Kleding

Dromen van je kleding is symbolisch voor je publieke zelf en hoe je wordt waargenomen. Het is een indicatie van hoe je jezelf neerzet in de buitenwereld. Kleding is ook een indicatie van je toestand en status in het leven.

Dus als je kleren draagt ​​die niet bij je passen of die je normaal niet zou dragen, dan suggereert het dat je een front opzet en anderen probeert te misleiden. Iets in je leven is “ongeschikt”.

Het kan een symbool zijn van hypocrisie en iemand zijn die je niet bent. Als alternatief kan het ook betekenen dat je een verborgen deel van jezelf aan de wereld openbaart.

Dromen dat je kleding vuil is en je probeert ze schoon te maken, betekent je pogingen om iets aan je karakter te veranderen. Je moet mogelijk je oude gewoonten en oude denkwijzen wijzigen.

Dromen dat je gloednieuwe kleding draagt, betekent nieuwe attitudes en een nieuwe persoonlijkheid. Je vindt een andere manier om jezelf te uiten.

Als de prijskaartjes nog steeds aan de kleding zijn bevestigd, suggereert dit dat je je te hard probeert aan te passen aan deze nieuwe instelling. Misschien is het niet wie je werkelijk bent en je past je niet helemaal op de juiste manier aan.

Dromen dat je je voortdurend omkleed, vertegenwoordigt de noodzaak van verandering en je behoefte om in een nieuwe situatie of rol te passen. Je moet een nieuw zelfbeeld maken.

Dromen dat je kleding te strak past, betekent dat je je op een of andere manier beperkt voelt. Je kunt je beperkt voelen in een relatie of je terughoudend voelen op je werk.

Dromen dat je kleding te losjes zit of te groot is, houdt in dat je je ontoereikend voelt. Je kunt ook lijden aan een laag zelfbeeld. In zekere zin probeer je je voor de wereld te verbergen.

Als je ongeschikte kleding draagt ​​voor een situatie, betekent dit dat je niet voorbereid bent op de taak die voorhanden is.

Dromen dat je kleding gescheurd is, geeft aan dat er wat gebreken zijn in je denkproces. Je logica klopt niet. Je moet je redenering veranderen en een sterker argument maken.

Dromen dat je winkelt of kleding koopt, geeft aan dat je bang bent dat je niet geschikt bent voor je nieuwe rol.

Als je droomt van het ontvangen van kleding of van iemand die je kleding geeft, betekent dit dat je probeert aan te passen aan het beeld van wat iemand wil dat je bent.

Dromen dat al je kleren in de kast wit zijn, suggereert dat je wat losser mag worden. Je hebt je onlangs misschien een beetje depressief gevoeld. Misschien loop je een crisis door. Het is tijd om verder te gaan. en verander je houding. Je moet beter grip krijgen op je innerlijke emoties.

Dromen dat je alleen zwarte kleren draagt, verwijst naar je verlangens om ergens in op te gaan. Je vertegenwoordigt misschien je schaduwpersoonlijkheid en geeft je onbewuste gedachten weer. Als je normaal zwarte kleding draagt ​​tijdens je waakleven, dan is de droom misschien gewoon een weerspiegeling van jezelf.

Dromen dat je je kleding binnenste buiten draagt, vertegenwoordigt je non-conformistische houding. Je wilt graag ingaan tegen wat de rest zegt. Als je je kleren binnenstebuiten keert in je droom, dan suggereert het dat je jezelf probeert te beschermen tegen iets. Je wilt niet gewond raken.

Dromen dat ieder ander exact dezelfde kleding draagt ​​behalve jij impliceert dat je je in een bepaalde situatie als een buitenstaander voelt. Je voelt dat anderen tegen je zijn of dat je op een negatieve manier buiten een menigte staat. Als alternatief betekent de droom dat je de stem van onenigheid bent en tegen de populaire mening ingaat.

Dromen dat je je kleren uit een meer of rivier trekt symboliseert het reinigen van zonden uit het verleden. Het kan ook betekenen dat je je oude identiteit verliest.