Dansen

Dromen dat je danst, betekent vrijheid van eventuele belemmeringen en beperkingen. Je leven is in balans en in harmonie. Dansen staat ook voor frivoliteit, geluk, gratie, sensualiteit en seksuele verlangens. Je moet deze eigenschappen opnemen in je wakende leven.

Dromen dat je met een partner danst, betekent intimiteit en een vereniging van de vrouwelijke en mannelijke aspecten van jezelf.

Als je leidend bent, geeft dit aan dat je de controle hebt over je persoonlijke leven. Het kan ook betekenen dat je te agressief en assertief bent.

Als je droomt dat iemand je vraagt ​​om te dansen, benadrukt dit het idee dat je een volger bent. Je hebt het gevoel dat je iemand nodig hebt om compleet en in harmonie te zijn.

In het bijzonder, dromen dat je met je ex danst, vertegenwoordigt je volledige acceptatie van haar of hem voor de persoon die hij of zij was. Het uiteenvallen was een positieve beslissing.

Dromen dat je aanwezig bent of naar een dansfeest gaat, duidt op een feest en je pogingen om geluk te bereiken. Overweeg de uitdrukking de “dans van het leven” die creatie, extase en gaan met wat het leven je te bieden heeft suggereert.

Als je kinderen in je droom ziet dansen, duidt dat op een gelukkig thuisleven.

Ritualistisch dansen in je droom zien, betekent dat je in contact moet komen met de geest vanbinnen.