Kind

Dromen dat je een klein kind bent, suggereert dat je de lasten van volwassenheid voelt. Je probeert te ontsnappen aan je dagelijkse verantwoordelijkheid en bent op zoek naar iemand anders die je kan beschermen en verzorgen.

Dromen dat je een kind verliest, betekent het verliezen van hoop. Het kan ook suggereren dat een project niet werkt zoals je had gewild.

Als je een kind in je droom wilt redden, betekent dit dat je pogingen doet om een ​​deel van jezelf te redden, niet vernietigd kunnen worden.

Als je droomt dat je gescheiden bent van je kinderen, dan symboliseert het een mislukking in een persoonlijk streven of een tegenvaller in een ideaal dat je had.

Een kind zien neervallen in je droom duidt verloren onschuld aan.

Kinderen in je droom staat voor een ​​aspect van jezelf en je kinderlijke kwaliteiten. Misschien trek je je terug in een kinderlijke staat en verlang je naar het verleden. Je probeert nog steeds onderdrukte verlangens en onvervulde verwachtingen te bevredigen. Misschien is er iets dat je moet zien groeien en koesteren. Neem wat vrije tijd en richt je op het innerlijke kind. Als alternatief kan de droom je onschuld, zuiverheid, eenvoud en zorgeloze houding benadrukken.

Als je met kinderen vecht, betekent dit dat je je innerlijke kind onderdrukt. De kinderen kunnen iemand in je wakkere leven vertegenwoordigen (collega, vriend, broer of zus, enz.) Die zich als een kind gedraagt.

Als je kinderen ziet vechten in je droom, betekent dit dat je gevoel voor moraliteit en karakter in conflict zijn.

Als je je kind of kinderen vergeet, geeft dat aan dat je je overweldigd voelt door je verantwoordelijkheden. De droom vertelt je dat je overdreven fixeert op kleine details en de belangrijke dingen in je leven over het hoofd ziet. Je moet opnieuw prioriteiten stellen en je richten op wat belangrijk is.

Dromen dat je eigen volwassen kinderen nog erg jong zijn, geeft aan dat je ze nog steeds als jong en afhankelijk ziet. Je wilt je nodig en belangrijk voelen.

Dromen dat je meer kinderen hebt dan dat je in het echt hebt, betekent dat je oude talenten of vaardigheden ontdekt die je terzijde hebt geschoven.

Dromen dat je naar kinderen kijkt, maar ze weten niet dat je er bent, is een metafoor voor wat verborgen kennis of enig latent talent dat je niet hebt herkend.

Als je ziet dat kinderen worden misbruikt in je droom, betekent dit dat je een stem mist voor je eigen innerlijke kind. Je voelt dat een deel van je eigen jeugd verloren is.