Kat

Een kat in je droom zien symboliseert een onafhankelijke geest, vrouwelijke seksualiteit, creativiteit en kracht. Het vertegenwoordigt ook tegenspoed en pech.

Het droomsymbool heeft een andere betekenis, afhankelijk van of je kattenliefhebber bent of niet.

De kat kan aangeven dat iemand bedrieglijk of verraderlijk jegens jou is.

Als de kat agressief is, suggereert dit dat je problemen hebt met het vrouwelijke aspect van jezelf.

Als je bang bent voor de kat in je droom, dan suggereert dit dat je bang bent voor het vrouwelijke. De droom kan een metafoor zijn voor iemand die “kattig” en kwaadaardig is.

Als je een kat zonder staart ziet, betekent dat een verlies aan onafhankelijkheid en een gebrek aan autonomie.

Dromen dat je je kat niet kunt vinden, markeert je onafhankelijke geest. Je moet jezelf toestaan ​​om vrij te zijn en je niet door iets of iemand te laten afhouden.

Dromen dat een kat bijt, symboliseert de verslindende vrouw. Misschien neem je zonder te geven. Je kunt misschien wat angst of frustratie uiten, vooral wanneer iets niet gaat zoals gepland.

Dromen dat je het leven van een kat redt, houdt in dat je je onafhankelijkheid en macht terugvordert.

Droom je dat een kat aan het krabben is, suggereert dat je je bedreigd voelt.

Een zwarte kat geeft aan dat je enige angst ervaart bij het gebruik van je paranormale vermogens en het geloven in je intuïtie. Je kunt de zwarte kat ten onrechte associëren met kwaad, vernietiging en pech.

In het bijzonder, als de zwarte kat bijt, krabt of jou aanvalt, dan betekent de droom dat je moet erkennen wat je intuïtie je probeert te vertellen. Je kunt het niet langer negeren. Wees niet bang om de situatie onder ogen te zien.

Als je een witte kat ziet, dan duidt dit op moeilijke tijden.

Dromen dat een kat een spin heeft gedood, suggereert dat je je vrouwelijkheid op een verleidelijke en sluwe manier uitdrukt in plaats van op een openlijke en bijna destructieve manier.

Een dode kat zien of horen dat een kat wordt gedood, betekent dit dat je op een bepaald gebied van je leven autonomie en onafhankelijkheid mist. Als alternatief betekent de droom dat je weigert je vrouwelijke kracht te herkennen.

Als je ziet dat katten in je droom spelen, verwijst dat naar je dartele karakter. Je moet je speelse kant laten zien.

Een kat met groene spikes, geeft aan dat jaloezie je verhindert om zinvolle relaties te vormen. Je houdt afstand van een situatie of relatie.

Dromen van een kat zonder lichaam of benen symboliseert beperkte onafhankelijkheid. Je wordt misleid door te denken dat je de vrijheid hebt om te doen wat je wilt.

Het zien van twee identieke katten in je droom betekent dat je je eigen behoeften moet balanceren met de behoeften van anderen. Je moet onthouden dat je voor jezelf moet zorgen en je niet altijd zorgen hoeft te maken over anderen.

Dromen van duizenden katten die rondrennen in een huis, wijst op een gebrek aan richting in je leven. Er is te veel aan de hand in je leven dat je het zicht verliest van wat belangrijk is.

Als je droomt van een kat met twee hoofden, dan betekent dit besluiteloosheid; je kunt ergens geen beslissing over nemen. Als alternatief kan de droom ook betekenen dat je te snel wordt afgeleid door je omgeving.

Een wilde kat in je droom zien vertegenwoordigt de vrouwelijke aspecten die je hebt verwaarloosd of over het hoofd hebt gezien. Je bent misschien ook op zoek naar opwinding in je sociale sfeer of je seksleven.