Deur

Dromen dat je door een deur binnenkomt, betekent nieuwe kansen die voor je liggen. Je gaat een nieuw stadium in je leven binnen en gaat van het ene bewustzijnsniveau naar het andere.

In het bijzonder betekent een deur die naar buiten opent je behoefte om toegankelijker te zijn voor anderen, terwijl een deur die naar binnen opent, je verlangen naar innerlijke verkenning en zelf ontdekking aangeeft.

Het zien van een geopende deur in je droom symboliseert je ontvankelijkheid en bereidheid om nieuwe ideeën / concepten te accepteren. Vooral het zien van een licht achter de deur suggereert dat je op weg bent naar grotere verlichting / spiritualiteit.

Dromen dat de deur gesloten of vergrendeld is, betekent kansen die worden geweigerd en niet voor jou beschikbaar zijn of die je hebt gemist. Iets of iemand blokkeert je voortgang. Het symboliseert ook het einde van een fase of project.

In het bijzonder, als je buiten de gesloten deur bent, suggereert dit dat je asociale neigingen hebt. Als je je binnen de gesloten deur bevindt, vertegenwoordigt dit harde lessen die moeten worden geleerd.

Dromen dat je de deur op slot doet, suggereert dat je jezelf afsluit van anderen. Je aarzelt om anderen binnen te laten en je gevoelens te onthullen. Het duidt op enige angst en een lage eigenwaarde.

Als iemand de deur in je gezicht dichtslaat, geeft dit aan dat je je buitengesloten voelt voor een activiteit of dat je wordt genegeerd.

Vooral het zien van de voordeur in je droom geeft aan dat je jezelf beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Als je draaideuren in je droom ziet, suggereert dit dat je letterlijk in cirkels beweegt en nergens heen gaat. Je hebt misschien het gevoel dat je kansen en keuzes doodlopen.

Een kasteeldeur in je droom zien, geeft aan dat je een enorme en / of winstgevende kans hebt gemist, vooral als je buiten de kasteeldeur staat. Als je binnen de kasteeldeur staat, betekent dit dat je je succes en ego afstand hebt laten nemen van anderen.

Dromen van een rode deur verwijst naar woede of passie die je in jezelf opgesloten houdt. Als je de rode deur opent, betekent dit dat je geconfronteerd wordt met enkele ongemakkelijke emoties.

Het zien van een zwarte deur in je droom symboliseert je persoonlijke verborgen geheimen. Als je de zwarte deur opent, suggereert dit dat je jezelf blootstelt aan gevaar. Je gaat op weg naar een situatie ondanks het risico.

Het zien van een grijze deur in je droom geeft aan dat je dubbelzinnigheid ervaart in je toekomst.