Gouden aura

Gouden aura en de betekenis:

Een gouden aura betekent goddelijke bescherming en verlichting. Wanneer je deze kleur aura uitstraalt, betekent dit dat je iets hebt bereikt dat niet veel mensen kunnen.

Je hebt een hogere spirituele ontwikkeling bereikt en je ontdekt je persoonlijke kracht.

Een gouden aura geeft aan dat je verbonden bent met een hogere macht, of dat je een sterke relatie met God hebt.

Deze kleur betekent ook dat je wijsheid, intuïtie, spirituele verlichting en innerlijke rust bezit.

Je bent op dat punt in je leven waar je hebt ontdekt wat je in deze wereld moet doen en hoe je het gaat bereiken.

Goud is de kleur van de hogere geest. Het is de kleur van de visionair en van hoge spirituele trillingen.

Als je een gouden uitstraling hebt, betekent dit dat je je verlicht en geïnspireerd voelt. Je beleeft een tijd van revitalisatie.

Een goudkleurig aura symboliseert ook toewijding, respect, vrijheid en integriteit. Het is symbolisch om de wetten van het universum te begrijpen.

Goud is de kleur die je uitstraling uitstraalt als je streeft naar perfectie. Het symboliseert ook gezondheid en vitaliteit.

Gouden aura persoonlijkheidskenmerken:

Als je een gouden aura-persoonlijkheid hebt, ben je een liefhebber van schoonheid. Je waardeert de fijnere dingen in het leven en je omringt jezelf graag met alle mooie dingen. Je ziet er ook graag mooi uit.

Je waardeert leuke dingen en vult je huis met alle dingen die je mooi vindt.

Schilderijen, sculpturen en beeldjes bezaaien je huis. De gordijnen, behang en meubels in je hele huis zijn ook erg mooi om naar te kijken.

Iedereen die je huis bezoekt, ziet dat je veel moeite hebt gedaan om er een mooie ruimte van te maken. Zelfs als je niet veel dure dingen hebt, maak je je huis zo mooi en gezellig als je kunt. Je gelooft dat je op deze manier allerlei mooie dingen in je leven kunt aantrekken.

Mensen met een gouden uitstraling zijn ook erg artistiek. Je hebt een flair voor creëren, schrijven, schilderen, tekenen, ontwerpen, knutselen en al het andere creatief.

Je bent altijd bezig met je handen, en je bruist altijd van ideeën. Mensen houden van je creaties en ze betalen je zelfs om het voor hen te doen.

Iemand met een gouden aura-persoonlijkheid houdt van het gezelschap van mensen. Je houdt ervan om met vrienden om te gaan, met mensen om te gaan en nieuwe contacten te leggen.

Je vindt het niet erg om omringd te zijn door mensen, omdat je graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Je krijgt veel aandacht en bewondering van mensen omdat persoonlijkheden met een gouden aura ook vaak erg aantrekkelijk zijn.

Je hebt een winnende persoonlijkheid en een rustige houding waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt bij jou. Je maakt gemakkelijk vrienden waar je ook gaat en je laat een spoor van gebroken harten achter wanneer je weggaat.

Je bent iemand die heel charmant en charismatisch is. Je hoeft niet veel te overtuigen omdat mensen zullen geloven wat je hen vertelt.

Niet omdat ze naïef of goedgelovig zijn, maar omdat je je zaak op een zeer overtuigende manier presenteert.

Je bent erg gul met je tijd, liefde en genegenheid. Je hebt een vrolijk en extravert karakter. Het is altijd gezellig met jou.

Als je een gouden aura uitstraling hebt, ben je gepassioneerd en enthousiast in alles wat je doet. Je geeft alles wat je wilt en je bent nooit tevreden met middelmatige resultaten.

Je bent een intuïtieve denker en een geweldige luisteraar. Je maakt het gemakkelijk voor mensen om zich voor je open te stellen en te delen waar ze last van hebben.

Je kunt iedereen zich op zijn gemak, interessant en belangrijk laten voelen. Je kunt mensen aanmoedigen om op hun hoede te zijn.

Als iemand met een gouden uitstraling ben je heel sterk, dapper en onafhankelijk.

Je bent altijd aan het bedenken hoe je het leven van anderen positief kunt veranderen. Je verandert ook constant dingen aan jezelf zodat het je leven en je relaties verder kan verbeteren.

Mensen met een gouden uitstraling vinden het niet leuk om bekritiseerd te worden vanwege hun gebreken, waaronder meestal dat je erg uitbundig en extravagant bent.

Soms heb je de neiging indruk te maken op mensen en leuke cadeautjes te geven, zelfs als je budget dat niet toelaat. Je kunt ook iemand zijn die trots en terughoudend is om mensen om hulp te vragen, zelfs als je die echt nodig hebt.

Liefde en romantiek voor mensen met een gouden aura:

Je bent een liefhebber van schoonheid en alles wat mooi is. Je vindt het leuk om je geliefde te douchen met liefde en genegenheid en alles wat mooi is.

Als het op liefde aankomt, ben je erg beschermend. Je wilt niet dat ze gekwetst raken. Zorgt ervoor dat je ze niet verdrietig, boos, jaloers of verveeld maakt.

Je geeft niet snel op als er problemen zijn in je relatie. Je gelooft dat alle relaties hun ups en downs doormaken, en het is aan jou en je partner om het te laten werken.

Je bent realistisch als het op liefde aankomt, maar je ontneemt jezelf geen ouderwetse romantiek.

Je houdt je verwachtingen beheersbaar zodat je niet teleurgesteld raakt, maar je geeft ook ruimte aan iets moois en magisch.

Als iemand met een gouden uitstraling laat je je emoties niet de overhand krijgen. Je luistert naar je hart en geest en je gaat met de beste beslissing.

Je bent wijs als het gaat om zaken van het hart. Je laat je niet verblinden door je liefde. Je probeert zoveel mogelijk een gezond evenwicht te vinden.

Je bent optimistisch en je ziet altijd het goede in iedereen. Je kiest voor liefde en je viert altijd de liefde.

Je weet hoe je meer met je geliefde kunt verbinden dan alleen het fysieke gevoel. Je emotionele connectie is sterk, en deze connectie is wat je door je moeilijke tijden heen helpt.

Je hebt een duidelijk begrip van hoe de andere werkt en je doet je best om de boot niet te laten schommelen.

Er is vrijheid, respect en eerlijkheid in je relatie, en dit is hoe je weet dat het er een is om te houden.

Als je verliefd bent op iemand, weet de hele wereld dat. Je straalt een vrolijke en positieve energie uit die iedereen om je heen inspireert.

Je bent verlicht en je laat je niet beïnvloeden door de onbelangrijke dingen. Je laat ze je niet raken, maar je negeert ze ook niet.

Iemand zoals jij met een gouden aura uitstraling is gul met liefde. Je breekt je muren af zodat mensen in je hart kunnen komen. Je laat ze de echte jij leren kennen, zodat ze met heel hun hart van je kunnen houden.

Als je verliefd bent, straal je een gouden energie uit die revitaliseert en nieuwe energie geeft. Je zult niet aarzelen om iets speciaals te doen voor degene van wie je houdt. Je zult er alles aan doen om je partner te laten weten en voelen dat ze van je houden.

Geld en rijkdom voor mensen met een gouden aura:

Als je een gouden aura uitstraling hebt, heb je een verfijnde benadering van het leven. Je raakt niet gestrest en je neemt niet je toevlucht tot slechte manieren.

Je bent je bewust van je mogelijkheden. Je weet dat je creatief, briljant en bekwaam bent. Je weet dat elk geldprobleem kan worden opgelost wanneer je jezelf aan het werk zet.

Als iemand wiens aura goud uitstraalt, houd je natuurlijk van alles wat mooi is. Je houdt van luxe en dingen van de beste kwaliteit.

Je verdient ze omdat je er hard voor werkt. Je verdient deze luxe omdat je ze ook kunt betalen.

Mensen met gouden aura’s zijn vaak succesvol in geldzaken. Dat komt omdat je idealen en normen hebt en je een scherp gevoel hebt voor dingen die vruchtbaar en financieel lonend kunnen zijn.

Je bent heel nuchter en gefocust als het gaat om je financiële zaken. Je laat andere dingen in je leven er niet door interfereren.

Je weet wat goed en fout is, en je zult er alles aan doen om te streven en het goede pad te volgen. Je houdt je graag opgeleid en luistert ook naar goedbedoeld advies.

Je bent prestatiegericht, waardoor je heel goed bent in het behalen van al je gelddoelen. Je bezit ook een natuurlijk magnetisme dat veel succes en geluk trekt.

Je hebt een natuurlijke charme waardoor mensen je willen vertrouwen en met je willen investeren.

Je bent een uitstekende leider waarop je kunt rekenen om de beste beslissingen te nemen. Je bent eerlijk, wijs en succesvol omdat je ook praktisch bent als dat nodig is.

Hoe weet je of je echt een gouden aura hebt:

Je weet dat je een gouden aura uitstraling hebt als je liefdevol en medelevend bent. Je wilt de wereld een betere plek maken. Als het alleen mogelijk is om elke ziel op aarde te helpen, had je dat lang geleden gedaan.

Mensen voelen zich sterker in jouw aanwezigheid. De energie die je uitstraalt, geeft ze het gevoel dat alles mogelijk is. Ze voelen zich net zo gemotiveerd en geïnspireerd.

Afgezien van je grote en vriendelijke hart, toon je veel warmte aan mensen. Je bent vriendelijk en vrijgevig voor hen. Je zorgt ervoor dat het goed gaat met je vrienden en geliefden.

Je geluk is om ze gelukkig, veilig en zeker te zien. Je vindt het niet erg om de hele dag, de hele week te werken, alleen om hen dat soort leven te bieden.

Je bent bereid om de nodige offers te brengen om te krijgen wat je wilt. Je stopt pas als je het bereikt, ook al is de weg na tegenslag verhard.

Er zijn veel uitdagingen in je leven, maar mensen die je kennen, hebben geen idee. Het is omdat je jezelf goed draagt te midden van de problemen. Je laat de wereld niet zien dat je het moeilijk hebt of dat het niet goed gaat.

Je hebt een sterke kijk op het leven. Er is niets dat je niet aankan. Je hebt een groot deel van de pijnen en verliezen meegemaakt, en ze zijn er alleen in geslaagd je sterker, beter en moediger te maken.

Hierdoor ben je een erg spiritueel persoon. Je weet dat er een hoger wezen is dat je in je leven leidt en zegeningen en gunsten op jouw manier stuurt.

Je weet dat niet alleen jij al deze geweldige dingen mogelijk maakt, je weet dat je veel hulp krijgt van een hoger wezen, van je beschermengelen en van je spirituele gidsen.

Je weet dat je een gouden aura hebt als je onvoorwaardelijke liefde kunt geven. Als je het voor iedereen begrijpt. Wanneer je iedereen het voordeel van de twijfel kunt geven.

Je bent iemand die aandacht en respect afdwingt. Je bent ieders vriend.

Mijn advies voor mensen met een gouden aura:

Er zijn enkele gevallen waarin je gouden aura uit balans is. Het wordt een troebele of aangetaste goudtint.

Dit duidt op een verlangen naar geld en rijkdom die niet langer goed voor je is. Wees voorzichtig wanneer dit gebeurt, want het kan uitgroeien tot een obsessie.

Dit kan ook van toepassing zijn op je verlangen om ten koste van alles energie te krijgen. Dit kan ook duiden op een neiging tot dwanghandelingen en verslavingen.

Maar een gouden uitstraling betekent dat je bezig bent je persoonlijke kracht te ontdekken of te ontketenen. Het betekent een tijd van revitalisering

De enige die het zeker kan weten, ben jij. Je kent jezelf van binnen en van buiten en je weet welke dingen voor jou het belangrijkst zijn.

Als je weet dat je op de goede weg bent, hoef je je nergens zorgen over te maken.

Je hebt een duidelijke greep op de dingen en je weet dat zelfs als het je niet het beste gevoel geeft, je het juiste doet.

En zelfs als je weet dat je dat niet bent, heb je de mogelijkheid om te doen wat goed is wanneer dat nodig is.

Onthoud dat je de goddelijke bescherming en leiding hebt wanneer je deze kleur in je aura uitstraalt. Het is heel gemakkelijk om het juiste te doen als de goedheid van jou uitgaat!

Hoe een gouden aura in balans te brengen:

Wanneer je een gouden aura bezit, de kleur van de allerhoogste spirituele vibraties en van de visionair, zul je je enorm geïnspireerd en verlicht voelen. Het in evenwicht houden en reinigen van je gouden aura is echter erg essentieel.

In onze dagelijkse routine ontmoeten we vaak verschillende mensen met verschillende energieën en emoties die we uiteindelijk, bewust of onbewust, absorberen. Daarom is het zeer aan te raden om je gouden aura aan het eind van de dag in evenwicht te brengen en te reinigen, net zoals je je lichaam reinigt.

Hier zijn enkele zeer eenvoudige stappen om uw gouden aura in balans te brengen en te reinigen.

1.Blauw licht visualiseren om de aura te versterken

Blauw licht is een diepe, effen kleur die helpt bij het versterken en beschermen van een gouden aura. De gouden bal en gouden spikkels die we in deze oefening zullen gebruiken, helpen daarentegen bij het reinigen van de aura. Een prachtig blauw licht overal om je heen helpt bij het balanceren van je aura. Je kunt de volgende eenvoudige procedure gemakkelijk proberen.

Stel je voor dat je omringd wordt door blauw licht. Voel nu een gouden bol boven je hoofd. Stel je stralen van gouden licht voor die uit de gouden bol erboven komen. Stel je voor dat je wit licht inademt en zwart licht uitademt. Doe dit in je eigen tempo.

Stel je voor dat je helende energieën inademt in de vorm van puur wit licht en alle slechte energieën en ziekte uitademt in de vorm van donker zwart licht.

Dit is een zeer krachtige oefening. Deze meditatieprocedure helpt je gouden aura in balans te brengen en te reinigen. Door toewijding, tijd en inspanningen te investeren, kan men zijn beschadigde aura’s heel gemakkelijk repareren. Het enige dat nodig is, is een beetje moeite!

2.Water reinigt de gouden aura

Water is een heerlijke reinigingsvloeistof. Het heeft magische energetische helende eigenschappen. In het volgende reinigingsproces kan men fysiek water gebruiken of zich gewoon voorstellen dat water over zichzelf stroomt en zijn energie reinigt. Het is zo simpel!

Sta bij het douchen volledig ontspannen onder het stromende water van de douche. Stel je voor of mediteer op een waterval die over je heen stroomt – het is niet de douche maar het zuivere water uit de waterval dat je geest, lichaam en ziel reinigt.

Sta toe dat het water vrijelijk over elk deel van je lichaam stroomt, van boven naar de tenen. Visualiseer dat het water door de afvoer verdwijnt en al je negatieve energieën draagt. Stel je voor dat deze negatieve trillingen samen met het water van je geest wegvloeien.

Voel jezelf in een zoutwaterbad. Zout heeft geweldige helende eigenschappen voor het lichaam en doet wonderen voor je aura. Vul je longen in door diepe ademhalingen in te ademen die positieve energieën vertegenwoordigen. Adem nu heel langzaam alle negatieve energieën uit – een voor een. Herhaal het proces; wacht tot je je ontspannen en kalm voelt.

Stel je nu een witte lichtstraal voor die straalt van een gouden bal boven je; daarbij reinigt het zuivere licht je. Wit licht verfrist je en neemt allerlei negatieve energieën weg, waardoor je weer glanst en sprankelt! De combinatie van water en licht is zeer krachtig en zorgt ervoor dat je je heel en vol positieve energie voelt.

Voel alle duisternis en somberheid die door jou in de loop van de dag door de afvoer is opgenomen. Stel je voor dat het witte licht je overspoelt en beschermt en langzaam goud kleurt.

Hiermee ben je weer beschermd en gereinigd. Je gouden aura is nu in balans. Met deze techniek voel je je verjongd, ontspannen en verfrist. Als iemand echter een dieper balanceren van de aura wenst, moet hij door de chakra’s gaan voor een veel sterker effect.

3.Meditatie voor het reinigen van gouden aura

Je kunt ook meditatie beoefenen om negatieve energieën kwijt te raken. Zit comfortabel op een vredige en stille plek. Blijf tijdens het proces bewust van al je activiteiten. Haal diep adem en adem heel langzaam uit; ga ongeveer 15 minuten door.

Als je een meditatiestaat bereikt, koester en geniet ervan. Als je je heel ontspannen voelt, stel je dan voor dat je omringd wordt door wit licht. Voel hoe het witte licht naar binnen en van boven naar beneden beweegt. Het overspoelt en beschermt je volledig.

Dit krachtige proces zal je helpen om je gouden aura in korte tijd in balans te brengen.

Mijn laatste gedachten:

Als je een gouden aura hebt, het teken van verlichting en goddelijke bescherming, is het belangrijk om het af en toe evenwicht te brengen en te reinigen om ervoor te zorgen dat het versterkt blijft. Als je je aan het eind van de dag uitgeput, moe en depressief voelt, moet je gouden aura gereinigd en gebalanceerd worden.

Er zijn verschillende manieren aanbevolen om de gouden aura in evenwicht te brengen, waaronder meditatie, de helende eigenschappen van water en de visualisatie van een krachtig blauw licht. Als je deze processen overneemt, kom je opgeladen, gerevitaliseerd en in evenwicht om een nieuwe dag tegemoet te gaan!

Meditatie voor de gouden aura