Kosten voor stoelmassage binnen uw bedrijf

Bent u geïnteresseerd in de stoelmassage binnen uw bedrijf, dan ziet u hier een indicatie van de kosten.

De duur van een stoelmassage is 20 minuten. Het doel van de massage is minder ziekteverzuim en betere prestaties. Er wordt advies gegeven over de werkplek en de lichaamshouding tijdens het werk. Werknemers kunnen zelf inloggen op ons online reserveringssysteem om aan te geven in welk tijdsblok, op de door u aangegeven werkdag, zij het liefst behandeld willen worden. Zodat deze administratieve handeling voor u uit handen wordt genomen.

In overleg kunt u kiezen uit 1x per week, 1x in de twee weken of 1x per maand. Bij een contract van een half jaar (26 werkweken) zijn de kosten €18.50 per werknemer (minimaal aantal massages is 12 per werkdag) Bij een contract van een jaar (52 werkweken) zijn de kosten €17.50 per werknemer (minimaal aantal massages is 12 per werkdag). Dan reken wij €0.20 per kilometer aan reiskosten. De prijzen zijn exclusief 21% BTW. In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt parkeerkosten in rekening te brengen. Deze variëren per locatie.

De uiteindelijke kosten liggen na belastingaftrek zo’n 25 – 40% lager dan de genoemde tarieven. U zult nog meer kosten besparen door een daling in het ziekteverzuim.

Op de onderstaande link kunt u zien wat de belastingvoordelen zijn voor uw bedrijf:

https://www.belastingdienst.nl/bibliotheek/handboeken/html/boeken/HL/thema_s-gerichte_vrijstellingen_nihilwaarderingen.html

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor uw bedrijf, dan kunt u een email sturen naar info@filihadali.nl of telefonisch contact opnemen met 06-10631306.

Gratis proefmassage

Overweegt u om stoelmassages in te zetten binnen uw bedrijf maar bent u nog niet overtuigd, dan kunt u een afspraak maken voor een gratis proefmassage. U kunt dan zelf ervaren wat voor impact een stoelmassage op uw lichaam en geest heeft.