Computer

Een computer in je droom zien symboliseert technologie, informatie en het moderne leven. Nieuwe kansen komen op je pad.

Als alternatief vertegenwoordigen computers een gebrek aan individualiteit en gebrek aan emoties en gevoelens. Te vaak ga je gewoon mee met de stroom, zonder je eigen meningen en stem te laten horen. Je hebt misschien ook een gevoel van superioriteit.

Dromen dat je computer een eigen wil heeft, duidt op angst voor technologie en verlies van controle. Je voelt je overweldigd en bent overgeleverd aan de ander.

Dromen dat een computer een virus heeft of is gecrasht, suggereert dat er iets in je leven is dat niet onder controle is. Het kan parallel lopen met iets in je leven dat tot een “crash” is gekomen.

Als je droomt dat je computer een gevoelig computervirus heeft dat willekeurige of vreemde kunstwerken creëert, beeldt het je onderbewuste verlangens af. Het kunstwerk kan ook een weerspiegeling zijn van een situatie in je leven die je negeert.

In het bijzonder, als het kunstwerk van een kleine jongen is die een X met zijn ontlasting op een kalender smeert, dan wijst het op berouw of spijt in het verleden.