Bus

Dromen dat je wacht op een bus, wijst op een tijdelijke tegenvaller bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

Als je de bus mist, geeft dat aan dat een aspect van je leven uit de hand loopt. Je moet een nieuw plan uitstellen en in kaart brengen.

Als je de verkeerde bus instapt, geeft de droom je vrees aan om de verkeerde keuze te maken en op het verkeerde pad te gaan. Je bent in conflict tussen wat je wilt en wat anderen voor je willen.

Dromen dat je in een bus rijdt, houdt in dat je met de menigte meegaat. Het ontbreekt je aan originaliteit en controle over waar je leven naartoe leidt.

Als je een bus voorbij ziet vliegen in je droom, betekent dit dat je tegen de menigte ingaat wat betreft een idee of een beslissing. Als alternatief kan de droom betekenen dat je je buitengesloten of achtergelaten voelt.

Dromen dat je een bus bestuurt, betekent dat je een groepsleider en een trendsetter bent.

Als je in je droom een ​​gestolen bus bestuurt, betekent dit dat je drastische maatregelen neemt om controle over je bestemming te krijgen. Je weigert mee te gaan met het systeem.

Dromen dat je in een busongeval zit, suggereert dat het tijd is voor je om weg te gaan van een groepsomgeving en je eigen gang te gaan. Je moet onafhankelijker zijn.

Dromen dat een bus in of door een gebouw crasht, houdt in dat je meningen en visies botsen met de meerderheid.

Dromen dat je een buskaart betaalt, verwijst naar de prijs die je betaalt om anderen tevreden te stellen.

Dromen dat een bus het water in rijdt, verwijst naar een emotionele reis waarbij meerdere mensen betrokken zijn.