iemand vergeeft die je pijn heeft gedaan.

Je gelooft dat iedereen fouten maakt en dat iedereen het geschenk van vergeving moet krijgen, vooral als ze echt spijt hebben.

Geld en rijkdom voor mensen met een blauwe aura:

Geld en rijkdom interesseren je niet echt. Je verdient een goed inkomen, maar je wordt niet gemotiveerd door rijkdom en geld. Je laat je verlangen naar geld je leven niet overnemen.

Je werkt hard om een comfortabel leven voor jezelf en je geliefden te maken. Je bent voorzichtig met geld en je investeringen en je bent heel conservatief in je aanpak.

Omdat je van je gezin houdt, zorg je ervoor dat je wordt beschermd als het gaat om je financiële behoeften. Je houdt rekening met je uitgaven.

Je praktische aard moedigt je niet aan om veel financiële risico’s te nemen. Je blijft bij je beproefde methoden en je gaat met wat je weet.

Als het gaat om rijkdom en overvloed, ben je altijd vrijgevig met wat je hebt. Je vergeet nooit je zegeningen te delen, daarom word je altijd beloond met goede dingen.

De blauwe aura vertelt ook dat je nooit ver weg bent van spannende nieuwe kansen. Je krijgt altijd het gevoel dat alles op zijn plaats valt.

Er lijkt altijd een geweldige baan op je te wachten, nieuwe klanten om mee te werken en nieuwe inkomstenstromen.

Blauw geeft ook aan dat je op de goede weg bent. Als je gewoon blijft doen wat je doet, kun je alles in je leven laten gebeuren.

Het symboliseert je motivatie om te slagen en je leven ten goede te veranderen. Je bent een dynamisch en betrouwbaar persoon.

Je winnende persoonlijkheid kan iedereen geruststellen en vertrouwen in je stellen. Dit is geweldig wanneer mensen willen investeren in je bedrijf.

Je bent ook bemoedigend en koesterend. Je bent heel kalm en verzameld in het licht van uitdagingen, waardoor je ook erg kalm en gereserveerd bent als het gaat om geldproblemen.

Hoe weet je of je echt een blauwe aura hebt?

Als je een gevoelige ziel hebt en verlangt naar rust, balans en vrede in je leven, heb je de blauwe aura-persoonlijkheid.

Mensen met een blauwe aura hebben een baan die voor mensen zorgt of hen helpt zich goed te voelen over zichzelf en hun leven.

Je bent het soort persoon dat grote beslissingen neemt op basis van wat je voelt. Je bent ook erg emotioneel en kan heel snel tot tranen worden bewogen.

Vaker wel dan niet, word je overspoeld door de emoties van andere mensen en raak je er meer dan nodig bij betrokken.

Je wordt door hen beïnvloed omdat je gewoon niet kunt geloven in de pijn die andere mensen doormaken in hun leven.

Je bent erg gul met je tijd en soms vind je het moeilijk om nee te zeggen tegen mensen, vooral mensen van wie je houdt.

Je hebt een blauwe aura-persoonlijkheid als je anderen wilt helpen door je kennis en wijsheid te delen.

Je wilt hun geest verlichten en ze iets nieuws leren. Iets dat hen zal helpen beter te worden in hun werk en in de rol die ze spelen in hun persoonlijke leven.

Je blinkt uit in communicatie en luisteren.

Je hebt een manier met woorden die vermoeide harten en verwarde geesten kan kalmeren.

Je hebt een sterk familiegevoel. Je waardeert loyaliteit.

Je hebt een blauwe aura als je een vredeshandhaverrol speelt, of als je de lijm bent die iedereen bij elkaar houdt.

Je vraagt geen aandacht, maar je vindt het fijn om je aanwezigheid te voelen. Mensen merken je gewoon op, zelfs als je niets speciaals doet!

Je wilt een liefdevolle, betrokken en verbonden relatie hebben. Je verlangt naar en hebt loyale, liefdevolle en ondersteunende partners nodig.

Maar soms heb je problemen met je eigenwaarde. Je wilt geliefd zijn, maar twijfelt vaak aan de intenties of acties van mensen. Als je je niet geliefd voelt, word je boos en overdreven emotioneel.

Mijn advies voor mensen met een blauwe aura:

De kleur blauw staat voor rust en ontspanning. Maar als persoon met een blauwe aura heb je ook de neiging om humeurig of depressief te zijn. Blauw is tenslotte de meest emotionele persoonlijkheid in het aura-spectrum.

Je zult huilen als je een puppy met een droevig uiterlijk ziet, als je naar de bruiloft van een vriend gaat, als je een video van een baby en een nieuwe ouder bekijkt, als je naar je favoriete romantische komedie kijkt, of als je geliefde je verrast met iets lief en onvergetelijk.

Eén woord van iemand en het kan je verdrietig, gekwetst, boos of sentimenteel maken. Je humeur kan onmiddellijk veranderen, en dit kan een bron van strijd zijn voor jou en de mensen die van je houden.

De blauwe aura-persoonlijkheid is over het algemeen een geweldig persoon, een geweldige vriend en een gepassioneerde minnaar. Maar je moet ook leren van jezelf te houden.

Je bent zo druk met het weggeven van liefde dat je soms vergeet dat je ook goede liefde nodig hebt.

Je hebt ook wat tijd nodig om jezelf te verwennen. Je moet een ontspannen sfeer hebben, omringd door alles waar je van houdt, de dingen doen waar je van houdt.

Als een blauwe aura-persoonlijkheid moet je je angsten om geliefd te worden en van tijd tot tijd als een koningin behandeld te worden, loslaten.

Als je dat doet, kun je jezelf vrijer uiten. Je kunt het leven leiden dat je wilt. Je kunt echt gelukkig en voldaan zijn!

Je blauwe aura-persoonlijkheid kan verwarrend of complex zijn, omdat het een uitdaging is om de juiste balans te vinden tussen je emoties en op logica gebaseerde reacties. Soms vind je het moeilijk om te beslissen of te reageren met je hart of je geest.

Het is belangrijk dat je je emoties vrij laat stromen en doet wat goed voor je voelt. Anders zul je voelen dat iets je persoonlijke energie blokkeert.

Dit kan gevoelens van depressie, afstandelijkheid en wrok veroorzaken.

Je kunt af en toe wankelen omdat je maar een mens bent, maar vergeet niet dat je zoveel aan jezelf en je geliefden kunt geven.

Verwelkom een beetje meer verandering in je leven en stap uit je comfortzone, zodat je elke uitdaging aankunt!

Hoe een blauwe aura in balans te brengen:

Blauw is zelf de kleur van balans. Een persoon met een blauwe aura zal altijd een manier vinden om geaard te blijven, hoe verward iemand op een bepaald moment ook is. Hoewel mensen met een blauwe aura kalm en aanhankelijk zijn, is de kans groot dat deze balans soms wordt verstoord.

Hier zijn enkele krachtige technieken om de balans van een blauwe aura te herstellen:

1.Mediteer over het visualiseren van blauw licht

Het is zeer aan te raden voor mensen met een blauwe aura om regelmatig te mediteren. Ga comfortabel zitten en sluit je ogen. Haal een paar keer diep adem en stel je voor dat je omringd wordt door pure positiviteit. Visualiseer nu een blauw licht aan de onderkant van je keel en op de andere locaties waar je problemen ervaart.

Adem in terwijl je het blauwe licht in beeld brengt. Stel je voor dat deze gebieden bij elke ademhaling worden gereinigd. Adem uit en voel alle spanningen het lichaam verlaten.

Mediteren helpt vaak om de chakra’s in balans te brengen en je emoties in balans te houden. Het zal mensen met een blauwe aura helpen om de geest voldoende rust te geven, wat op zijn beurt de verloren positieve energie zal aanvullen.

2.De kracht van blauwe edelstenen

Draag een prachtig paar blauwe oorbellen of je kunt een prachtig halsketting kopen om je blauwe uitstraling in balans te brengen. Blauwe edelstenen helpen het keelchakra te zuiveren en balanceren deze aura.

Blauwe edelstenen worden geassocieerd met het keelchakra en als je ze draagt, kun je dit chakra goed in balans brengen. Onthoud dat blauw de kleur is van dit chakra.

3.Handhaaf emotionele stabiliteit

Blauw is de kleur van ontspanning. Personen met een blauwe aura kunnen echter soms stemmingswisselingen en depressieve gedachten hebben. Ze worden beschouwd als de meest emotionele onder de individuen van alle auratypen.

Ze kunnen soms emotionele uitbarstingen ondergaan, zelfs als er iets eenvoudigs is als het huilen van een kind of een emotionele verrassing van de mensen van wie ze houden.

Emotionele stabiliteit is een must voor mensen met een blauwe uitstraling. Hun emotionele instabiliteit kan ertoe leiden dat anderen misbruik maken van dergelijke mensen, die hen uiteindelijk kunnen schaden.

Het ontwikkelen van een gewoonte om iemands emotionele stabiliteit te behouden en te leren een stabilisatie van emoties te bereiken, is de sleutel om de blauwe aura in evenwicht te brengen.

4.Verwen jezelf

Mensen met een blauwe uitstraling zijn erg gepassioneerd over hun relaties en zijn daarom goede vrienden, die waar nodig een helpende hand bieden. Maar in de loop van de tijd dat ze beschikbaar zijn voor de anderen, vergeten ze zichzelf vaak. Dit is het punt waarop ze voorzichtig moeten zijn en hun houding in evenwicht moeten houden.

Tussen het liefhebben en ondersteunen van anderen moet je ook van jezelf houden. Verwen jezelf in een ontspannen omgeving. Overweeg dingen te doen die je graag doet en streef je passie na, zodat je je eigenwaarde realiseert. Dit geeft je de balans tussen het zelf en de anderen. Een krachtige manier om je blauwe aura in balans te houden.

5.Druk jezelf vrij uit

Als je denkt dat je je emoties hebt gebotteld, is het tijd om ze los te laten. Vaak hebben mensen met een blauwe aura verschillende latente angsten en geven ze niet echt aan wie ze zijn.

Als je je emoties voor jezelf houdt, kan dit je aura veranderen en de balans verstoren. Druk jezelf vrij en zonder enige aarzeling uit. Dit zal helpen om een positieve balans in je blauwe aura te behouden.

6.Vergeef jezelf

Het is belangrijk om te onthouden dat we allemaal mensen zijn en dat het oké is om af en toe fouten te maken. Loop niet rond met de last of schuld van je fouten.

Laat los. Laat dit je mantra zijn. Onthoud alleen de goede dingen en onthoud dat dit gedrag slechts een deel is van je aura-persoonlijkheid. Het is dus belangrijk om van tijd tot tijd alle verborgen emoties en schuldgevoelens los te laten om de balans te herstellen.

Denk aan de liefde en genegenheid die je anderen hebt gegeven. Fouten maken is absoluut prima. Denk er niet teveel over na. Behandel ze als je leermijlpalen en ga verder!

Mijn laatste gedachten:

Mensen met een blauwe uitstraling zijn heel helder in hun denken. Ze kunnen zich echter vaak niet uiten en dit leidt tot een emotionele blokkade. Neem een vakantie en vind tijd om uit te rusten en te verjongen, doe dingen die je leuk vindt. Dit zal helpen om de geblokkeerde emoties los te laten en je in staat te stellen de balans van je blauwe aura te behouden.

Van bepaalde voedingsmiddelen, zoals bosbessen en pruimen, is ook bekend dat ze de blauwe aura zuiveren en in evenwicht brengen. Probeer ook wat kruidenthee met citroen en honing.

Druk jezelf ten slotte vrij uit en mediteer vaak!

Meditatie voor de blauwe aura