Schoonmaken

Dromen dat je aan het schoonmaken bent, houdt in dat je wat negativiteit in je leven verwijdert en grote obstakels overwint. Je gaat vooruit naar een nieuwe fase in je leven.

In het bijzonder, als je je huis schoonmaakt, betekent dit dat je je gedachten moet zuiveren en je oude gewoonten moet verwijderen. Je bent op zoek naar zelfverbetering. Als alternatief kan de droom een ​​metafoor zijn dat je “schoonschip moet maken” of om de hele waarheid over een bepaalde situatie of kwestie te vertellen.

Dromen dat je een object reinigt, vertegenwoordigt een aspect van jezelf dat niet goed werkt of functioneert zoals het zou moeten.

Als je de koelkast of oven schoonmaakt, geeft dit aan dat je een probleem of situatie probeert op te lossen. Het kan ook wijzen op een gevoel van negativiteit en inferioriteit. Je voelt je vast zitten in een deel van je leven.

Dromen dat je een bureau aan het opruimen bent, suggereert dat je de lasten wegneemt die je zwaar hebben belast. Je erkent je nieuwe keuzes, beslissingen en een nieuw gevoel van vrijheid.