Vis

Vissen in je droom zien zwemmen betekent inzichten vanuit je onderbewustzijn.

Het vangen van een vis betekent dus inzichten die naar de oppervlakte zijn gebracht.

In het bijzonder betekent het vangen van een witte vis in je droom dat je je spirituele overtuigingen in twijfel trekt.

Als alternatief kan een vis die in je droom zwemt conceptie symboliseren. Sommige vrouwen dromen ervan om vis te zien zwemmen als ze zwanger worden.

De vis is ook een oud symbool van het christendom en christelijke overtuigingen.

Het kan ook een gladde of ongrijpbare situatie betekenen. Misschien kan je droom je vertellen dat “er genoeg andere vissen in de zee zijn”, met betrekking tot een relatieprobleem.

Dromen dat je vis eet, symboliseert je overtuigingen, spiritualiteit, geluk, energie en voeding. Het is voedsel voor de ziel.

Dromen over het koken van vis geeft aan dat je je nieuwe realisaties opneemt met je spirituele gevoelens en kennis.

Dromen dat je vis schoonmaakt, suggereert dat je je emotionele expressie op een manier verandert die voor anderen zichtbaar zal zijn. Je censureert jezelf en drukt niet uit hoe je je volledig voelt.

Visgraten in je droom zien, verwijst naar oude inzichten, gedachten of opvattingen die al aan het licht zijn gebracht. Je hebt deze ideeën verwerkt en er kennis van opgedaan.

Dromen dat een kleine vis een grotere vis aanvalt, betekent dat je iemands bekwaamheid niet moet onderschatten vanwege zijn grootte. Overweeg of je sympathiseert met de kleine vis of met de grote vis voor de verdere betekenis van je droom.

Om te dromen dat een ongewoon grote vis aanvalt, suggereert je dat je een emotioneel probleem vermijdt dat uitgroeit tot een enorm probleem. Je onderdrukt teveel van je gevoelens dat het je welzijn beïnvloedt.

Dromen dat een gigantische vis je probeert op te eten, betekent dat sommige krachtige mensen jou en je vaardigheden proberen te ondermijnen.

Om een ​​vis met benen in je droom te zien, suggereert dat je uit je comfortzone moet gaan om je bewustzijn en kennis te vergroten.