Film

Dromen dat je een film kijkt, betekent dat je jezelf en je eigen gedachten vanuit een objectieve kijk analyseert. Als alternatief vertegenwoordigt het oude herinneringen en het verleden. Misschien is er iets dat je van het verleden kunt leren.

Dromen dat je film ontwikkelt, verwijst naar een “ontwikkelende” relatie of situatie. Als alternatief betekent dit de voltooiing van een project of taak. Je bent klaar om te genieten en de vruchten van je werk te plukken. Overweeg het beeld dat wordt ontwikkeld.

Als het beeld op de film niet uitkomt, betekent dit dat je niet klaar bent voor de uitkomst van een situatie.

Als je droomt dat iemand je aan het filmen is, betekent dit dat je je aan je woorden en daden moet houden. Als alternatief betekent gefilmd de impact die je hebt op anderen en het teken dat je achterlaat.

Dromen dat je een film kijkt, suggereert dat je het leven voorbij ziet komen. Misschien leef je indirect door de acties van anderen. Overweeg ook hoe de film parallel loopt met situaties in je wakkere leven. Kijk hoe de personages zich tot jou verhouden en hoe ze een aspect van jezelf kunnen vertegenwoordigen.

Dromen dat je een rol speelt in de film voorspelt dat er iets uit je onderbewustzijn op het punt staat te verschijnen of onthuld te worden. Het kan ook herinneringen zijn aan afbeeldingen uit je verleden. Als alternatief kan de droom je wijzen op een nieuwe rol die je misschien speelt. Je onderbewustzijn bereidt je psychologisch voor op deze nieuwe rol.

Als je droomt dat het filmscherm leeg is, wil dat zeggen dat je probeert afstand te nemen van een probleem of emotie. Of je voelt je buitengesloten van een bepaalde situatie. Als alternatief symboliseert het lege scherm een ​​gebrek aan prestaties. Je hebt niks om op terug te kijken.

Als je een droom hebt waarin je deel uitmaakt van een bestaande filmscène, dan betekent dit dat een levenssituatie zich op dezelfde manier afspeelt als de filmscène. Je voelt je verbonden met de scène. Overweeg wat je voelt als je de scène bekijkt; het is dit gevoel dat je mist of probeert te recreëren in je wakende leven. Meer direct, de droom kan gewoon betekenen dat je veel aan de film denkt of dat je te vaak hebt gekeken.