Overstroming

Dromen dat je in een overstroming bent, vertegenwoordigt je behoefte om een ​​aantal seksuele verlangens los te laten.

Als de overstroming ruig is, vertegenwoordigt dit emotionele problemen en spanningen. Je onderdrukte emoties zijn overweldigend. Overweeg waar de overstroming is voor aanwijzingen over waar in je wakende leven je stress en spanning veroorzaakt. Als alternatief geeft de droom aan dat je anderen overweldigt met je eisen en sterke mening. Nog een andere interpretatie zou je verlangen kunnen zijn om alles schoon te vegen en een nieuwe start te maken.

Als je een rustige overstroming in je droom ziet, betekent dit dat je zorgen over een bepaalde kwestie snel zullen worden weggevaagd.

Dromen dat je huis onder water staat, suggereert dat je overweldigd raakt door je emoties. Huizen onder water zien betekent dat je je erg op je gemak voelt met je eigen emoties. Als alternatief kan de droom een ​​weerspiegeling zijn van je woonsituatie. Misschien sta je ‘onder water’ met je hypotheek.

Dromen over een overstroming met modder en / of afval dat uit het riool komt, geeft aan dat je gevoelens herhaaldelijk worden gekleineerd, ondermijnd of niet erkend. Je voelt je niet gerespecteerd.