Oogkleur

Als je droomt dat je oogkleur anders is dan de kleur in het echte leven, geeft dit aan hoe je je echt ergens over voelt. Het kan ook betekenen dat je een nieuw perspectief op een bepaald onderwerp nodig hebt. Je zit vast om dingen op dezelfde manier te bekijken.

Dromen dat je pupillen rood zijn, symboliseren opwinding, energie, kracht of woede. Negatief, het suggereert ook dat een negatieve of kwade kracht je heeft overgenomen; je gaat op het verkeerde pad.

Dromen dat je ogen bruin zijn, geeft aan dat je teruggetrokken bent. Het suggereert ook dat je meer medelevend moet zijn.

Als ze groen zijn, geeft dit aan dat je op dingen reageert met een jaloerse of monetaire instelling. Je bent te egocentrisch.

Dromen dat je hazel kleurige ogen hebt, geeft aan dat je je overweldigd voelt. Je neemt misschien te veel verantwoordelijkheden op je.

Dromen dat je blauwe ogen hebt, suggereert dat je te emotioneel bent. Het kan je ook vertellen meer sympathiek te zijn.

Als je droomt dat je ogen zwart zijn, betekent dit dat ze onverschillig of emotieloos zijn.

Dromen over gouden of gele ogen verwijst naar gezondheidsproblemen.

Dromen van grijze ogen betekent dat je besluiteloos bent over iets.

Dromen dat elk van je ogen verschillende kleuren hebben, betekent dat je verschillende of uiteenlopende opvattingen accepteert.

Dromen dat je oogkleur verdwijnt, betekent dat je beeld of begrip van een bepaalde situatie verkeerd is. Misschien wordt je misleid.