Geboorte code

 

Wat is een geboorte code?

Op de dag dat je geboren bent activeerde een prachtige geboortecode. Deze geboortecode is de blauwdruk voor je ziel, de vertaling van je zielencontract voor dit leven.

Numerologie, de wetenschap van de betekenis van getallen, is ontworpen om de blauwdruk van je ziel te vertalen om je spirituele contract te onthullen.

Terwijl je je geboorte code verslag leest, zal je weten dat het met je resoneert, omdat je het op zielniveau zult voelen. Misschien voel je een tinteling langs je ruggengraat of ervaar je verrukking en rillingen van vreugde als je je realiseert – je ziel spreekt tot je via je eigen code!

Cijfers zijn een toegangspoort tot het ontwikkelen van je intuïtie. Wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, heb je misschien een onderbuikgevoel over hem of haar. Toegang hebben tot cijfers geeft je een ander perspectief op hun ziel en toestemming om te bevestigen wat je al intuïtief voelde.

Kijk bijvoorbeeld naar de eerste letter van iemands voornaam en je zult bepaalde eigenschappen gaan begrijpen over wie ze zijn op zielniveau.

Alles is energie. Alles draagt een trilling kracht. Elk cijfer (en elke letter) is een unieke trilling met een diepe betekenis. Net zoals elke muzieknoot een unieke frequentie en geluid uitzendt (die numeriek kan worden gemeten), elk nummer oscilleert tot een bepaald aantal cycli per seconde. Elk geluid, elke geur, kleur en gedachte is een trilling en kan als getal worden gemeten.

Alle nummers die zijn uitgelijnd binnen één persoon (jij), entiteit (bedrijf) of familie, creëren een code. Elke sector van een code draagt bij aan de hele formule – een symfonie van levendige frequenties die alle onderlinge verbindingen van je leven vormen.

Deze uitleg zal het mysterie en de magie in je codes onthullen, je geboortecode – de blauwdruk van je ziel.

Net zo belangrijk is dat deze hogere wijsheid je een krachtig kijkje geeft in de ziel blauwdruk van andere mensen, waardoor je ze beter begrijpt, vergeeft en onvoorwaardelijk van ze houdt, en anderen de vrijheid geeft om zichzelf in hun eigen tijd en op hun uniek ontworpen manier te vinden.

Cijfers zijn de essentie van hoe het leven zich uitdrukt. Door je geboortecode te begrijpen, zal je ontdekken wie je werkelijk bent op zielniveau, hoe je je speciale gaven kunt gebruiken en hoe je van nature obstakels overwint om de wijsheid en moed te verwerven om je goddelijke missie te vervullen.

Als je je geboortecode eenmaal kent en toepast, hoef je niet meer te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Wat je zal bevrijden, is om de Ware Jij te leren kennen door middel van je ziel blauwdruk. Door jezelf te kennen, kun je je eigen realiteit creëren – een realiteit die puur gebaseerd is op je afstemming met de geest, in plaats van op onbewuste motivaties die zijn afgeleid van het advies en verwachtingen van anderen.

Leven met een zielscode begint thuis – intern. Je bent geïndoctrineerd en gelooft bepaalde dingen over jezelf door externe bronnen, en veel, zo niet de meeste van die overtuigingen dienen niet je hoogste goed.

Het kennen van je geboortecode en hoe je deze nu en in de toekomst kunt toepassen, zal je voorbereiden en versterken om je ware zielsbestemming te manifesteren. Wanneer je in afstemming bent met de geboortecode van je ziel en de huidige cycli, stem je natuurlijk af op overvloed.

Daarom is de uitleg, die je ontvangt, om je te verheffen naar een plaats van vreugde, vrijheid en een gepassioneerde betrokkenheid – zodat je je gedwongen voelt om je goddelijke gaven op het hoogste trillingsniveau uit te drukken!

Wanneer je je op deze manier met het universum bezighoudt, wordt welvaart naar je aangetrokken, wordt overvloed tot je aangetrokken en vertaalt je welzijn zich in rijkdom aan geest, lichaam en ziel.

Numerologie – de toegangspoort tot het ontrafelen van de DNA-code van je ziel – helpt je een diepgaande relatie met jezelf te beginnen die een diepe verbinding mogelijk maakt met wat je leuk vindt.

Je zielscode geeft je “toestemming” om een leven van vervulling, vreugde en emotionele integriteit te leiden. Een reis die puur door de ziel wordt bekrachtigd, is een viering van overvloed. Elke persoon zit anders in elkaar. Net zoals elke sneeuwvlok een unieke afdruk heeft, zo heeft elk mens, een ziel.

Onze numerologie geboortecode getuigt daarvan. De geboortecode van je ziel onthult de unieke manieren waarop je bent ontworpen om vervulling en overvloed te ervaren, te verkennen en te manifesteren. Iedereen heeft een onafhankelijke manier om vreugde te uiten!

Door inzicht in de goddelijke gaven in je geboortecode, begin je bewuste keuzes te maken die je vibratie steeds hoger brengen. Bewustwording van de code komt op de eerste plaats. Actie die overeenkomt met je code volgt. Dan verschijnen er automatisch positieve doorbraken, vooral als je consequent duidelijke intenties zet die overeenstemmen met je code.

Wil je per email jouw persoonlijke geboortecode ontvangen, vul dat het aanvraagformulier in. Belangrijk is dat je je geboortenaam opgeeft zoals het op je geboorte akte staat.

Mocht je een  geboortecode en naam analyse willen ontvangen, dan is dat mogelijk. Wanneer je beiden tegelijk bestelt krijg je €2.50 korting op het mooie pakket.

Vraag je geboortecode en naamanalyse pakket hier aan.