Menigte

Dromen dat je in een menigte zit suggereert dat je wat ruimte voor jezelf nodig hebt. Je hebt eenzaamheid nodig om na te denken over een situatie en je energie op te laden. Overweeg ook de bekende zin van ‘meegaan met de menigte’, die overeenstemming en gebrek aan individualiteit impliceert. Misschien heb je het gevoel dat je eigen mening niet telt of ertoe doet.

Als alternatief, dromen van een menigte betekent dat je de verschillende aspecten van de menigte in je eigen persona moet opnemen.

Dromen dat je geen deel uitmaakt van een menigte of dat je jezelf hebt afgescheiden van een menigte suggereert dat je je buitengesloten voelt.

Als alternatief symboliseert de droom je individualisme. Je bent je eigen persoon en je bent niet bang om je eigen mening te geven.

Als je droomt dat je een menigte ervan weerhoudt iets te doen, betekent dit dat je de neiging hebt om in te gaan tegen wat iedereen doet of denkt.

Als je een onhandelbare menigte in je droom ziet, betekent dit dat de zorgen en problemen om je heen je raken. Je bent erg verdrietig.

Om een ​​gelukkige, geordende menigte in je droom te zien, geeft aan dat je een sterk sociaal ondersteuningssysteem hebt.