Voeten

Je eigen voeten in je droom zien, symboliseert je fundament, stabiliteit en begrip. Het betekent dat je praktischer en verstandiger moet zijn. Houd beide voeten op de grond. Als alternatief staan ​​voeten voor mobiliteit, onafhankelijkheid en vrijheid. Misschien heb je een stap in de goede richting gezet en overweeg je je doelen of je volgende stap.

Dromen dat je je voeten wast, geeft aan dat anderen gemakkelijk van je kunnen profiteren. Voor christenen symboliseert het wassen van je voeten vergeving en mededogen.

Als iemand je voeten kust, symboliseert dit nederigheid of toewijding.

Dromen dat je stinkende voeten hebt, betekent dat je voorzichtig moet zijn met je volgende stap.

Als je droomt dat iemand je voeten ruikt, betekent dit dat iemand aandacht schenkt aan de stappen die je neemt.

De voeten van iemand anders ruiken in je droom suggereert dat je het pad van iemand anders in het leven volgt in plaats van je eigen pad te effenen. Het idee van geurende voeten kan ook dezelfde interpretatie hebben van kussende voeten, afhankelijk van de context van de droom.

Als je alleen de voeten ziet die in je droom worden achtervolgd, suggereert dit dat je anderen laat bepalen waar je naartoe gaat of je doelen bepaalt. Het ontbreekt je aan controle over de richting van je eigen leven.

Dromen over de voeten van anderen impliceert dat je je te druk maakt over waar mensen naartoe gaan. Als alternatief kan het zien van de voeten van iemand anders in je droom je bewondering voor deze persoon vertegenwoordigen.

Dromen dat je je voet hebt verwond, betekent een gebrek aan vooruitgang, vrijheid en onafhankelijkheid. Als alternatief suggereert de droom dat je een stap in de verkeerde richting hebt gezet.

In het bijzonder, als je droomt dat je voet door glas wordt gesneden, geeft dit passiviteit aan. Je bent terughoudend in het nemen van de eerste stap naar een doel of beslissing.