Nagels

Als je over je nagels droomt, geeft dat aan dat je verdedigt. Overweeg de lengte van de nagels, de kleur (indien van toepassing), de conditie en de netheid van de nagels voor extra betekenis aan je droom.

Als je droomt dat je nagels lang zijn, betekent dit dat je lui bent. Je onderneemt geen actie.

Als je valse nagels draagt, suggereert dit dat je contact opneemt met anderen, maar niet hun beste interesse in gedachten hebt. Je gedraagt ​​je misschien oneerlijk.

Als je droomt van rode nagels, verwijst dit naar een verleidelijke situatie. De rode nagels kunnen ook je manier zijn om je bewust te maken van een probleem dat je over het hoofd ziet.

Dromen dat je een nagel hebt gebroken, suggereert dat je een situatie probeert te vermijden of uit een verantwoordelijkheid wilt stappen. Als alternatief kan de droom je zelfbeeld weerspiegelen. Je maakt je te veel zorgen over hoe anderen jou waarnemen.

Dromen dat je nagels vallen of van je vingers glijden betekent dat je je weerloos voelt. Het kan ook betekenen dat je kwetsbaar opstelt.

Dromen dat je je nagels poetst, vertegenwoordigt glamour.

Dromen dat je op je nagels kauwt, geeft aan dat een probleem te moeilijk is om aan te pakken. Je weet niet zeker hoe je een situatie in je wakkere leven moet oplossen.

Om te dromen dat je nagels snel groeien, verwijs je naar je verlangens om iemand te bereiken. Je wilt een deel van jezelf kunnen uitbreiden naar anderen.

Dromen dat een man lange rode vingernagels heeft, suggereren dat hij erg in contact is met zijn gevoeligheid en emoties. Het kan ook verband houden met kwesties van seksualiteit en sensualiteit.

Dromen dat je een nagel breekt of chipt, betekent dat je moet stoppen en nadenken over je acties.

Als je je nagels knipt, betekent dit dat je iets tegenhoudt. Je bent niet helemaal eerlijk.