Reading

Bent u niet per se op zoek naar een behandeling maar heeft u wel vragen of inzicht nodig, dan kunt u ook een afspraak maken voor een reading of holistisch inzicht consult.

Tijdens een reading of consult maak ik gebruik van mijn helderziend-, -horend-, -ruikend- en -voelendheid. Soms maak ik gebruik van kaarten als ondersteuning.

Of het nu vragen zijn over een overleden dierbare, relaties, uw werk, zakelijke vragen, verhuizing, seksualiteit of narcistische relaties, of inzicht in hoe u bepaalde situaties in uw leven beter of op een andere manier kunt aanpakken, niks is voor mij vreemd.

Ik probeer u zo veel mogelijk helderheid te geven in uw situatie maar geef ook altijd tips hoe u het beste weer verder kunt.

Voor een reading of holistisch inzicht consult, via messenger (met camera), telefonisch of bij mij in de praktijk, kunt u een afspraak maken door een email, een whatsapp of een messenger bericht te sturen.

Heeft u slechts 1 vraag, dan kunt u de 1 vraag reading aanvragen.

Vragen over een relatie of een narcistische relatie, uw werk, uw bedrijf, fysieke of geestelijke klachten waar u steeds geen antwoord op krijgt, alles is bespreekbaar.

U kunt de één vraag reading hier aanvragen.

U stelt de vraag en u krijgt van mij persoonlijk een bericht, dus niet een geautomatiseerd bericht zoals vele andere websites dat wel doen.