Kakkerlak

Een kakkerlak in je droom zien symboliseert onreinheid. Het betekent ook een lange levensduur, vasthoudendheid en vernieuwing. Je moet belangrijke aspecten van je leven opnieuw evalueren. Als alternatief vertegenwoordigt de droom een ​​ongewenst aspect van jezelf waarin je jezelf moet confronteren.

Dromen dat twee kakkerlakken in de keuken vechten, houdt in dat je een geestelijk conflict ondergaat. Je moet het probleem erkennen en confronteren om je transformatie te voltooien en heelheid te bereiken.

Dromen dat je een kakkerlak als huisdier hebt die in een aquarium worden gehouden, houdt in dat je probeert je negatieve eigenschappen in te dammen.

Een witte kakkerlak in je droom zien met het woord ‘zeep’ erop symboliseert onreinheid. De droom vertelt je dat je jezelf fysiek kunt reinigen, maar niet in staat bent om jezelf spiritueel en / of mentaal te reinigen.

Dromen dat de sissende kakkerlakken uit Madagaskar uit je oren komen, geeft aan dat iemand je probeert te provoceren om iets te zeggen waar je misschien spijt van krijgt. Je moet wat terughoudendheid tonen voordat je reageert. Als alternatief vertegenwoordigt de droom je angst voor iets dat je gehoord hebt.