Hond

Het zien van een hond in je droom symboliseert intuïtie, loyaliteit, vrijgevigheid, bescherming en trouw. De droom suggereert dat je sterke waarden en goede bedoelingen je in staat zullen stellen vooruit te gaan in de wereld en je succes te brengen.

De droomhond kan ook iemand in je leven vertegenwoordigen die deze kwaliteiten vertoont.

Als alternatief, een hond in je droom zien, duidt op een vaardigheid die je misschien hebt genegeerd of vergeten.

Als de hond vals is en / of gromt, dan duidt dit op een innerlijk conflict in jezelf. Het kan ook wijzen op verraad en onbetrouwbaarheid.

Als de hond dood is of sterft, betekent dit een verlies van een goede vriend of een verslechtering van je instinct.

Dromen dat een hond je in je been bijt, suggereert dat je je vermogen om aspecten van je leven in evenwicht te brengen, kwijt bent. Misschien aarzel je om een ​​nieuwe situatie te benaderen of heb je geen zin om verder te gaan met je doelen.

Dromen dat een hond in je hand bijt, symboliseert ontrouw.

Dromen dat iemand door een hond is gebeten, duidt op verraad. Je hebt het gevoel dat deze persoon je onrecht heeft aangedaan.

Het zien van een blije blaffende hond in je droom symboliseert pleziertjes en sociale activiteit. Je wordt geaccepteerd in een of andere cirkel.

Als de hond woest blaft, vertegenwoordigt dit je gewoonte om eisen aan mensen te stellen en situaties om je heen te beheersen. Blaf je anderen af?

Als alternatief kan het ook wijzen op onvriendelijke metgezellen.

Het zien van een zieke hond in je droom symboliseert een verwaarloosde vriendschap.

Om een ​​hond zijn staart te zien achtervolgen of in cirkels rond te rennen, impliceert dat je een situatie niet op een effectieve manier aanpakt. Je besteedt te veel tijd aan vruchteloze arbeid.

Dromen dat twee honden elkaar likken, staat voor wederzijds begrip in een van je wakkere relaties.

Dromen dat je een hond te eten geeft, betekent dat je een oude vaardigheid of talent koestert. Het betekent ook dat je meer tijd en moeite moet steken in het bevorderen van je vriendschappen.

Dromen dat je een hond koopt, duidt op je neiging om vrienden te kopen of complimenten en gunsten te kopen.

Als alternatief suggereert het dat je gezelschap moet zoeken.

Als je door een hond wordt begeleid, suggereert dit dat je problemen ondervindt bij het navigeren uit een situatie of probleem.

Dromen dat je je hond weggeeft of wegstuurt, geeft aan dat de beslissingen en keuzes die je nu maakt, mogelijk verkeerd worden geïnterpreteerd als ontrouw. Je moet doen wat goed voor je is en je geen zorgen maken over wat anderen van de beslissing vinden.

Als alternatief betekent het de afwijzing van vriendschap.

Dromen dat je een hond niet van je af krijgt, betekent dat je niet in staat bent iemand af te schudden. Misschien zijn ze te aanmatigend of te afhankelijk van jou.

Een hond in je droom overreden zien worden betekent dat je twijfels hebt over de bedoelingen van een vriend. Misschien voel je je verraden. Je vriend ondersteunt je niet.

Dromen over rennen of leven met een roedel honden betekent dat je op zoek bent naar een gevoel van verbondenheid en gezinsleven. De honden kunnen je broers en zussen, kinderen of andere familieleden symboliseren die je nodig hebt om te beschermen tegen onheil.

Dromen dat je een hond een bad geeft, symboliseert je verzorgende vermogens. Je bent ook trots op je loyaliteit en vrijgevigheid.

Dromen dat je de buik van een hond aait, betekent vertrouwen in de relatie.

Dromen dat je je hond aankleedt, betekent je pogingen om je eigen karakterfouten en gewoonten te verbergen.

Als je droomt van een hond met een hoed op, dan betekent dit dat je een bepaald aspect van je persoonlijkheid op iets of iemand anders projecteert. Je geeft niet toe aan je eigen ideeën of gevoelens.

Een droom hebben waarin je je hond achtervolgt, betekent dat je iemands loyaliteit als vanzelfsprekend beschouwt.

Het zien van een zwarte hond in je droom symboliseert het schaduwaspect van een vriend. De donkere kant van iemand dicht bij je wordt onthuld en je kunt hun ware bedoelingen doorzien.

Als de hond wit is, geeft dit aan dat de intenties van een vriend puur en waar zijn.

Dromen dat je op een hond stapt, houdt in dat je bepaalde vriendschappen of relaties als vanzelfsprekend beschouwt.

Dromen dat een hond puppy’s heeft, verwijst naar je opvoeding.

Dromen dat een hond een slang eet, houdt in dat een goede vriend probeert te voorkomen dat je een slechte beslissing neemt.

Een hond met twee koppen in je droom zien betekent dat je hyper alert bent op je omgeving. Aan de andere kant kan de droom ook betekenen dat je je meer bewust moet zijn van wat er om je heen is.

Dromen dat honden worden geslacht of uit elkaar worden gehaald, betekent een bitter einde aan een vriendschap. Het duidt op verraad en / of misplaatst vertrouwen.

Om te dromen dat je hond je probeert te verkrachten, waarschuwt je dat iemand waarvan je dacht dat hij je vriend was, misbruik van je probeert te maken.

Als je droomt dat een hond een gezicht van een mens heeft, betekent dit dat je iemands loyaliteit of het idee van onvoorwaardelijke liefde in twijfel trekt.

Dromen dat je hond geopereerd moet worden, is een vriendschap die moet worden gerepareerd. Misschien probeer je erachter te komen hoe je een gebroken vriendschap opnieuw kunt opbouwen.

Als je droomt dat een hond op je plast, staat dit symbool voor een onmiddellijke voldoening die negatieve effecten op lange termijn heeft. Overweeg ook de begrippen die bij het woord hond horen, zoals loyaliteit (“beste vriend van de mens”) en “als een hond behandeld”.

Als je een dolle hond in je droom ziet, suggereert dit dat je verbaal wordt aangevallen door mensen waarvan je dacht dat ze je vrienden waren.

Dromen dat je een dolle hond doodt, geeft aan dat je de negatieve meningen van anderen zult overwinnen.