Mobiele telefoon

Een ​​mobiele telefoon zien of gebruiken, geeft aan dat je ontvankelijk bent voor nieuwe informatie. Het vertegenwoordigt ook je mobiliteit. Als alternatief betekent de droom gebrek aan begrip. Misschien heb je moeite om door te dringen bij iemand.

Dromen dat je je mobiele telefoon kwijt bent, betekent een gebrek aan communicatie. Je bent het contact met een bepaald aspect van je gevoelens of je Zelf kwijtgeraakt.

Als je een mobiele telefoon vindt, symboliseert dit opnieuw verbinden en heropende communicatie.

Dromen dat je mobiele telefoon open en dicht klikt, houdt in dat je klaar bent om te praten over iets dat je binnen hebt gehouden.

Dromen dat het scherm van je mobiele telefoon gebarsten is, houdt in dat je jezelf niet op een gezonde of effectieve manier uitdrukt.

Als je droomt dat je mobiele telefoon in je hand explodeert, betekent dit een storing in de communicatie. Je probeert met iemand in contact te komen, maar het gaat nergens heen.

Dromen dat je ouders je een mobiele telefoon geven, verwijst naar een betere communicatielijn met hen. Misschien vertelt de droom je dat je je meer voor hen moet openstellen.

Als je droomt dat je gratis een mobiele telefoon krijgen, symboliseert dit het belang van communicatie. Met andere woorden, je kunt er geen prijs voor betalen.