Ei

Een ei in je droom zien of eten symboliseert vruchtbaarheid, geboorte en je creatieve potentieel. Er staat iets nieuws te gebeuren.

Als de eieren door elkaar worden gegooid, staat de droom voor jouw inzet op een vaste koers. Het kan ook betekenen dat je de gevolgen van je acties moet accepteren.

Dromen van hardgekookte eieren duidt op een toewijding aan je doelen en je onwil om van de koers af te wijken.

Als je eieren in je droom ziet uitkomen, geeft dit aan dat je je doelen zult realiseren. Het betekent ook dat je ideeën werkelijkheid worden.

Om een ​​nest met eieren in je droom te vinden, betekent wat financieel gewin; hoe overvloediger en groter de eieren, hoe groter de winst.

Gebarsten of gebroken eieren in je droom zien, vertegenwoordigen gevoelens van kwetsbaarheid of een fragiele staat in je leven. Overweeg de zin, lopen op eierschalen. Als alternatief kun je uit je schulp kruipen en je comfortabel voelen met wie je bent.

Het zien van felgekleurde eieren in je droom symboliseert de viering van een gelukkig evenement.

Dromen van rotte eieren betekent verlies. Je hebt misschien toegestaan ​​dat een situatie slechter wordt. Als alternatief vertelt de droom je dat iets er van buiten misschien goed uitziet, maar als je dieper duikt, merk je dat het niet is wat het lijkt te zijn. Misschien is iets te mooi om waar te zijn.

Vis eieren in je droom zien vertegenwoordigen een idee dat uit je onderbewustzijn is voortgekomen.

Dromen van alleen het eiwit verwijst naar je ondersteuningssysteem in je nieuwe onderneming. Het staat ook symbool voor je comfortzone en het kennen van je beperkingen.

Als je eieren in je droom ziet uitkomen, betekent dit dat je je doelen zult realiseren. Het betekent ook dat je ideeën werkelijkheid worden.