Vloer

De vloer in je droom zien, vertegenwoordigt je ondersteuningssysteem en gevoel van veiligheid. Je hebt een stevige basis waarop je kunt vertrouwen.

De vloer in je droom kan ook de scheiding symboliseren tussen het onderbewuste en het bewuste. Als alternatief kan de droom een ​​woordspeling zijn als je ‘geaard’ bent.

De vloer kussen in je droom betekent dat je dankbaar bent voor het leven dat je hebt.

Als je een gepolijste of gewaxte vloer in je droom ziet, betekent dit dat je je onderbewustzijn onderdrukt houdt. Overweeg de staat van de vloer voor verdere analyse.

Als je een schuine vloer in je droom ziet, betekent dit dat je te ver afwijkt van je oorspronkelijke plannen en doelen.

Dromen dat de vloer van rubber is, suggereert dat je je grenzen aan het testen bent. Je krijgt bepaalde vrijheden om te onderzoeken wie je bent. Als alternatief, dromen over een rubberen vloer betekent je vergevingsgezind of meegaand ondersteuningssysteem. Je bent omringd door mensen die je accepteren voor je fouten en gebreken.

Dromen dat je lagen vloeren weg pelt, betekent dat je je onderbewuste niveau bereikt. Als alternatief symboliseren de lagen vloeren het vergeten verleden. Soms vergeet je hoe of wat je tot waar je vandaag bent.