Ongeluk

Dromen dat u een ongeluk heeft gehad, betekent opgekropte schuldgevoelens waarin u uzelf onbewust bestraft. Misschien bent u niet trots op iets dat u heeft gedaan.

Als alternatief kan het ongeval een fout of een gemaakte fout symboliseren.

Ongevallendromen vertegenwoordigen ook uw angst om in een daadwerkelijk, fysiek ongeval te zijn. U kunt gewoon nerveus zijn om achter het stuur te kruipen. Of de droom probeert u te waarschuwen voor een ongeluk.

Dromen van een auto-ongeluk symboliseert uw emotionele toestand. Misschien heeft u diepe zorgen en angsten. Rijdt u zelf te hard? Misschien moet u wat rustiger aan doen voordat u een ongeluk krijgt. U moet uw manier van handelen heroverwegen of opnieuw plannen en uzelf op een beter pad brengen.

Dromen dat iemand gewond raakt bij een auto-ongeluk betekent dat u de acties van anderen niet kunt controleren. Ze moeten leven met de gevolgen van hun eigen beslissingen.

Dromen dat een geliefde sterft bij een ongeluk geeft aan dat iets in uw eigen Zelf niet langer functioneel is en “dood” is. Het is ook een symbool van uw eigen relatie met die persoon. Misschien moet u deze relatie loslaten.

Als u droomt dat u sterft door een auto-ongeluk en de reacties van uw dierbaren ziet, dan suggereert het dat uw roekeloze gedrag de mensen om u heen beïnvloedt. Deze droom is een wake-up call.