Paarse aura

Paarse aura en de betekenis:

Een paarse aura uitstraling betekent dat je spiritueel op de goede plek bent. Je bent verbonden met je spirituele gedachten en je ervaart spirituele verlichting.

Paars betekent je hogere doel. Deze kleur gaat over psychische innerlijke visie, natuurlijke helderziende krachten en de collectieve levenskennis.

Een paarse uitstraling wijst op je evenwichtige redenering, je krachtige intuïtie en je extra zintuiglijke vermogens.

Het geeft aan dat je open bewustzijn en evenwicht ervaart.

Paars is de kleur van genezing en reiniging, van veiligheid en stabiliteit, van verlichting en van oneindige toewijding.

Als je een paarse uitstraling hebt, kun je spirituele berichten verzenden en ontvangen.

Het is de kleur van je evoluerende ziel, wat betekent dat je je bewust bent van je ware zelf en hoe je één bent met het universum.

Het spreekt over de behoefte aan onderlinge afhankelijkheid en de genezing en reiniging van de ziel om een gezond spiritueel, emotioneel en fysiek welzijn te bereiken.

Paars wordt geassocieerd met het goddelijke en met meer openheid om alles wat spiritueel is te begrijpen.

Het is verbonden met de wijsheid van het onbewuste.

Paars is een luchtige kleur. Het duidt op vertrouwen en onschuld, en empathie en verlangen om anderen te helpen.

Als je een paarse uitstraling hebt, zit je boordevol creatieve ideeën. Het spreekt ook over je vermogen om te veranderen, aan te passen en gracieus te groeien in lichaam, geest en ziel.

Paarse aura persoonlijkheidskenmerken:

Mensen met een paarse aurauitstraling zijn zeer helderziend. Je kunt dingen voelen die andere mensen niet kunnen, en hierdoor ben je erg afgestemd op de wereld om je heen.

Je weet heel goed hoe mensen zich voelen en denken. Je bent erg gevoelig voor de stemmingen en emoties van andere mensen.

Slechts één blik of één woord, en je weet hoe je ze moet benaderen en hoe ze zich beter zullen voelen.

Je zorgzame en verzorgende karakter maakt je een goede vriend om te hebben en een geweldig persoon om verliefd op te worden.

Als je een paarse uitstraling hebt, ben je geheimzinnig en mysterieus. Je bent fascinerend en intrigerend.

Je doet het niet expres. Het zit gewoon in je aard om interessant en boeiend te zijn.

Je bent een erg filosofisch persoon. Je begrijpt de complexiteit, mysteries en wonderbaarlijke verrassingen van het leven.

Je weet dat alles wat je in dit leven doet vroeg of laat bij je terugkomt, en daarom probeer je een leven te leiden waar je trots op zult zijn.

Als je een paarse uitstraling hebt, ben je nieuwsgierig, onderzoekend en intuïtief. Je wilt weten hoe alles werkt, waarom mensen zijn zoals ze zijn en wat er gebeurt als je iets op een bepaalde manier doet.

Je houdt net zoveel van antwoorden als van vragen. Hoe meer je weet, hoe meer je het leven en de mensen beter kunt begrijpen.

Je hebt een gevoel van urgentie om je doelen te bereiken. Je wilt dat ze nu gebeuren, zodat je nieuwe doelen kunt stellen.

Je wilt de wereld een betere plek maken zonder de aandacht op jezelf te vestigen.

Je wilt leren. Je wilt nooit stoppen met het ontdekken van nieuwe onderwerpen of nieuwe interessegebieden. Als gevolg hiervan ben je een zeer interessante en deskundige persoon.

Als je een paarse uitstraling hebt, heb je geen enorme vriendenkring, maar je houdt er een paar echte en prachtige bij.

Net zoals hoe Facebook werkt. Je hebt meer dan duizend Facebook-vrienden, maar je communiceert alleen echt met een handvol.

Mensen kunnen je hun geheimen toevertrouwen. Als ze iets vertrouwelijks met je delen, breng je dit geheim naar het graf. Je bent gewoon de beste vriend die iemand ooit kan hebben!

Je houdt ervan om voor mensen te zorgen. Je zorgt ervoor dat ze gelukkig, veilig en goed gevoed zijn.

Je bent een zachte en vrije geest. Je bent gevoelig, maar je zult het nooit laten zien.

Je bezit een charismatische en verleidelijke energie die mensen naar je toe trekt, zelfs als je behoorlijk introvert bent.

Je bent stil, niet omdat je verlegen bent, maar omdat je je woorden zorgvuldig kiest en je kiest wanneer je ze gaat zeggen. Soms zeg je helemaal niets omdat het gewoon niet gepast is.

Je bent een natuurlijke leider en een visionair. Alles waar je aan denkt, is mogelijk omdat je talenten en capaciteiten hebt.

Als je een paarse aura uitstraling hebt, ben je erg georganiseerd en systematisch. Je vindt het prettig dat alles in orde is, omdat het je helpt nadenken en de juiste beslissingen neemt.

Je bent veelzijdig en flexibel. Je hebt een gezonde geest, paraatheid en het vermogen om dingen te zien die anderen niet kunnen zien.

Mensen zien je ook als creatief en excentriek omdat je een grote fantasie hebt en je houdt van het onconventionele.

Liefde en romantiek voor mensen met een paarse aura:

Als het op liefde en romantiek aankomt, ben je erg empathisch. Je absorbeert de emoties van andere mensen en het beïnvloedt hoe je denkt of voelt over liefde.

Je bent ondersteunend en begripvol en je denkt altijd aan andere mensen voor jezelf. Soms ken je andere mensen beter dan zijzelf!

Je bent stil, gereserveerd en introvert. Als je wilt ontspannen, breng je gewoon thuis tijd door en ontspant, wat het voor jou een uitdaging maakt om een partner aan te trekken.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat je zeer hoge idealen hebt in een partner. Het zijn geen onmogelijke normen, maar ze kunnen een uitdaging zijn om te vinden omdat je zelf een ongelooflijk persoon bent.

Maar mensen worden van nature tot je aangetrokken. Zelfs als je dag in dag uit thuis blijft, als iemand bedoeld is om bij je te zijn, kan niets jullie twee van elkaar weghouden.

Je beschikt over een grote verbeeldingskracht en daardoor ben je een zeer creatieve minnaar. Je bent een hopeloze romanticus en je kijkt naar het leven en de liefde door een roze bril.

Je bent een meelevende en gevoelige minnaar. Wanneer je besluit je hart aan iemand te geven, zul je liefdevol en loyaal zijn voor het leven.

Als het gaat om je persoonlijke zaken, geef je de voorkeur aan ingetogenheid. Je wilt stil en heel privé blijven omdat je niet wilt dat anderen op de hoogte zijn van wat er tussen jou en je partner gebeurt.

Je schept niet op over hoe blij je bent op je sociale media-accounts en je plaatst geen foto’s die alleen bedoeld zijn om te worden gedeeld met je naaste kring.

Een paarse aura betekent een balans tussen hart en geest. Je bent een diep mens en een gepassioneerde minnaar, en je kunt vrij gemakkelijk een gezonde balans tussen de twee vinden.

Je kunt verstandig en praktisch advies geven als het gaat om zaken van het hart. Je bent ongelooflijk slim en niemand kan je dwingen of je ertoe verleiden iets te doen wat je niet wilt.

Je hoeft alleen maar voorzichtig te zijn met besluiteloosheid, omdat dit de dynamiek van je relatie kan beïnvloeden.

Je kunt ook zelfbeperking afschaffen. Een toegewijde relatie hebben, betekent niet het einde van je dromen of het beknotten van je vrijheid.

Je hoeft niet bang te zijn om verliefd te zijn of een relatie te hebben, want het zal niet altijd rampzalig eindigen, zeker niet, omdat jij en je partner er elke dag hard aan zullen werken.

Geld en rijkdom voor mensen met een paarse aura:

Als je een paarse aura uitstraling hebt, betekent dit dat je een pioniersgeest hebt. Je hebt een visie en je stopt niet voordat je deze visie hebt laten uitkomen.

Je bent een goede ondernemer omdat je agressief bent als het om kansen gaat. Je bent ook niet bang om verschillende methoden en benaderingen uit te proberen, omdat je er trots op bent iemand die onconventioneel is te zijn.

Je bent eerlijk en bescheiden. Je bent moedig en dynamisch.

Je bent een dromer met grootse plannen. Je hebt een wilde verbeeldingskracht en je bent een uitstekende beoordelaar van karakter.

Als je een paarse uitstraling hebt, ben je erg gemotiveerd en gedreven door je verlangen naar perfectie. Je zult niet toestaan dat tegenslagen je plannen verpesten.

Je bent iemand die capabel en vindingrijk is. Je bent intelligent, analytisch en strategisch.

Je kunt veel ideeën genereren omdat je het grote geheel kunt zien. Je bent ook niet bang om verschillende dingen uit te proberen om je te helpen je werk goed te doen.

Er is geen tijd voor nietsdoen omdat je altijd productief bent. Je bent altijd bezig met het bedenken van andere manieren die je aan je geldstroom kunt toevoegen.

Je merkt dat je productiever bent als je alleen kunt werken, in je eigen tempo.

Je bent meer gefocust en energieker. Je hebt meer energie om door de problematische plekken heen te werken.

Met je sterke drive om te slagen, kan niets jou in de weg staan. Je gaat gewoon goed om met tegenslag.

Je geniet van rijkdom en luxe, maar je kiest ervoor om vrij eenvoudig te leven. Je harde werk en inspanningen trekken veel volgers, macht, geld en geluk aan.

Hoe weet je of je een paarse aura hebt?

Je weet dat je een paarse aura uitstraling hebt omdat je weet dat je naar deze wereld bent gestuurd om een doel te vervullen.

Je bent geboren om iets groots en geweldigs te bereiken, en je bent net bezig om erachter te komen wat het is.

Mensen met paarse aura’s stoppen pas met werken als ze klaar zijn of een doel hebben bereikt. Je zult er volledig op gefocust zijn en je zult alle beschikbare middelen gebruiken.

Je hebt helende vermogens, maar niet het fysieke soort genezing. Je kunt een leven veranderen of emotionele genezing beginnen door alleen de woorden die je zegt of de emoties die je ze laat voelen.

Mensen voelen zich direct kalm en ontspannen als je door de kamer loopt. Ze vinden het altijd leuk om bij je in de buurt te zijn, zelfs als je een introvert persoon bent.

Je bent enorm intuïtief. Je weet gewoon dingen die veel anderen niet weten.

Je bent zelfs geheim voor je beste vrienden. Er zijn maar weinig mensen die de echte jij kennen. Niet dat het iets slechts is, maar je bent gewoon erg kieskeurig als het gaat om mensen die je vertrouwt en in je leven laat.

Als je een paarse aura uitstraling hebt, vind je het niet leuk om gekopieerd te worden. Je vindt het ook niet leuk om anderen te kopiëren. Je houdt er niet van om gewoon deel uit te maken van de massa en om te gaan met alledaagse problemen.

Je bent een persoon met een grote ambitie, grote dromen en hoge idealen. Je houdt van reizen en de wereld zien, nieuwe ervaringen opdoen en nieuwe mensen ontmoeten.

Je bekleedt vaak een krachtige functie op het werk, maar je delegeert de taken die je niet graag doet of waarin je niet geïnteresseerd bent.

Je kunt goed inschatten. Je weet wanneer mensen je in de maling nemen.

Als je eenmaal weet welke je wel of niet kunt vertrouwen, plaats je je muren omhoog of omlaag.

Als iemand met een paarse aura uitstraling heb je een dwang om mensen te helpen en je steentje bij te dragen om de wereld een betere plek te maken.

Je kunt in iedereen het potentieel zien om te evolueren en een betere en mooiere wereld te creëren.

Mijn advies voor mensen met een paarse aura:

Besef dat je paarse aura op elk moment kan veranderen, afhankelijk van welke gedachten je in je hoofd koestert en welke emoties je in je hart draagt.

Het is iets heel persoonlijks en het hangt van veel factoren af.

Je paarse aura kan veranderen vanwege de dingen waar je nu gepassioneerd over bent en de dingen die je over een paar dagen wel of niet leuk zult vinden.

Deze kleur zal meestal in je aura verschijnen wanneer je een spiritueel pad zoekt.

Heb gewoon niet het gevoel dat je het gewicht van de wereld op je schouders moet dragen. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf. En hoewel je je misschien verantwoordelijk voelt voor de mensen van wie je houdt, ben je maar tijdelijk.

Vergeet niet te ontspannen en geef jezelf wat tijd om te ademen. De kleur paars betekent dat je een periode van reiniging en genezing gaat ervaren of gaat beleven.

Dit zal zeer gunstig zijn voor je fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

Hoe een paarse aura in balans te brengen:

Als je aura paars is, ben je ongetwijfeld een zeer spiritueel verheven persoon.

Hoewel het hebben van een paarse aura impliceert dat je spiritueel in een goede positie verkeert en spiritueel leert, kan het op elk moment verdwijnen omdat het volledig afhangt van je gedachten in de geest en de emoties in je hart.

De paarse aura is een heel individueel en uniek iets dat van veel factoren afhangt. Paars is tenslotte de kleur van zuiverheid, betrouwbaarheid, wijsheid en diepe loyaliteit. Laten we enkele eenvoudige stappen bekijken om je paarse aura in balans te brengen en te reinigen.

1.Ken jezelf

De eerste stap om je energiebalans te herstellen, is jezelf kennen. Mensen met een paarse uitstraling zijn erg mystiek.

Ze zijn vaak overgevoelig en voelen dingen aan die anderen niet gemakkelijk kunnen. Meestal wordt opgemerkt dat wanneer iemand een nieuw levenspad volgt, de paarse kleur in zijn / haar aura verschijnt.

De paarse aura uitstraling kan echter verdwijnen als je houding voortdurend verandert naar de dingen om je heen.

Situaties, individuen en dingen waar je op dit moment misschien heel gepassioneerd over bent, zijn het volgende moment misschien niet zo aantrekkelijk.

Als je denkt dat je een grote verandering ondergaat in je emoties en gedrag, die nu meer aan de negatieve kant leunen, in tegenstelling tot hoe het altijd van nature is geweest, is het misschien tijd om je roze aura in balans te brengen en weer op te laden.

2.Ontspan je geest

Ga er nooit vanuit dat al het gewicht van deze wereld op je schouders rust en dat jeverantwoordelijk bent voor iedereen en elk incident. Je bent maar een getuige. Houd er rekening mee dat iedereen om je heen verantwoordelijk is voor zijn eigen activiteiten en dat je, slechts tijdelijk, voor hen verantwoordelijk bent.

Verander je dagelijkse routine. Bespaar wat tijd om te ademen en te ontspannen. Wees bij jezelf. Deze techniek kan mensen met een paarse aura uitstraling helpen een periode van reiniging en genezing te ervaren. Dit is altijd erg nuttig voor je algehele welzijn.

3.Windtherapie

In het oud-Grieks en Latijn betekent het woord ‘aura’ adem of wind. In feite kunnen we wind, het krachtige geschenk van de natuur, gebruiken om onze aura in balans te brengen en te reinigen.

Als je wind opmerkt, ga dan gewoon naar buiten en draai je gezicht naar de wind. Strek je armen, sluit je ogen en laat de wind één met je zijn. Helemaal. Stel je voor dat de machtige wind stroomt, al je negatieve energieën wegneemt en je geest en lichaam achterlaat met pure positieve energieën. Gelukzaligheid!

Ontspan je geest; wees als een kind en ren vrij en speels in de wind. Ga rollen in het gras of de weide. Deze oefening zal vaak effectiever zijn op een zonnige dag omdat de zon, puur en energiek, haar eigen energie aan de mix zal toevoegen. Dit krachtige proces zal ongetwijfeld je paarse uitstraling in balans brengen en reinigen.

4.Gebruik natuurlijke kruiden en oliën

Dit wordt verondersteld een inheems Amerikaans ritueel te zijn, hoewel dergelijke praktijken over de hele wereld in verschillende culturen worden aangetroffen. De mens gebruikt al eeuwen natuurlijke etherische oliën en aroma’s. Ze zijn zonder enige twijfel de grootste genezers.

In dit proces gebruiken we rook van kruiden zoals lavendel, salie en zoet gras, waarvan bekend is dat ze specifiek de paarse aura helpen reinigen. Steek een smudge af en laat de vlam doven. Zodra de rook opkomt, omring je je lichaam met de dampen en beweeg je de smudge over je hele lichaam van links naar rechts en van boven naar beneden.

Visualiseer dat de dampen je energievelden binnendringen en alle negatieve energieën uit je lichaam verwijderen. Er wordt aangenomen dat dit proces zeer effectief is bij het balanceren en reinigen van je paarse aura. Elke aura heeft echter zijn eigen specifieke kruiden en formuleringen die het genezingsproces effectiever kunnen maken.

5.Laat zonlicht overal om je heen zijn

Bedek jezelf met het alomvattende en machtige zonlicht. Probeer zoveel mogelijk tijd in natuurlijk zonlicht door te brengen om je paarse uitstraling te versterken.

Zonlicht cultiveert, voedt en versterkt altijd je natuurlijke uitstraling. Het voedt onze zintuigen op unieke manieren en maakt ons energieker, optimistischer, spiritueler, vrolijker en speelser.

Wanneer je jezelf blootstelt aan zonlicht, voel dan dat elke afzonderlijke lichtstraal energie in je ziel plant en de warmte van de zon alle negativiteit eruit haalt.

Kijk naar de zon, sluit je ogen, haal diep adem en adem langzaam uit. Voel de enorme kracht, intensiteit en goddelijkheid van zonlicht, dat nu je paarse aura reinigt en in balans brengt.

Mijn laatste gedachten

De natuur heeft antwoord op alle vragen van de mens: in feite kan ze onze aura’s op unieke manieren helen. Als je een paarse aura uitstraling hebt en denkt dat je energieniveau uit balans is, is het een goed idee om tijd buitenshuis door te brengen. Laat de zon en de wind je kalmeren en vul je met positiviteit.

Probeer de hierboven beschreven eenvoudige meditatie- en visualisatietechnieken om je geest weer energie te geven en je paarse aura in balans te brengen.

Meditatie voor de paarse aura