Ex-vriend

Een oud ex-vriendje uit je kindertijd in je droom zien, verwijst naar een vrijere, minder bezwaarde relatie. De droom dient om je terug te brengen naar een tijd waarin de verantwoordelijkheden van volwassenheid (of huwelijk) niet interfereerden met de spontaniteit van romantiek. Je moet de opwinding, vrijheid en vitaliteit van de jeugd herwinnen die ontbreekt in je huidige relatie.

Als je ex-vriendje je pijn doet of negeert, zegt de droom dat je verder moet gaan met je leven en moet stoppen met aan je ex te denken.

Als je droomt dat je je ex-vriendje terug wilt, dan kan de droom een ​​weerspiegeling zijn van het gevoel dat je hem eigenlijk terug wilt hebben. Als alternatief betekent dit dat je het missen van een relatie mist en je gewenst voelt.

Dromen dat je ex-vriend je advies geeft over je huidige relatie, suggereert dat je onderbewustzijn je vertelt dat je niet dezelfde fouten moet herhalen die je met deze ex-vriend hebt gemaakt.

Dromen dat je wordt gemasseerd door je ex-vriendje suggereert dat je defensief bent als gevolg van een relatie in het verleden, en dit moet loslaten. Je hebt misschien een muur of harnas om je heen gebouwd. Je moet opnieuw leren mensen te vertrouwen.

Dromen dat je ex-vriendje je belt of een voorstel doet, houdt in dat je relatie met hem je een compleet gevoel gaf. De droom betekent niet noodzakelijk dat je weer met hem samen wilt zijn, maar dat je verlangt naar een relatie die je een compleet gevoel geeft. Als alternatief kan de droom het laatste einde van iets en het begin van een nieuwe fase weergeven. Je bent klaar om verder te gaan met je leven. Door zijn voorstel is het aan jou of je verder gaat of stil blijft staan.

Dromen dat je ex-vriendje je een knuffel geeft, suggereert dat je op zoek bent naar geruststellende en koesterende aspecten van een relatie. Dit wil niet zeggen dat je je ex-vriendje terug wilt. Als alternatief kan de droom een ​​onrijpe relatie vertegenwoordigen die de relatie die je met je ex had, kan beschrijven.

Dromen dat je ex-vriend in het ziekenhuis is opgenomen, betekent dat je nog steeds te maken hebt met het breken van de relatie. Er zijn nog enkele onopgeloste problemen. Als hij uit het ziekenhuis wordt ontslagen, betekent dit dat je de relatie volledig hebt losgelaten. Je bent verder gegaan.

Als je droomt dat je ex-vriend in een pak in een ziekenhuis is gekleed, suggereert dit dat je die relatie hebt doorstaan ​​en het genezingsproces hebt voltooid.

Dromen dat je wegloopt met je ex-vriendje geeft aan dat je huidige liefdesbelangen niet overeenkomen met je ex-vriendje.

Dromen dat je bent ontvoerd door je ex-vriendje suggereert dat je ex nog steeds een soort emotionele greep op je heeft.

Dromen dat jij en je ex-vriend samen voor een ziek kind zorgen, suggereert dat iets jullie nog steeds in elkaars leven houdt. Er zijn mogelijk een aantal onafgemaakte zaken die nog moeten worden opgelost. Als alternatief kan de droom parallel lopen aan een situatie in je waakleven waarin je vastzat.

Als je droomt dat je ex-vriend je huis intrekt, dan betekent dit dat jullie samen door één deur kunnen ​​en beschaafd tegenover elkaar kunnen zijn.