Hek

Een hek in je droom zien betekent een obstakel of barrière die op je pad kan staan. Je kunt je beperkt voelen in het uiten van jezelf. Voel je je in een bepaalde situatie omheind of opgesloten in een relatie? Als alternatief symboliseert het hek je behoefte aan privacy. Je probeert de rest van de wereld af te sluiten.

Als er een gat in het hek zit, is het gat een aanmoediging die je kunt overwinnen en alle obstakels die je in de weg staan ​​kunt overwinnen. Het kan ook betekenen dat je privacy in het geding komt.

Dromen dat je naar de top van een hek klimt, betekent succes.

Als je over het hek klimt, geeft dit aan dat je je verlangens zult bereiken via niet zo legitieme middelen.

Als je droomt dat je op het hek staat, dan kan de droom een ​​metafoor zijn die aangeeft dat je ergens onbeslist over bent.

Dromen dat je een hek bouwt, suggereert dat je een solide basis legt voor succes. Als alternatief geeft het aan dat je iets blokkeert of dat je jezelf buitensluit.

Dromen dat je van een hek valt, geeft aan dat je ver boven je hoofd zit met betrekking tot een project waarmee je te maken hebt.

Het zien van een hek in het water symboliseert een emotionele barrière die je om je heen opbouwt. Je bent bang om je ware gevoelens te onthullen en wilt geen mensen binnenlaten. De conditie van het hek is analoog aan je emotionele toestand.