Ex-vriendin

Dromen dat je ex-vriendin zwanger is, hangt ervan af of de baby van jou is of niet. Als je droomt dat de baby van jou is, dan impliceert dit dat je onderbewuste verlangens om terug te keren met je ex-vriendin. Als de baby niet van jou is, betekent dit dat je volledig hebt geaccepteerd dat de relatie voorbij is. Je zorgt nog steeds voor haar, ook al zijn jullie niet meer samen.

De moeder van je ex-vriendin in je droom zien, geeft een aantal onopgeloste problemen met je ex-vriendin aan. Je wilt haar moeder bereiken om de ex-vriendin te bereiken.

Dromen over de ex-vriendin van je huidige partner weerspiegelt je eigen gevoelens van onveiligheid. Je vraagt ​​je af of je kunt voldoen. In zekere zin heb je het gevoel dat ze nog steeds deel uitmaakt van je huidige relatie, of die nu fysiek of psychologisch is.

Als je droomt dat je een ex-vriendin hebt, maar je hebt er eigenlijk geen een, dan kan ze een oude vriend uit je verleden vertegenwoordigen. Als alternatief kan dromen over een niet-bestaande ex-vriendin gaan over hoe je aspecten van je vrouwelijke / emotionele kant verwerpt.