Gele aura

Gele aura en de betekenis

De gele aura is een van de meest vreugdevolle aura’s in het spectrum. Deze kleur zegt veel over hoe je je op dit moment voelt en denkt. Wanneer je een gele uitstraling hebt, gaat het zeker goed in je leven.

Geel symboliseert vreugde en vrijheid. Het betekent dat je het leven leidt dat je wilt. Je hebt een leven dat je voldoening geeft

Je geniet van een leven dat geen onnodige of ongezonde gehechtheid heeft, of het nu gaat om mensen, dingen of situaties. Je bent vrij om te doen wat je maar wilt zonder te worden belast door schuld of schaamte.

Gele aura symboliseert creativiteit en inspiratie. Wanneer je geel uitstraalt in je aura, zit je vol ideeën waar je niet op kunt wachten om aan de slag te gaan. Veel dingen inspireren je en ze beïnvloeden je gedachten, woorden en acties op een positieve manier.

Het is de kleur van energie en intelligentie. Het is ook de kleur van spirituele ontwikkeling, spirituele energie en spirituele kracht.

Het duidt op je intellect, je concentratieniveau, je leervermogen en je liefde voor studie.

Geel is de kleur van een goede gezondheid en vitaliteit. Het is de kleur van verlangen om naar dingen of ervaringen te zoeken die leuk en opwindend zijn.

Het symboliseert de opwinding over iets nieuws in je leven. Het is de kleur van moed, overvloed en ontwaken.

Gele aura persoonlijkheidskenmerken:

Als je een gele uitstraling hebt, ben je iemand die heel creatief is. Je zet je ideeën om in iets concreets en bruikbaars. Je houdt ervan om je handen te gebruiken om iets moois te maken.

Je bent erg goed in wat je doet. Je houdt van schrijven, tekenen, schilderen, beeldhouwen, breien, haken, knutselen en repareren van kapotte dingen. Zolang je handen bezig zijn, ben je gelukkig.

Je bent speels en grappig. Was het maar mogelijk om nooit op te groeien, dan zou je er altijd tevreden mee zijn als een kind voor altijd!

Je doet nog steeds graag dezelfde dingen die je vroeger deed als kind. Je kijkt graag naar tekenfilms in het weekend, fietst in het park, kleurt je kleurboeken en maakt bommetjes in het zwembad.

Je geniet van ijshoorntjes, brengt een dag door in het pretpark, verzamelt speelgoedfiguurtjes en leest romans voor jonge volwassenen.

Je bent eenvoudig, ontspannen en heel gemakkelijk te behagen. Je bent perfect tevreden met wat je hebt.

Je gele aura-persoonlijkheid maakt je erg optimistisch over het leven. Je wordt niet boos als de dingen niet volgens plan verlopen. Je stort niet in en verliest geen moed.

In plaats daarvan stof je jezelf gewoon af en concentreer je op wat er moet gebeuren. Het is omdat je weet hoe je met de goede dingen om moet gaan in je leven.

Je gelooft dat dingen altijd een manier hebben om te werken. Je weet dat je maar zoveel kunt doen. Maar als je het beste hoopt, zullen de beste dingen ook gebeuren.

Het hebben van een gele aura-persoonlijkheid betekent dat je een relaxte benadering van het leven hebt. Hierdoor zie je er jonger uit dan je leeftijd en krijg je het gevoel dat je niet ouder wordt.

Je koestert geen echte wrok tegen iemand, zelfs niet tegen degenen die je op een nare manier pijn hebben gedaan of onrecht hebben aangedaan. Voor jou is het leven te kort om te besteden aan dingen die je niet gelukkig, vredig of vervuld maken.

Een gele aura-persoonlijkheid heeft stemmingen die moeilijk neer te zetten zijn. Als je besluit dat je gelukkig wilt zijn, kun je dat laten gebeuren. Wanneer je besluit dat je het allemaal achter je wilt laten, blijf je niet langer stilstaan bij het verleden.

Vriendschappen zijn belangrijk voor je, maar je hoeft niet in het gezelschap van andere mensen te zijn om gelukkig te zijn. Je kunt een hele week alleen in je huis blijven, maar je kunt veel activiteiten vinden die je bezig en gestimuleerd kunnen houden.

Je bent ontspannen en gelukkig zolang je de dingen mag doen waar je van houdt en je hebt alle dingen die je nodig hebt.

Je bent een vrije geest. Je kunt van de ene geweldige ervaring naar de andere gaan en je enthousiasme zal nooit afnemen.

Gele aura betekent ook dat je gevoelig en ontvankelijk bent voor wat andere mensen voelen. Je bent altijd op zoek naar manieren waarop je de pijn van anderen kunt helpen en genezen. Je intelligentie tempert ook je natuurlijke verlangen om te streven naar activiteiten die voor jou gevaarlijk kunnen zijn.

Liefde en romantiek voor mensen met een gele aura:

Geel is de helderste kleur in het spectrum, wat voor de meeste mensen intimiderend kan zijn. Als het gaat om liefde en relaties, moet je bij iemand zijn die net zo gedurfd, avontuurlijk en gepassioneerd is als jij.

Als je met iemand kunt zijn die zonder aarzeling met je meegaat op je vele avonturen, zul je geluk en voldoening vinden in je relatie. Je hebt niet alleen iemand die je passie deelt, maar je groeit ook samen op door de dingen te doen waar je van houdt.

Je zult een zeer sterk partnerschap vinden dat ook het potentieel heeft om lang mee te gaan.

Je zult merken dat je zowel een beste vriend als een geweldige partner kunt zijn voor degene van wie je houdt als je veel dingen gemeen hebt.

Je zult nooit zonder gespreksstof zitten, en je zult manieren vinden om van het leven te genieten, zelfs als je niet veel materiële bezittingen hebt.

Als je een relatie hebt die zorgt voor de dingen waar je niet zo goed in bent, kan de relatie het heel goed doen. Je kunt een gelukkige, positieve en inspirerende relatie aangaan.

Als je niet bijzonder opzichtig of expressief bent over je emoties, doe je er goed aan een partner te hebben die erg aanhankelijk is. Dit zal dingen in je relatie in evenwicht brengen.

Je kunt genieten van een stabiele en evenwichtige relatie wanneer je partner begrijpt wat je nodig hebt om van tijd tot tijd te ontdekken en te verdwijnen in je eigen kleine wereld.

Je doet het goed met een creatieve partner die graag goed geïnformeerd is over alles. Het zal ook heel nuttig zijn als je bij iemand terechtkomt die je zoveel mogelijk vrijheid geeft.

Als gele aura-persoonlijkheid ben je behoorlijk transparant als het gaat om je emoties. Als je je verdrietig, teleurgesteld of ongemakkelijk voelt, kunnen mensen het meteen vertellen.

Je geeft sterke signalen af met je gezichtsuitdrukkingen en je lichaamstaal. Je liegt ook nooit over hoe je je voelt.

Dit kan zowel een goede als een slechte zaak zijn in je relatie. Goed, want je bent altijd eerlijk en zal nooit met woorden iemand om de tuin leiden. Slecht omdat het iets kan zijn dat je partner niet aankan.

Geel is de kleur van een geïnspireerd persoon. Je liefdesleven zal altijd een bron van inspiratie voor je zijn.

Maar er zijn ook gele aura-persoonlijkheden die perfect tevreden kunnen zijn, zelfs als ze geen relatie hebben.

Als je je volledig op je werk en je passie projecten richt, blijf je lekker bezig. Je zult zelfs overwegen om verliefd worden of je aan iemand te binden te laten varen.

Geld en rijkdom voor mensen met een gele aura:

Je bent een echte uitvinder en innovator en je wordt altijd geïnspireerd om manieren te vinden die het leven van anderen gemakkelijker zullen maken. Je denkt altijd aan nieuwe veranderingen die je kunt toepassen waar andere mensen blij van worden.

Je intelligentie en creativiteit zullen doorschijnen, ongeacht waar je aan werkt. Zelfs als je het druk hebt, kun je graag rollen als leider op je nemen en je doelen bereiken.

Je kunt veel gunstige resultaten behalen omdat je hard werkt en toegewijd bent. Terwijl je plezier en spel kunt combineren, kun je ook tot rust komen en aan het werk gaan wanneer het tijd is om te werken.

Je natuurlijke vaardigheden zorgen ervoor dat je uitblinkt op elk gebied. Maar je zult schitteren en meer bereiken als je creatief en productief kunt zijn in plaats van gewoon een tandwiel in de machine te zijn.

Als het gaat om rijkdom en geld, is het slechts een middel om te doen wat je wilt doen. Geld is slechts een financieringsbron voor je om je ideeën uit te werken.

Als iemand met een gele aura-persoonlijkheid heb je geen grote materialistische dromen. Maar je weet hoe je je financiële zaken moet regelen en je hebt nooit problemen als het om geld gaat.

Hoe weet je of je een gele aura hebt?

Als je analytisch, intelligent en heel logisch bent, heb je de gele aura-persoonlijkheid. Gele aura-mensen blinken uit in een loopbaan die onderzoek, uitvinding, studie en analyse omvat.

Je leert graag nieuwe dingen en deelt wat je leert met andere mensen. Je hebt ook de neiging om hard te werken als je heel veel bezig bent met wat je doet, bijna op het punt om je werk voor je persoonlijke leven te stellen.

Het volstaat te zeggen dat je een workaholic bent. Maar je weet ook hoe je het naar je zin hebt. Als je eenmaal bent begonnen, is het vrij moeilijk om te stoppen.

Je bent ook perfect gelukkig in je eigen bedrijf. Je voelt je niet eenzaam, zelfs niet als je alleen bent. Een van je talenten is jezelf te vermaken, zelfs door je eenzaamheid.

Je bent een geweldige communicator en kunt alle geweldige dingen demonstreren die je één-op-één of voor een groot publiek kunt doen. Wanneer je je zaak presenteert, is het vrij moeilijk om niet jouw kant te kiezen.

Als gele aura-persoonlijkheid heb je vertrouwen in je vermogen om je boodschap over te brengen. Je hebt zeer goede observatievaardigheden en je kunt mensen vrij gemakkelijk lezen.

Je scherpe zintuigen en goede perceptie maken het gemakkelijk voor je om de mensen te kiezen die je in je leven toelaat en je vrienden te worden.

Als je de neiging hebt om te luisteren naar wat je hoofd je vertelt in plaats van naar je hart, dan ben je een gele aura-persoonlijkheid. Je bent niet iemand die wordt meegesleept door je emoties wanneer je voor een moeilijke keuze of beslissing staat.

Je bent een onconventionele denker en je bent niet bang om verschillende ideeën en concepten uit te proberen. Je bent misschien een beetje excentriek als het gaat om je hobby’s en interesses, en alles wat intellectueel, avant-gardistisch of ongebruikelijk is, zal zeker in de smaak vallen.

Mijn advies voor mensen met een gele aura:

De gele aura-persoonlijkheid is echter niet zonder zijn negatieve aspecten. Door de hoge intelligentie die je bezit, zoek je andere mensen met hetzelfde niveau van intelligentie. Dit kan iedereen uitsluiten, inclusief de mensen die al heel lang je vrienden zijn.

Je moet ook voorzichtig zijn als je humor sarcasme wordt, omdat andere mensen gevoeliger kunnen zijn dan anderen. Je zult moeten werken om emotioneel attent te zijn, omdat mensen met een gele aura-persoonlijkheid niet bepaald een emotioneel zijn.

Je neiging om overal perfect in te zijn, kan ook tot zelfkritiek leiden. Dit kan gevolgen hebben voor de mensen die niet voldoen aan de door jou gestelde normen.

Als je je creativiteit niet kunt ontketenen of niet op je gebruikelijke capaciteit kunt presteren, kan je geestelijke gezondheid worden aangetast en uiteindelijk tot depressie leiden. Dit kan je ook zo gefocust maken op je doelen dat je je terugtrekt van alle anderen in je leven.

Het is belangrijk dat je onthoudt dat je gemaakt bent op een manier die je hoofd eerst voor je hart gebruikt. Hoewel je misschien minder aanhankelijk of gepassioneerd bent, ben je niet geneigd om overhaaste beslissingen of domme keuzes te maken.

Als iemand je geliefde of vriend wil zijn, moeten ze oprechte interesses koesteren voor de dingen waar je van houdt. Ze moeten op elk niveau een echte verbinding met je opbouwen.

Als ze dat eenmaal doen, kunnen ze verwachten dat ze een duurzame band zullen hebben. Zodra ze een relatie met je aangaan, zul je een levenslange partner zijn en zal je je leven samen leiden met prachtige creaties, ontdekkingen en avonturen.

Hoe een gele aura in evenwicht te brengen:

Individuen met een gebalanceerde gele uitstraling onderscheiden zich van de massa – ze zijn als de narcissen en zonnebloemen: helder en glanzend. Als de gele energie echter zijn evenwicht verliest, kan dit verschillende problemen veroorzaken.

Het individu kan bijvoorbeeld haaruitval, veranderingen in lichaamsgewicht ervaren en het moeilijk vinden om dingen los te laten. Ze vinden het misschien moeilijk mensen en situaties te vergeven en koesteren wrok en klachten.

1.Balanceren van overmatige gele energie

De lever wordt beschouwd als de energie van de persoonlijkheid. Bovendien wordt aangenomen dat de lever een directe invloed heeft op de gezondheid van ogen en huid. Het hebben van een te sterke gele uitstraling zou iemand pessimistisch, angstig, kritisch en argumentatief maken. Onevenwichtige gele energie manifesteert zich vaak als etter, gal en geelzucht.

Zorg ervoor dat je een gezonde levensstijl aanhoudt en geen overmatige hoeveelheden geraffineerde suiker consumeert om de gele energie onder controle te houden. Overweeg om geel voedsel zoals citroen in je dieet op te nemen. Draag ook gele doeken en gele edelstenen en accessoires.

2.Balans tussen werk en privéleven

Omdat geel intellect en energie symboliseert, zijn individuen met een gele aura vaak erg logisch, analytisch en intelligent. Maar vaker wel dan niet, zijn ze te streng voor zichzelf en werken ze uiteindelijk heel hard.

Dit kan ertoe leiden dat ze werk meer waarderen dan persoonlijke relaties. Het is belangrijk om werk en privéleven in evenwicht te houden en ervoor te zorgen dat je voorziet in je persoonlijke behoeften en die van je dierbaren. Dit houdt je gele energie in balans.

3.Overweeg je omgeving

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de plaats waar je woont en de sfeer op je werk, omdat deze je stemming direct beïnvloeden. Mensen met een gele aura moeten deze in evenwicht houden door in zonovergoten gebieden te wonen en niet op plaatsen die meestal bewolkt blijven.

Donkere en sombere omgevingen zullen de gele uitstraling ongetwijfeld verstoren. Geel, het moet onthouden worden, is de kleur van vreugde en geluk.

4.Laat de zon je kracht geven

Het is gemakkelijk om gele aura in evenwicht te brengen door onder de zon te zitten en de kracht van zonne-energie in te ademen. Laat het zonlicht elke cel van je lichaam vullen. Je zult merken dat je gedachten veranderen en je geest een stuk stabieler wordt.

Je moet de opgekropte emoties in het zonlicht laten oplossen.

5.Wordt bevriend met de natuur

Mensen met een gele uitstraling moeten zoveel mogelijk tijd met de natuur doorbrengen. Ga naar buiten en loop op blote voeten over het frisse groene gras.

Je zult de dingen snel in een ander licht gaan zien. De natuur is de alfa-energie die een grenzeloos potentieel heeft om onze geest te kalmeren en onze natuurlijke uitstraling te herstellen.

6.Papierverbrandingsmethode

Een krachtmethode houdt in dat je je gedachten die je lastig vallen op een stuk papier moet opschrijven. Druk je woede, schuldgevoelens en andere emoties uit.

Verbrand tenslotte het papier en kijk hoe de rook alle negatieve energie wegvoert. Dit zal je natuurlijke gele aura verheffen en je van alle negativiteit bevrijden.

Mijn laatste gedachten:

Geel is de kleur van de zon. De zon en alle natuurlijke elementen in het algemeen zullen de gele energie verheffen en in evenwicht brengen.

Als je een persoon bent met een gele aura en symptomen van een onbalans opmerkt, mediteer dan regelmatig en volg de eenvoudige rituelen en praktijken die hierboven zijn beschreven om gezond, kalm en gelukkig te blijven!

Meditatie voor de gele aura