Vliegtuig

Een vliegtuig geeft aan dat je je obstakels zult overwinnen en een nieuw niveau van bekendheid en status zult bereiken. Je kunt een hoger bewustzijn en een nieuw gevonden vrijheid ervaren. Misschien moet je een beter perspectief of een bredere kijk op iets krijgen.

Als het vliegtuig opstijgt, suggereert het dat een idee of plan op het punt staat op te stijgen en in actie te komen. Het kan ook uw behoefte vertegenwoordigen om weg te komen en te ontsnappen aan uw dagelijks leven.

Dromen dat het vliegtuig op de startbaan staat en nooit opstijgt, verwijst naar een project of een idee uit het echte leven dat niet van de grond is gekomen. Je hebt problemen met aan een project te beginnen.

Dromen dat je in een vliegtuig vliegt, suggereert dat je de volledige controle hebt over je bestemming in het leven. Je bent zelfverzekerd in je beslissingen en prestaties.

Dromen dat je van het ene vliegtuig naar het andere overstapt, impliceert een belangrijke overgangsfase in je leven die je van je beoogde pad afleidt. Deze veranderingen brengen je naar nieuwe richtingen en nieuwe hoogten van status en herkenning.

Dromen dat je je aansluitende vlucht mist, geeft aan dat je je door een bepaalde situatie hulpeloos en gevangen voelt. Je voelt dat je fysiek of mentaal wordt tegengehouden. Als alternatief kan de droom ook suggereren dat je je niet verbonden voelt in een bepaald aspect van je leven – werk, relatie of thuisleven.

Dromen dat een vliegtuig crasht, suggereert dat je te hoge en onrealistische doelen hebt gesteld voor jezelf. Je doelen zijn misschien te hoog en onmogelijk te realiseren. Je loopt het risico om het te laten instorten. Als alternatief wordt je gebrek aan zelfvertrouwen, zelfvernietigende houding en zelftwijfel over de doelen die je jezelf hebt gesteld vertegenwoordigd door het neerstortende vliegtuig; je gelooft niet in je vermogen om die doelen te bereiken. Verlies van macht en onzekerheid bij het bereiken van uw doelen worden ook aangegeven.

Dromen dat een vliegtuig wordt gekaapt, betekent verontrustende gevoelens en emoties uit het verleden in je onderbewustzijn.

Dromen van vliegtuigen die in formatie vliegen, betekent samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.

Een vliegtuig zien landen in je droom betekent het voltooien van een reis of een taak. Sommige problemen die voorheen niet onder controle waren, zijn opgelost.

Een papieren vliegtuig in je droom zien of vouwen vertegenwoordigt je frivole bezigheden. Je verspilt tijd met ideeën die nergens heen gaan.