Gezicht

Je eigen gezicht in je droom zien, vertegenwoordigt de persona die je aan de wereld laat zien als tegengesteld aan de echte jij. Het kan verwijzen naar hoe je problemen confronteert en met problemen in je leven omgaat.

Dromen dat je gezicht beschadigd of puistig is, symboliseert uitbarstende emoties. Je lijdt mogelijk onder een aanval op je persoonlijkheid of je reputatie.

Een opgezwollen gezicht betekent een verbetering in je financiële situatie.

Dromen dat je gezicht of iemands gezicht kraakt, duidt op een misleiding of een grote leugen. Je bent niet in staat een recht gezicht te behouden en staat op het punt te worden blootgesteld.

Dromen dat jij of iemand twee gezichten heeft of dat de gezichten snel van de ene persoon naar de andere veranderen, duidt op onbetrouwbaarheid. Jij of iemand in je leven gedraagt ​​zich “met twee gezichten”.

Dromen dat je je gezicht wast, suggereert dat je in een bepaalde kwestie schoonschip moet maken.

Dromen dat je gezicht in een bubbel vervormt, geeft aan dat je je gevoelens niet genoeg uitdrukt. Je houdt teveel binnen.

Dromen van een wazig gezicht betekent dat je geen idee hebt wie deze persoon echt is. Je onderbewustzijn zegt je deze persoon niet te vertrouwen. Je wordt misschien bedrogen.