Tarot opleiding

 

Schrijf u vandaag nog in voor de complete Tarot opleiding

“De Grote Arcana is een kaarten set van 22 kaarten binnen de tarot die wordt beschouwd als de kern en de basis voor het kaartspel. Het hele kaartspel is gevuld met archetypische betekenis, maar dit is het meest uitgesproken binnen de Grote Arcana. Deze kaarten volgen een verhaallijn die vertelt over de spirituele reizen van het onschuldige wonder van de Dwaas naar de eenheid en vervulling van de Wereld. Met andere woorden, deze kaarten vertellen het verhaal van de spirituele evolutie van de mensheid naar verlichting en individuatie.

En dus, terwijl we de reis van de Dwaas volgen, kunnen we gemeenschappelijke parallellen gaan zien tussen onze eigen levensfasen en die op de kaarten, waarbij elke kaart een specifieke les leert en een concept om over te mediteren. Omdat ze de basis vormen van de tarot, kunnen sommige leggingen soms ook met alleen de Grote Arcana worden uitgevoerd.”

In deze uitgebreide opleiding leert u een stukje geschiedenis van de Tarot en de betekenissen van de Tarot kaarten.

U leert wat de betekenissen zijn van de 22 kaarten van de Grote Arcana en de 56 kaarten van de Kleine Arcana.

Tevens leert u de betekenissen wanneer de kaarten omgekeerd worden gelegd. 

Natuurlijk bespreken we  ook hoe u de kaarten kunt lezen in specifieke leggingen zoals onder andere een relatie legging en de bekendste Keltisch kruis legging.

Wat ontvangt u na uw inschrijving?

  • U ontvangt een lesboek in kleur bestaande uit 343 bladzijden.

  • Een pak Rider Waite Tarot kaarten

  • Een Tarot kaarten zakje om uw kaarten in op te bergen

  • Een Tarot kleed om de kaarten op te leggen

  • Een persoonlijke unieke geboorte code

  • En zeker niet te vergeten een diploma wanneer u alle opdrachten met een minimale score van 6 punten heeft gemaakt.

U kunt zelf bepalen hoe lang u over deze thuisstudie doet. U krijgt 1 jaar lang de mogelijkheid om 1 keer in de week live vragen te stellen in een inloop vragenuurtje en u kunt 1 jaar lang ten alle tijde uw vragen per email stellen, waar ik persoonlijk een antwoord op geef en u begeleid.

Het is tevens mogelijk om 1 op 1 lessen te volgen. Neem dan contact met mij op om te bespreken welke dagen het beste voor u uitkomen.

Kosten voor deze uitgebreide opleiding is €495,00 inclusief BTW

Geef u nu op voor deze mooie opleiding.