Kaars

Als je een brandende kaars in je droom ziet, betekent dat geluk en hoop op je afkomen in kleine en gestage delen. Je bevindt je in een comfortabele fase in je leven en bent misschien op zoek naar spirituele verlichting.

Aangestoken kaarsen staan ​​ook symbool voor intellect, verlichting, bewustzijn of het zoeken naar waarheid.

Een niet-verlichte kaars zien betekent gevoelens van afwijzing of teleurstellingen. Je gebruikt niet je volledige potentieel.

Als je de kaars probeert aan te steken, maar hij gaat niet branden, dan is het verdriet. Je staat in ontkenning over iets.

Als je een kaars uitblaast, geeft dat aan dat je een belangrijk aspect van jezelf opgeeft. Je laat iets los wat vroeger belangrijk voor je was.

Een kaars op zien branden betekent dat je bang bent voor ouder worden en sterven. Als alternatief vertegenwoordigt het een angst voor seksuele impotentie.

Een rood gekleurde kaars in je droom zien symboliseert een intieme of romantische relatie. Misschien geef je de relatie geen eerlijke kans en verwerp je de relatie voordat je voldoende tijd hebt geïnvesteerd om meer over de andere persoon te weten te komen. Aan de andere kant voel je misschien gewoon geen chemie of passie.